• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Selamlar! Hangi suyu kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nstarkd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nstarkd

Yeni Üye
Herkese selamlar

Ben Numan. İstanbul'da yaşıyorum. Aralıklı olmakla birlikte 7-8 senedir nitelikli kahve ve 3. nesil demleme tekniklerine ilgim var.

Ekipman olarak favorim V60 ve chemex. Kumtel dripper kettle var. 1Zpresso J grinder aldım yeni. Ondan önce timemore kullanıyordum. Hassas terazi var ama markasını bilmiyorum. Japon üretim Hario kağıt filtre veya orjinal chemex filtre kullanıyorum. Kahve olarak genelde Moliendo Ethiopia Yirgacheffe kullanıyorum. Tadını beğenmemin dışında hem fiyat olarak hem de consistency olarak beklentimi karşılıyor. Şu sıralar denemek için farklı kavurucular araştırıyorum.

Last but not least, şu sıralar farklı su markaları ile denemeler yapıyorum. Saf su alıp mineralini kendim ekleme safhası yorucu geliyor şimdilik...

Özellikle benim gibi filtre kahve sevenler siz hangi suyu kullanıyorsunuz? Neden?

Yaşadığım yerde en rahat bulduğum su abant herhangi bir mineral müdahalesine kalmadan güzel çıktılar aldırıyor bana. Mila hakeza güzel çıktılara sebep oluyor. Buzdağı bulabilirseniz o da iyi çözüyor kahveleri

Geri