• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Snooker

hassastartı

Barista
İsim
Şükrü
Daha fazla  
İsim
Şükrü
Değirmen
Comandante C40 Nitro Blade
Ekipmanlar
Hario V60 plastik/seramik dripper, Brewista Artisan gooseneck kettle, Delter Coffee Press, Electrolux EKF7800 filtre kahve makinesi, Timemore Black Mirror
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Melikgazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kocasinan
Hali hazırda Crucible devam ederken forumda Snooker takip eden var mıdır?

Hastasıyım ,ancak bu sene çok az takip edebildim.

Şu anda devam eden Dünya Şampiyonası finali oldukça başa baş gidiyor. Gönül isterdi ki Ronnie'yi izleyelim finalde. Ama turnuvaya erken veda etti Roket. Mecbur Selby ile idare ediyoruz😂

Stuart Bingham- Mark Selby yarı finali efsane oldu bu arada.

Şu anda devam eden Dünya Şampiyonası finali oldukça başa baş gidiyor. Gönül isterdi ki Ronnie'yi izleyelim finalde. Ama turnuvaya erken veda etti Roket. Mecbur Selby ile idare ediyoruz😂
Selby ciddi anlamda enerji sömürüyor. Oyunu çok yavaşlatıyor ve hiç sevmiyorum tarzını. Gerçi kendisine böyle bir kariyer çizdi ve başarılı da. Ama oyunu güzelleştirmediği kesin.

Ronnie’nin elenmesine çok üzüldüm. Geçen seneden sonra ciddi anlamda Hendry ile şampiyonluk sayısını eşitleme şansı doğdu. İstatistiklerde geride kaldığı belki de tek alan. İnşallah seneye yapabilir bunu.

Judd’ın elenmesi çok büyük sürpriz oldu. Çok keskin gelmişti şampiyonaya. Kupa olur muydu bilmem ama final bekliyordum ondan.

Finalde gönlüm tamamen Murphy’den yana. Umarım Selby karşısında sert kalabilir, umarım kendi oyununu sergileme fırsatı bulabilir.

Bu arada burada birkaç kişiyi bulabilmek güzel oldu. Ara ara yazarız turnuvalar oynandıkça ☺️

Stuart Bingham- Mark Selby yarı finali efsane oldu bu arada.

Selby ciddi anlamda enerji sömürüyor. Oyunu çok yavaşlatıyor ve hiç sevmiyorum tarzını. Gerçi kendisine böyle bir kariyer çizdi ve başarılı da. Ama oyunu güzelleştirmediği kesin.

Ronnie’nin elenmesine çok üzüldüm. Geçen seneden sonra ciddi anlamda Hendry ile şampiyonluk sayısını eşitleme şansı doğdu. İstatistiklerde geride kaldığı belki de tek alan. İnşallah seneye yapabilir bunu.

Judd’ın elenmesi çok büyük sürpriz oldu. Çok keskin gelmişti şampiyonaya. Kupa olur muydu bilmem ama final bekliyordum ondan.

Finalde gönlüm tamamen Murphy’den yana. Umarım Selby karşısında sert kalabilir, umarım kendi oyununu sergileme fırsatı bulabilir.

Bu arada burada birkaç kişiyi bulabilmek güzel oldu. Ara ara yazarız turnuvalar oynandıkça ☺️
Sevdiklerimiz aynı Selby yi seyretmekten hiç keyif almıyorum . Roket ve Judd tarzı kabiliyetli adamları seviyorum.

Sevdiklerimiz aynı Selby yi seyretmekten hiç keyif almıyorum . Roket ve Judd tarzı kabiliyetli adamları seviyorum.
Sıkı bir Ronnie hayranı ve destekçisiyim 🤩 umarım kendisini uzun bir süre daha üst düzeyde görüp, izleyebiliriz.

Selby'nin oyununu aslında Euro 2004'te kısır sonuçlar alarak taraftarlara hiç zevk vermeden şampiyon olan Yunanistan'a benzetiyorum. Selby de öyle başarılı ama yine de bir Ronnie değil 😊

Selby'nin oyununu aslında Euro 2004'te kısır sonuçlar alarak taraftarlara hiç zevk vermeden şampiyon olan Yunanistan'a benzetiyorum. Selby de öyle başarılı ama yine de bir Ronnie değil 😊
Zaten bir röportajda ben de Ronnie gibi doğal yeteneğe sahip olup, atak bir oyun oynamak isterdim ama öyle değilim maalesef şeklinde bir açıklaması olmuş. Bu oyunda kimse bir Ronnie değil zaten ☺️

Selby çok saygı duyduğum bir oyuncu. 2004 yunanistanına benzetilmiş ama bence çok doğru bir benzetme değil. Çünkü o yılki yunanistanın başarısı anlıktı oysa selby baya uzun süre domine etti snooker dünyasını. 2 kere dünya şampiyonu defalarca sıralama turnuvası şampiyonu oldu yanlış hatırlamıyorsam 5-6 yıl da bir numarada kaldı. Bu bakış açısıyla ben selby'i italya milli takımına benzetiyorum biraz. Böylece ronny brezilya jud da xavi'li iniestalı ispanya olabilir :)). Roony'nini hendry'nin dünya şampiyonluğu rekorunu kırması konusunda da kendi demeci şöyleydi sanırım "bir rekorun da hendry'de kalması gerekiyor. O da çok büyük oyuncu". Çok saygı duyulası bir demeç. Artık yeniden şampiyon olamam mı diye düşündü yoksa samimi düşüncelerimi onu bilemem tabii. :))

Selby çok saygı duyduğum bir oyuncu. 2004 yunanistanına benzetilmiş ama bence çok doğru bir benzetme değil. Çünkü o yılki yunanistanın başarısı anlıktı oysa selby baya uzun süre domine etti snooker dünyasını. 2 kere dünya şampiyonu defalarca sıralama turnuvası şampiyonu oldu yanlış hatırlamıyorsam 5-6 yıl da bir numarada kaldı. Bu bakış açısıyla ben selby'i italya milli takımına benzetiyorum biraz. Böylece ronny brezilya jud da xavi'li iniestalı ispanya olabilir :)). Roony'nini hendry'nin dünya şampiyonluğu rekorunu kırması konusunda da kendi demeci şöyleydi sanırım "bir rekorun da hendry'de kalması gerekiyor. O da çok büyük oyuncu". Çok saygı duyulası bir demeç. Artık yeniden şampiyon olamam mı diye düşündü yoksa samimi düşüncelerimi onu bilemem tabii. :))
Tabii yani Mark Selby bu oyunun gördüğü en büyük oyunculardan birisi. Bugün de dünya şampiyonu olursa bu 4. şampiyonluk olacak ve bu ciddi bir başarı. Selby’nin büyüklüğü tartışmaya kapalı bence. Ama oyun tarzı çok keyifsiz. Tam bir “dirty winner.”

Bu arada gelecek sene Crucible’a davetle katılacak Hendry. Sanırım Jimmy White da aynı şekilde. Muazzam bir turnuva izleyebiliriz.
"bir rekorun da hendry'de kalması gerekiyor. O da çok büyük oyuncu".
Benim gönlüm hepsini kırmasından yana 🤣

Hendry ve white'ı izledim. Hala çok yetersizler. Keşke katılıp anılarımızı kirletmeseler ama tabii sanırım katılacaklar. Washington ile sahalara dönen jordan gibi olacaklar. Yani bence manasız. Ama esas manasız olan tabii hendry'nin en olgun çağında snooker'a ara vermesiydi. Sonuçta 42 yaşındaydı ve maguire karşısında ağır bir yenilgi alınca çocuklar gibi küstü gitti. Oysa ronnie son şampiyonluğunu 44 yaşında aldı. Neyse gene de renk katacaklarını düşünüyorum. İsimleri yeter.

Hendry ve white'ı izledim. Hala çok yetersizler. Keşke katılıp anılarımızı kirletmeseler ama tabii sanırım katılacaklar. Washington ile sahalara dönen jordan gibi olacaklar. Yani bence manasız. Ama esas manasız olan tabii hendry'nin en olgun çağında snooker'a ara vermesiydi. Sonuçta 42 yaşındaydı ve maguire karşısında ağır bir yenilgi alınca çocuklar gibi küstü gitti. Oysa ronnie son şampiyonluğunu 44 yaşında aldı. Neyse gene de renk katacaklarını düşünüyorum. İsimleri yeter.
Oyun olarak bir şey katacaklarını ben de düşünmüyorum. Hatta tur geçerlerse şaşırırım. Ama renk katacakları kesin.

White mümkün değil tur geçemez size katılıyorum ama hendry delisinin sağı solu belli olmaz. Sonuçta tarihin gördüğü en iyi ikinci oyuncu :)
Yani daha bir yıl var. Sıkı bir sezon geçirirse ciddi işler yapar. Şu anki görüntüsüne göre söyledim :)

Selby ve sıkıcı oyununu izlemek hiç keyif vermiyor. Finalde gönlüm doğal olarak Magician’dan yana ama akşam seansında işi zor.

Selby ve sıkıcı oyununu izlemek hiç keyif vermiyor. Finalde gönlüm doğal olarak Magician’dan yana ama akşam seansında işi zor.
Akşam seansına çok agresif başlaması gerekiyor. Wilson maçındaki geri dönüşünü hatırlarsa bir şeyler yapabilir ama işi zora soktu. Bu seansta farkı biraz daha düşük tutmalıydı.

Snooker dünyasındaki bu Selby nefreti nedir ya?😂 Tamam ben de en çok Ronnie'yi seviyorum. Ama Selby'den de nefret etmiyorum. Aksine rakibini sinir edercesine düşünerek oynaması bazen hoşuma gidiyor. Adam resmen psikolojik bir savaş veriyor oynarken 😂
2004 yunanistanına benzetilmiş ama bence çok doğru bir benzetme değil. Çünkü o yılki yunanistanın başarısı anlıktı oysa selby baya uzun süre domine etti snooker dünyasını.
Euro 2004'teki Yunanistan'a benzetmemin nedeni aslında oyun şeklinden kaynaklı. Yoksa kariyer açısından Yunanistan ile karşılaştırılamaz bile 😊

Geri