• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Sonuç | Aralık 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@meetlabcoffee
Öncelikle hayırlı olsun v60 ve clever dripper kullananlara hangi çekirdeği onerirsiniz
Selamlar, tüm çekirdeklerin kavurma profilleri ya filtre ye göre ya da omni o nedenle hepsi olacaktır. Siz damak tadınıza hitap eden tatları yazarsanız , seçkide size uygun olan kahveleri yazabilirim sizlere :)

@meetlabcoffee comandante için kullanabiliyor muyuz kod?
Comandante için değil ama Varia VS3 için kodumuz var : meetvaria15 :)

Slm.. Size ulaşabileceğim bir tefon numarası rica edebilirmiyim sitede ve nette göremedim... @meetlabcoffee

İlk verdeğim sipariş bugün teslim oldu. Paketleme güzel henüz kahveleri açmadım. Hızlı gönderim ve teslimat da güzel ama Peru kavurma tarihi çok üzücü. @meetlabcoffee

Ekli dosyalar

• 20231202_154828.jpg
    20231202_154828.jpg
    69.5 KB · Görüntüleme: 168
  • 20231202_153301.jpg
    20231202_153301.jpg
    81.1 KB · Görüntüleme: 165
Anladım. Direk görüşemiyoruz sanırım. Sizden R2, final touch vs almıştım. Microbalance Ti kendi sitesinde de yok henüz sanırım. Başlayınca gelecekmi size veya siparişlemi nedir durum ?
Selamlar, 1 ay sonra Microbalance stoklarımıza girecek , Microbalance Ti için zaman veremiyorum lakin onuda ekleyeceğiz :)

İlk verdeğim sipariş bugün teslim oldu. Paketleme güzel henüz kahveleri açmadım. Hızlı gönderim ve teslimat da güzel ama Peru kavurma tarihi çok üzücü. @meetlabcoffee
Merhabalar,

Peru'nun çok açık bir kavurma profili var o nedenle ortalama degassing süresini zaten 20-30 gün bandında öneriyoruz.

Afiyetler.

Geri