• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee ile Ayın Yeni Kahveleri %10 İndirimle Sizlerle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.Yavuz

Barista
İsim
Serkan Yavuz
Daha fazla  
İsim
Serkan Yavuz
Değirmen
Mahlkönig
Twitter
sezycoffee
Merhaba Arkadaşlar,

Sezy Coffee Roastery olarak biz yeni kahveler denemeyi çok seviyoruz. Sizin de sevdiğinizi düşünüyoruz. Sitemizi takip eden arkadaşlar, hemen hemen her ay "Birlikte Deneyelim" kategorimizde bu yeni kahveleri "birlikte10" kupon koduyla %10 indirimli olarak sizlerin beğenisine sunduğumuzu biliyorlardır. Ancak henüz bizi tanımayan veya sitemizi takip etmeyen arkadaşlar için bu uygulamamızı forumla da paylaşmak istiyorum. Birlikte Deneyelim kampanyamızda kupon kodunun geçerli olması için minimum bir alışveriş tutarı bulunmamaktadır. Gönderiler Yurtiçi Kargo ile yapılmaktadır.

Kasım ayı birlikte deneyelim kategorisi kahvelerimiz:

Peru Papagayo Organic GR1

Bölge: Lonya Grande/Peru
Yetiştirici: CECAFE
İşleme Yöntemi: Yıkanmış
Yetişme yüksekliği: 1600-1800 metre
Hasat Sezonu: 2021-2022
Tadım Notaları: Pikan Cevizi, Tatlı Greyfurt
Gövde: Dengeli
Asidite: Orta
Varyete: Catimor, Pache
250 gr : 109 TL
1000 gr : 327 TL (%25 indirimli)

Kenia Meru AB+

Bölge: Meru/Mount Kenia
Yetiştirici: Josra Farm
Yetişme yüksekliği: 1800-2000 metre
Hasat Sezonu: 2021-2022
Tadım Notaları: Kuru Domates, Kırmızı Portakal ve Tatlı Kuşburnu
Gövde: Doygun
Varyete: SL 28, SL34 ve Ruiru 11
250 gr : 139 TL
1000 gr : 417 TL (%25 indirimli)

Ethiopia Sidamo Gr 1

Bölge: Sidamo/Ethiopia
Yetiştirici: Küçük Çiftlikler
Yetişme yüksekliği: 1700-2050 metre
Hasat Sezonu: 2022
Tadım Notaları: Şeftali, Limon
Varyete: Heirloom
250 gr : 114 TL
1000 gr : 342 TL (%25 indirimli)

Bundan sonra birlikte deneyelim kampanyası dahilinde ekleyeceğimiz tüm kahveleri yine bu başlık altında sizlerle paylaşıyor olacağım. İlginiz için şimdiden teşekkür eder, güzel günler dilerim :)

Arkadaşla 1kg Ethiopia Sidamo Gr 1 aldık, teşekkürler. #28550

Merhabalar Serkan Bey, Kenya ve Etiyopya kahvelerini sipariş ettim. Fiyatlar çok cezbedici, ek indirim için de ayrıca teşekkür ederim kendi adıma. Degassing için kaç gün önerirsiniz bir de tavsiye edeceğiniz bir su markası olur mu? @S.Yavuz
Merhaba. Kahvelerimize göstermiş olduğunuz ilgili için biz teşekkür ederiz. Degassing için önerimiz bu kahvelerde 5-7 gün. Su önerimiz ise Nestle veya Erikli.

Kahve geldi. Hediye için de teşekkürler :)

Sidamo ve Ambaye için reçete veya CMD öğütüm öneriniz var mı?

Merhaba. Rica ederim :)

20 gram ve altı için 1/15, üstü için 1/16 kahve/su oranı
30 saniye 1/3 oranla blooming
20 gram ve altı için kalan su ağır tek döküş
20 gram üstü için kalana su eşit iki döküş
92-94 derece su

Mahlkönig kullandığımız için CMD klik maalesef veremiyorum ancak her iki kahve de su tutmayı seviyor. O nedenle normalde kullandığınız ayarın
1-2 klik üzeri daha iyi olabilir. Bizim demleme sürelerimiz klik açısından sanırım bir fikir verebilir.
20 gram ve altı için 2:00-2:15
20 gram üstü için 2:30-2:45

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Şimdiden afiyet olsun :)

Serkan Bey espresso için hangisini tavsiye edersiniz. Çok selamlar.

Serkan Bey espresso için hangisini tavsiye edersiniz. Çok selamlar.
Selamlar. Ben espressoda koyu kavrulmuş çekirdekleri tercih ediyorum. O nedenle full city kavurmalar içinden damak tadınıza uygun bir çekirdek seçimi isabetli olabilir diye düşünüyorum. İlk anda aklıma gelenler Nicaragua San Jose Estate ve El Salvador Shasta. Eğer koyu kavurmalarda hoşlanmıyorsanız medium+ olarak önerebileceğim iki çekirdek Honduras Honey Catuia Micro-Lot ve Guatemala Finca Medina Antigua. Full city olmamalarına karşın espresso performansları bence gayet başarılı.

Selamlar. Geçen ay duyurusunu yapmış olduğum birlikte deneyelim kategorisinin Aralık ayı kahveleri hazır. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Afiyet olsun:)

Congo Rigori Kivu 3

Bölge: Kivu/Kongo
Çiftlik: Rugori
Yetişme yüksekliği: 1800-2000 metre
Tadım Notaları: Nar, Kırmızı Meyveler ve Siyah Çay
Hasat Sezonu: 2020
Varyete: Red Bourbon
Kavurma Profili: Medium
250 gr : 119 TL
1000 gr : 357 TL (%25 indirimli)

Honduras Don Joaqin

Bölge: Occidente/Honduras
Yetiştirici: Don Wilfredo Perez
Yetişme yüksekliği: 1200 metre
Hasat Sezonu: 2021
SCA Cupping Puanı: 85,25
Tadım Notaları: Sarı Elma, Hurma ve Karamel
Varyete: Parainema
250 gr : 149 TL
1000 gr : 447 TL (%25 indirimli)

Honduras Don Joaqin Espresso

Bölge: Occidente/Honduras
Yetiştirici: Don Wilfredo Perez
Yetişme yüksekliği: 1200 metre
Hasat Sezonu: 2021
SCA Cupping Puanı: 85,25
Tadım Notaları: Sarı Elma, Hurma ve karamel
Asidite: Düşük
Varyete: Parainema
Kavurma Profili: Espresso
250 gr : 149 TL
1000 gr : 447 TL (%25 indirimli)

New Year Blend

Bölge: Orta Amerika & Afrika
Hasat Sezonu: 2022
Tadım Notaları: Çikolata, Karamel, Şeftali
250 gr : 109 TL
1000 gr : 327 TL (%25 indirimli)

2023'te görüşmek üzere...

@S.Yavuz Serkan Bey merhaba, yeni kahveleriniz hayırlı olsun indirim için de ayrıca teşekkürler. 1 kilo Congo siparişi verdik, iki arkadaş paylaşacağız. Bu kahve özelinde degassing için yine 5-7 gün mü önerirsiniz yoksa daha uzun süre mi bekleyelim? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

@S.Yavuz Serkan Bey merhaba, yeni kahveleriniz hayırlı olsun indirim için de ayrıca teşekkürler. 1 kilo Congo siparişi verdik, iki arkadaş paylaşacağız. Bu kahve özelinde degassing için yine 5-7 gün mü önerirsiniz yoksa daha uzun süre mi bekleyelim? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba. Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Kongo için 7 gün ideal bizce. Şimdiden afiyet olsun.

Geri