• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Son Tüketici Kahve Tadım Deneyimini Nasıl Aktarmalı ?

Ben son zamanlarda cennet hurman, zencefilli kurabiyen senin olsun is kokusundan içilmeyecek çekirdek yollama yeter kafasındayım. Çünkü yollayan gurmemsiler var :) böyle çekirdeklere yapılacak tek yorum, yükseltilmiş afrika yataklarında kurutulmuş, meşe odunuyla tütsülenip müşteriye ge... neyse ya.

Başlık gibi başlık olmuş🤌🏼

Dürüst olmak gerekirse ben fantastik notalara bayılıyorum. Mesele onlardan gaz alarak çekirdek sipariş vermek değil ama ahalide oluşan hamamdaki Arşimet’in Evreka! Evreka! ruh halini izlemek çok eğlenceli. Yoksa belli bir süredir kahveyle haşır neşir olan kimsenin x kullancının aldığı “zarif basra limonu rahiyasıyla” sipariş geçtiğini sanmıyorum. Ne demek istediğini az çok anlıyorum ama bunu denemeliyim motivasyonu 15 saniyeliğine falan oluşuyor. Ancak ne zaman Finca Soledad’dan bir şeyler denesem hass.. diyorum. Belirttiği notaları benim kadar yalapşap demleyen bir demleyici bile alabiliyorsa kalibre damaklar basra limonu da alır Amalfi’ye de gider Arsuz’dan da geri gelir.

varyete, fermantasyon, çiftlik üçlüsünü daha çok takip ediyorum ve deniyorum.
Doğru olan , olması gereken budur....Ana degiskenler de bunlardır....Kahveler arasında olağanüstü farklar var mı ? Evet var , ama değerlendirme ölçütü bence bu şekilde olmamalı çünkü insanlar Kendisini hiç yemedigi , ama kahveden tadimini yapmaya çalıştığı meyvelerin peşinden koşturmaya basladilar.... Umarım kahveden kahve tadi aramaya baslamak zorunda kalmayiz yakında...

Akdeniz insanıyız... normal halimiz... herşeyi abartarak anlatmıyor muyuz?
Biraz üşüsek, donduk deriz.

Geri