• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ağustos 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bugün Finca Monteblanco / Passion Fruit Co-Ferment satın aldım kafeden. Hediye olarak La Loma / Rom Barrel demlediler orada içmek için ve çok güzeldi.

Eve gelip Passion Fruit Co-Fermenti demledim (25.07 kavurma) oldukça keyif aldım.

Finca Milan / Niu Culturing'i koklama fırsatım oldu, benim çeken tadlar değil ama gerçekten kutuyu açınca çocukken haylayf paketi açtığım hisler geldi aklıma.

@metin merhaba metin bey 26622 numaralı siparisimle alıma katildim fakat burindi kahvesinde ogutulmeyi yanlislikla çekirdek yerine espresso secmisim onu çekirdek olarak düzeltebilir miyiz acaba

@metin bey merhaba. Salı günü, gün içinde sipariş verdim. Herhangi bir kargo mesajı gelmedi. Saat 14 e kadar kontrol edilip kargoya verilir diye belirtmişsiniz. İnternet sitenizde herhangi bir iletişim numarasıda bulamadığım için buradan yazıyorum. Bir karışıklık mı oldu acaba? Normalde bugün gelmesi gerekiyor diye evden çıkamadım muallakta bekliyorum:) İlgilenebilirseniz sevinirim. İyi günler diliyorum.

Sipariş numaram #26530
Merhabalar, kargonuz şu an dağıtımda gözükyor,
Siparişiniz için teşekkür ederiz. :)

Özlenen "Simbi" :love:

İyi bir honey el salvador içmeyeli uzun zaman olmuştu.

Merhabalar 26572 numaralı siparişimi 2 Ağustosta geçmeme rağmen hala daha herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Acaba bir sorun mu var?

Merhabalar, kod ile dükkandan da alışveriş yapbileceğimizi söylemişsiniz. Filtre kahve seçkisi dükkanlarınızda bulunuyor mu yoksa teslimat yeri olarak dükkanı not düşüp sipariş mi vermeliyim acaba?

Buradaki bazı Colombia'lar geçen ayki kavurucu olan Old School Roastery'in seçkisiyle aynı değil mi? Ben La Loma almıştım, kampanyalı fiyat olarak 496 TL ödemişim. Aynı kahve burada 623'e geliyor. Arada 127 TL gibi bir fark var. CD'de merak ettiğim kahveler var, örneğin Monteblanco vb. Aynı kahve geçen ayki yerde daha uygun. Arada kavrum farkı dışında bir fark var mı? Yoksa bu farkı buna değer mi? El Salvador Atzumpa alacaktım, aynı kahve başka bir yerde 266 TL, CD'de indirimle 325 TL.

Son düzenleme:
Sipariş numarası:26742. İle alıma katıldım

Buradaki bazı Colombia'lar geçen ayki kavurucu olan Old School Roastery'in seçkisiyle aynı değil mi? Ben La Loma almıştım, kampanyalı fiyat olarak 496 TL ödemişim. Aynı kahve burada 623'e geliyor. Arada 127 TL gibi bir fark var. CD'de merak ettiğim kahveler var, örneğin Monteblanco vb. Aynı kahve geçen ayki yerde daha uygun. Arada kavrum farkı dışında bir fark var mı? Yoksa bu farkı buna değer mi? El Salvador Atzumpa alacaktım, aynı kahve başka bir yerde 266 TL, CD'de indirimle 325 TL.
Geçen 1 ayda zam yemiş olma ihtimali çok yüksek. Bunu da göz önünde bulundurmalıyız

26767 numaralı sipariş ile alıma katıldım. Bugüne yetişebilir umarım :) katkısı olan herkese teşekkürler.

Geri