kanavgariz55
Yeni Üye
- İsim
- yavuz
Daha fazla
- İsim
- yavuz
Öğrenip, sonrasında da üst düzey bir makineye geçer ve hobi olarak devam ettiririm diye almıştım ancak, ofiste onca işin gücün arasında bir sürü ritüelle uğraşmak yoruyor. Daha pratik olduğu için uzun süredir kapsül kahve makinesiyle devam ediyorum. Bu nedenle aşağıdaki, atıl duran makine ve ekipmanlarımı satmak istiyorum. Espressoya yeni merak salıp, ucuz yollu bir setle öğreneyim diyenler için ideal bir set. Fiyat 5.000 Tl. Havale/eft sonrası ücret alıcı kargo ile gönderim yapabilirim. Yer Samsun.
-Sinbo scm-2979 espresso makinesi- haziran 2024 de Şok Marketten almıştım, sorunsuz çalışmakta ancak beklentinizi yüksek tutmayın giriş seviyesi cihazı. Ürünün orjinal sepetleri basınçlı sepetlerdir ve bunların verdiği çıktılarda krema olmuyor maalesef, bol miktarda saçma sapan köpük oluyor. Bu nedenle aşağıdaki ekipmanları Amazon, Temu ve Ali'den temin etmiştim. Hepsini göndereceğim.
-Neouza dipsiz portafiltre ve double shot basınçsız sepeti- 1 adet (Amazon'dan alınma)
Aşağıdakiler Temu ve Ali'den alınmadır:
-Single shot basınçsız sepet - 1 adet
-Yaylı tamper - 1 adet
-Ayarlanabilir leveler - 1 adet
-Wdt tool 6 iğneli - 1 adet
-Puck screen - 1 adet
-Dozaj hunisi 4 mıknatıslı - 1 adet
-Grup başlığı temizleme fırçası - 1 adet
-Plastik sprey şişesi- 1 adet (Mahalle bakkalından alınma)
Setin tek eksiği değirmendir. Ben timemore chesnut c3 s2c kullanarak beni tatmin eden çıktılar alıyordum.

-Sinbo scm-2979 espresso makinesi- haziran 2024 de Şok Marketten almıştım, sorunsuz çalışmakta ancak beklentinizi yüksek tutmayın giriş seviyesi cihazı. Ürünün orjinal sepetleri basınçlı sepetlerdir ve bunların verdiği çıktılarda krema olmuyor maalesef, bol miktarda saçma sapan köpük oluyor. Bu nedenle aşağıdaki ekipmanları Amazon, Temu ve Ali'den temin etmiştim. Hepsini göndereceğim.
-Neouza dipsiz portafiltre ve double shot basınçsız sepeti- 1 adet (Amazon'dan alınma)
Aşağıdakiler Temu ve Ali'den alınmadır:
-Single shot basınçsız sepet - 1 adet
-Yaylı tamper - 1 adet
-Ayarlanabilir leveler - 1 adet
-Wdt tool 6 iğneli - 1 adet
-Puck screen - 1 adet
-Dozaj hunisi 4 mıknatıslı - 1 adet
-Grup başlığı temizleme fırçası - 1 adet
-Plastik sprey şişesi- 1 adet (Mahalle bakkalından alınma)
Setin tek eksiği değirmendir. Ben timemore chesnut c3 s2c kullanarak beni tatmin eden çıktılar alıyordum.