• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee 2024 Şubat Ayı Kahveleri %10 İndirimle Sizlerle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba 4x250 Peru'lardan birini almayı planlıyorum. Çekirdek şeklinde satın alacağım ama not kısmına yazsam 1 paketini Türk kahvesi olarak öğütebilir misiniz?
Merhaba. Müşteri notu kısmında isteğinizi belirtirseniz siparişinizi o şekilde hazırlayabiliriz.

39869 nolu sipariş ile (1kg lik Gabriela ) ben de alıma katıldım. Serkan Bey'e teşekkürlerimi sunarım.

Son düzenleme:
El Limon aldim. Emegi gecenlere tesekkurler.

Finca Gabriela görünce dayanamadım. Baktım Peru kahveleri güzel gözüküyor, deneyelim dedim. Bir de arkadaşlar çikolatalara heveslendirdi, onlardan da ekledim. Heyecanla bekliyorum. :)

Sezy'den için espresso çekirdek önerisi olan var mı? Cortado, latte vs gibi sütlü kahveler için almak istiyorum. Yarı otomatik makine kullanıyorum.

Merhabalar, dün gabriela ve saavedra sipariş vermiştim, bugün elime ulaştı ve saavedra ile ilk kahvemi yaptım moka pot ta. Daha 1 aylık kahveci olarak benim çok hoşuma gitti. Hediye için de çok teşekkür ederim.

Sonraki aylarda kitleyi (bizi) yönlendirmek adina beraber tadalim menusune cikolata da eklenmesini talep ediyorum..
Merhaba. Tabi güzel ediyorsun ama çikolatalar satışa açıldıkları ay bütün ay boyunca zaten birlikte deneyelim menüsündeydiler :)

Sezy'den için espresso çekirdek önerisi olan var mı? Cortado, latte vs gibi sütlü kahveler için almak istiyorum. Yarı otomatik makine kullanıyorum.
Selamlar. Roasted for Espresso serimizden seçim yapabilirsiniz. Özellikle klasik espressolar ve espresso bazlı sütlü içecekler için El Salvador Cosecha, Peru El Limon veya Colombia Supremo Medellin olabilir. Daha kompleks çıktılar için ise Rwanda Gatsibo ve Frinsa Edun #2'yi önerebilirim.

Sezy Coffee Roastery Espresso Serisi

Çok çabuk geldi, teşekkürler @S.Yavuz

Kahveleri hafta sonu deneyeceğim. Çikolatalardan Kuapa çok hitap etmedi, kakao oranı fazla geldi ama Mava'yı sevdim. Mava'nın asiditesi yüksek, degassing süresi var mı? 😅

Honduras Honey ve Guatemala Antigua ikisi de oldukça tatlı, dengeli ve temiz içimli kahveler. F/P canavarları👌🏻

İyi çalışmalar. #39918

Merhaba nordic set kampanyasından aldığımda yazmıştım kahvelerde ne aroma var ne içilir vaziyette.degass sezy kahvelerinde fazla denmiş ve beklemem önerilmişti.bugün bi la parada deneyeyim dedim yine demlediğim gibi döktüğüm bir kahve oldu.

IMG_4116.jpeg

Sorun öğütücüdedir diyerek fellow odenin üzerine k ultra bile almıştım.
İşin ilginci k-ultra da 70 de bile öğütürken zorluyor.taş gibi resmen.
Diğer tüm çekirdeklerde de aynı sonucu almaktayım.

Hediye gelen Ethiopia Bochesa çok güzel kahveymiş. Öğütülmüş kuru kokusu ve bardaktaki kokusu çok hoş. Elimdekiler bitince bundan da alacağım.

Geri