• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee ile Ayın Yeni Kahveleri %10 İndirimle Sizlerle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
29110 sipariş numarası ile katıldım. Uzun zamandır, sizden tekrar alışveriş yapmak istiyordum. Dilerim kahveler en kısa zamanda ulaşır kahvesizim. :ROFLMAO:

29110 sipariş numarası ile katıldım. Uzun zamandır, sizden tekrar alışveriş yapmak istiyordum. Dilerim kahveler en kısa zamanda ulaşır kahvesizim. :ROFLMAO:
Selamlar. Siparişinizi kontrol ettim. Yarın kargoya veririz. Cuma günü sizde olur diye düşünüyorum. Yurtiçi Kargo genelde 24 saat içinde kahvelerin teslimini sağlıyor. Şimdiden afiyet olsun :)

Honduras ve Congo ile ben de indirimden yararlandım

Kahveler elime çok kısa bir süre içerisinde ulaştı paketleme çok özenliydi açıkçası açmam zaman aldı. Üstelik sizden her alışverişiminde gönderdiğiniz mini paket de çok hoşuma gidiyor bunu da ayrıca belirtmek istedim. Teşekkür ediyorum.

Kahveler elime çok kısa bir süre içerisinde ulaştı paketleme çok özenliydi açıkçası açmam zaman aldı. Üstelik sizden her alışverişiminde gönderdiğiniz mini paket de çok hoşuma gidiyor bunu da ayrıca belirtmek istedim. Teşekkür ediyorum.
İlginiz için biz teşekkür ederiz. Afiyet olsun :)

seçkiniz ve uyguladığınız indirim için teşekkürler... en çok hoşuma giden tarafı tamamı yıkanmış proses çekirdekler sunuyor olmanız... siparişimi verdim ve bundan sonra konuyu takipteyim...

Son düzenleme:
Acaba v60 reçetesi öneriniz olur mu...? Bir de new year blend espresso mu pourover mı...?IMG-20221213-WA0000.jpeg

Acaba v60 reçetesi öneriniz olur mu...? Bir de new year blend espresso mu pourover mı...?Ekli dosyayı görüntüle 23517
Merhabalar. Öncelikle kahvelerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. New Year Blend pour over olarak harmanlayıp kavurduğumuz bir blend. Espresso olmaz değil ama özellikle espresso'ya uygun bir kavurma değil.

20 gram ve altı için 1/15, üstü için 1/16 kahve/su oranı
30 saniye 1/3 oranla blooming
20 gram ve altı için kalan su ağır tek döküş
20 gram üstü için kalana su eşit iki döküş
92-94 derece su

Öğütücü olarak Mahlkönig kullandığımız için CMD klik maalesef veremiyorum ancak toplam demleme süresi klik hakkında yol gösterici olacaktır diye düşünüyorum.
20 gram ve altı için 2:00-2:15
20 gram üstü için 2:30-2:45

Kahveler arasındaki demleme parametrelerinde farklılık var mı derseniz şöyle özetleyebilirim:
Honduras Don Joaqin ve Congo Kivu'da su sıcaklığı 90-92 derece olabilir. Yin Filter Blend ise dark roast kavruluyor. O nedenle tek döküş ve demleme sırasında mümkün olduğunca az ajitasyon öneririm. Afrika kahveleri setindeki Ethiopia Sidamo GR1 ise diğerlerine oranla biraz daha tozlanma yapıyor. Bu sebeple öğütürken normalde kullandığınız ayarın 1-2 klik üzerini kullanmanız demleme süresinin uzamaması için faydalı olacaktır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Şimdiden afiyet olsun :)

Geri