Bence v60 filtreden çok daha lezzetli kahveler içmenizi sağlayacak. Benim de elektrikli kettle yok. Bi tane termometrem ve pota benzeyen kuğu boyunlu küçük kettleım var epinox markasına ait. İlk etapta gayet yeterli, işimi görüyor. Eğer bu işi çok severseniz zaten daha iyi ekipmanlar için bütçe ayırırsınız.Elimde french press var filtre kahve için, fakat sürekli filtre kahve içmiyorum sizce v60 almalı mıyım v60 alırsam kettle gerekli mi
V60 alırsan daha iyi sonuçlar için kettlea da ihtiyaç duyarsın ilerleyen zamanlarda. Ama bütçeni arttırıp Immersion Dripper alırsan kettleın pek bir olayı kalmıyor diye biliyorum. Kuğu boyunlu kettle suyun akışını yavaşlatmanı ve elektrikli ise ısı kontrolü yapmanı sağlıyor sadece.Elimde french press var filtre kahve için, fakat sürekli filtre kahve içmiyorum sizce v60 almalı mıyım v60 alırsam kettle gerekli mi
Ben de kendime şeffaf clever arıyorum ama galiba piyasada clever kalmamış ve olan Pembe rengi de 1500tl. Onun yerine switch tercih edilebilir diye düşündüm fiyat sebebiyleV60 yerine başlangıç için clever dripper öneririm. Daha sade ve kolay bir ekipman. V60 başka ihtiyaçları da yanında getiriyor bence.