• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Saha Labware Gooseneck Kettle ve Gooseneck Kettle Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elbatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Gooseneck kettle?

• Saha Labware 600 ml cam ibrik

Oy: 2 4.3%
  • Epinox Barista Kettle

Oy: 17 37.0%
  • Nurgaz Campout Filtre Kahve Demliği

Oy: 16 34.8%
  • Hario Drip Air

Oy: 3 6.5%
  • Unuttuğun bir demlik daha var kardeşim

Oy: 8 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    46
Benim ilk kettle ım, hasbean zımbırtısı takılı kullanıyorum 6 aydır. Gayet memnunum. Bahçe hortumu ifadesi biraz mübalağa olmuş. Akış düzenleyici takmadan da gayet iş görüyordu, sadece bilek ile ayar yapmaya gerek olmuyor;Otomobillerdeki cruise control modu gibi😅
Hortumu ben demiştim.1 litre doldurursanız hortumdan farkı yok ama 600 ml falan doldurursan daha iyi kontrol sagliyor.Belki ordan farkedemediniz.

Başlık sahibi gibi ben de -bu forum sayesinde tanıdığım- gooseneck kettle lara göz gezdiriyorum lakin fiyatlar epey tuzlu muadil olarak en ulaşılabilir olanlardan Nurgaz Demlik hepsiburada üzerinde 133,03 ₺ Epinox Demlik 203 ₺ görünüyor. F/p göründüğü için nurgaz a yakınım ama tabi pişman eder mi bilmiyorum 🤔

Başlık sahibi gibi ben de -bu forum sayesinde tanıdığım- gooseneck kettle lara göz gezdiriyorum lakin fiyatlar epey tuzlu muadil olarak en ulaşılabilir olanlardan Nurgaz Demlik hepsiburada üzerinde 133,03 ₺ Epinox Demlik 203 ₺ görünüyor. F/p göründüğü için nurgaz a yakınım ama tabi pişman eder mi bilmiyorum 🤔
Kullananlar memnun. Sıkıntı yaşayanı duymadım,kendi konusundan da inceleyebilirsiniz.

Saha labware benden uzak dursun bildiğin Tam Tahtakele esnafı.

Geri