• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sepia Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jabruzzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Blog yazılarını okuduğumda bana sempatik geldiler ve denemediğim Uganda ve Mexico, Nicaragua gibi kahveleri gördüm. Sonra 18 Mayıs'ta 2 tane deneme seti V60 sipariş verdim ertesi gün teslim aldım. 4. gün de beni arayıp denedim mi deneyimim nasıl diye sordular, önerilerde bulundular. İletişimci bir firma gibi görünüyor. Kahveler 1 hafta dinlenmeden gönderim yapmıyorlarmış. Blog yazılarındaki V60 için 1:15 ile 1:19 aralığında denemeler yaptım hiç 1:19 denememiştim hepsinde hakikaten ayır tatlar yakaladım. Kahveler tazeydi. Ne dark rost nede açık kavrulmuştu. Ağzımda benim tercih etmediğim ve 1-2 saat süren o ekşimik tadı almadım. Fiyatına göre de max verimi aldım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Keşke deneme setlerinde 50 gr yerine 100 gr kahve seçeneği de olsaymış. 50 gr kesinlikle yetmiyor bana kahveyi öğrenmek için, hele de lezzetliyse 😋

Ayrıca toplu alım yapmayı tercih ettiğim için keşke indirimli kiloluk paketleri de olsaymış diye düşündüm. Bir ara deneyeceğim 👍

Keşke deneme setlerinde 50 gr yerine 100 gr kahve seçeneği de olsaymış. 50 gr kesinlikle yetmiyor bana kahveyi öğrenmek için, hele de lezzetliyse 😋

Ayrıca toplu alım yapmayı tercih ettiğim için keşke indirimli kiloluk paketleri de olsaymış diye düşündüm. Bir ara deneyeceğim 👍
Bence adına yakışır bir deneme seti fiyatı da uygun 100 gr alıp sevmemektense 50 gr paketlerde tadımlık almak daha iyi, adı üstü tadım seti 2-3 demlemelik, sevdiğim kahveden devam etmek her zaman iyidir.

Geri