• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Snooker

Snooker dünyasındaki bu Selby nefreti nedir ya?😂 Tamam ben de en çok Ronnie'yi seviyorum. Ama Selby'den de nefret etmiyorum. Aksine rakibini sinir edercesine düşünerek oynaması bazen hoşuma gidiyor. Adam resmen psikolojik bir savaş veriyor oynarken 😂

Euro 2004'teki Yunanistan'a benzetmemin nedeni aslında oyun şeklinden kaynaklı. Yoksa kariyer açısından Yunanistan ile karşılaştırılamaz bile 😊
Ben de nefret etmiyorum yahu :) sadece oyun tarzını beğenmiyorum. Yoksa kesinlikle saygıdeğer bir oyuncu.

Ben de nefret etmiyorum yahu :) sadece oyun tarzını beğenmiyorum. Yoksa kesinlikle saygıdeğer bir oyuncu.
Yok hocam sizin özelinizde demedim zaten 😊 Snooker takipçilerinin çoğu pek haz etmiyor Selby'den. Bugünkü gündüz seansı da bunu açık açık belli etti zaten. Seyircilerin Selby'i demoralize etme çabası oldukça tuhaftı.

Son düzenleme:
Yok hocam sizin özelinizde demedim zaten 😊 Snooker takipçilerinin çoğu pek haz etmiyor Selby'den. Bugünkü gündüz seansı da bunu açık açık belli etti zaten. Seyircilerin Selby'i demoralize etme çabaları oldukça tuhaftı.
Seyirci çok fazla maçın içinde ama. Her pozisyonda reaksiyon veriyorlar. Dediğiniz gibi net bir şekilde Murphy destekleniyor :) Aras Yetiş Selby’nin bu gibi durumlardan ekstra motivasyon çıkardığını söylüyor.

17-15 🔥 inkansız değil

Bu tuş iyi olmadı 😬

Paketi iyi dağıtırsa bitti bu iş.

Ekli dosyalar

• 856927D7-9613-46C4-97E0-3A792618356F.jpeg
    856927D7-9613-46C4-97E0-3A792618356F.jpeg
    116.9 KB · Görüntüleme: 8
Korkak herif bu Selby , sonra niye sevmiyorsunuz diyorsunuz. Atacağı yerde güvenli vuruşa gitti.

Benim fotoğraf galeride düz ama burada yan dönmüş. Sebebi nedir acaba🤔

Geri