memetcn
Yeni Üye
- İsim
- Mehmet Can Haklı
Daha fazla
- İsim
- Mehmet Can Haklı
- Espresso Makinesi
- Gaggia Classic Pro
- Değirmen
- Eureka Mignon Specialita
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Maltepe
Selamlar,
Kendime Gaggia Classic Pro'nun orijinal drip tray'ine sığabilecek Black Mirror Nano alternatifi daha ucuz bir tartı bakarken bu ürünle karşılaştım. Çok fazla kullanıp tecrübelerini paylaşan olmamış ben izlenimlerimi paylaşayım.

F/p olarak ev kullanıcısı için kesinlike çok iyi alternatif. Black mirror nano'ya aradaki farkı vermeye değmeyeceğini düşünüyorum.
Ali express link: https://tr.aliexpress.com/item/1005...sSn3v4Ps&utparam-url=scene:search|query_from:
Kendime Gaggia Classic Pro'nun orijinal drip tray'ine sığabilecek Black Mirror Nano alternatifi daha ucuz bir tartı bakarken bu ürünle karşılaştım. Çok fazla kullanıp tecrübelerini paylaşan olmamış ben izlenimlerimi paylaşayım.
- Tartı oldukça hızlı tepki veriyor. Üzerine ağırlık koyduğunuzda açılıyor, darasını makineye yerleştirip alıyorum.
- Ağırlığın artış hızına verdiği tepki bence fena değil. Espresso çekerken artış hızını birer gram civarına gözlemleyebiliyorsunuz. Ben de makinenin akış hızına uyum sağladım genelde 2-3 gram erken makineyi kapattığımda kalan kahve tamamlıyor hedef gramajımı.
- Cihazın akış başladğında otomatik zaman ölçümünü başlatma modu var. Kolaylıkla modlar arasında geçiş yapıyorsunuz ama benim espresso yapış şeklime biraz ters geldi zamanlamayı tam oturtamadım. Dokunmatik olduğu için shot alırken timer'a da basıyorum manuel olarak.
- Şarjı uzunca bir süre gidiyor. Cihaz bir süre sonra üstündeki ağırlıkta değişim olmayınca kapanıyor. Açma kapama tuşu da var daha çok master on-off switch gibi. Genelde kendi haline bırakıyorum kapanıyor
- Tartı gerçekten ince aşağıda İkea fincan ve Paşabahçe casablanca cortado bardaklarını koyduğum fotoğrafları bulabilirsiniz. Bottomless portafiltre ile temas olmadan sığıyor.

F/p olarak ev kullanıcısı için kesinlike çok iyi alternatif. Black mirror nano'ya aradaki farkı vermeye değmeyeceğini düşünüyorum.
Ali express link: https://tr.aliexpress.com/item/1005...sSn3v4Ps&utparam-url=scene:search|query_from: