Özellikle pandemi sonrasında sesli kitaplara çok yoğunlaştım, iyi bir kadro ile beraber seslendirilen kitapların okumaktan daha çok beni eğlendirdiğini farkettim.
Türkçe bu tarz çalışmalara rastlamadım ama özellikle ingilizce kaynaklarda, harika seslendirmeler var. Genel olarak çok uzun soluklu kitapları sevdiğim için serileri tercih ediyorum.
Yürürken, yüzerken, ev işlerini hallederken kulaklıkta dinlemekte kolay oluyor.
Bazen kitapları bulmak zor oluyor, o yüzden ilgilenen arkadaşlar ile paylaşımda bulunmak isterim.
Ayrıca ingilizcesini geliştirmek isteyenler içinde yararlı olabileceğini düşünüyorum.
Ben 3 öneri ile tavsiyelerimi paylaşıyorum.
Fantasy
Fantasy
T.R. Harris Sci-fi ( 32. Kitaptayım hala devam ediyor)
www.storytel.com
Türkçe bu tarz çalışmalara rastlamadım ama özellikle ingilizce kaynaklarda, harika seslendirmeler var. Genel olarak çok uzun soluklu kitapları sevdiğim için serileri tercih ediyorum.
Yürürken, yüzerken, ev işlerini hallederken kulaklıkta dinlemekte kolay oluyor.
Bazen kitapları bulmak zor oluyor, o yüzden ilgilenen arkadaşlar ile paylaşımda bulunmak isterim.
Ayrıca ingilizcesini geliştirmek isteyenler içinde yararlı olabileceğini düşünüyorum.
Ben 3 öneri ile tavsiyelerimi paylaşıyorum.
Fantasy
Fantasy
T.R. Harris Sci-fi ( 32. Kitaptayım hala devam ediyor)
Storytel - Audiobooks on your iPhone or Android mobile. We have thousands of audiobook titles covering all genres.
Audiobooks on your iPhone or Android mobile. We have thousands of audiobook titles covering all genres. Listen to a book when you're out jogging, cutting the grass or during the commute to work.
Son düzenleme: