• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sanırım Bialetti Moka Potumu yaktım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tarconi2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tarconi2

Yeni Üye
İsim
aygün
Daha fazla  
İsim
aygün
Herkese merhaba. Altı ay önce evde kahve yaparken, elektrikli ocağımın altını açık unuttum ve Bialetti marka moka potum boyası akarak yandı. İçinin ve dışının fotoğraflarını ekledim. Altı aydır hiç dokunmuyorum, su tutup geçtim. Kurtarılabilir mi? Kurtarılabilirse nasıl kurtarılabilir? Çöpe mi atılmalı?

Forum kullanmakta iyi değilim, link attığım için özür diliyorum.

Fotoğraflar:

Geçmiş olsun bana kalırsa hayırlı olmuş. Alüminyumdan yapılmış ve kaplaması kalkmış görünüyor. Sağlık açısından kaplaması düzgün olsa bile alüminyum moka potları tehlikeli buluyorum. Kaplama kalkınca salınan alüminyum miktarı artıyor. Moka pot seviyorsanız çelik bir model tercih edin derim. Benimkini de zamanında eşim bulaşık makinesine atmıştı.

https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/bialetti-moka-pot-ve-bulasik-makinesi.1787/#post-47585

Geri