• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Sage SES876 The Barista Express Impress

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahznlich
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
40.000

Ahznlich

Barista
İsim
Fırat
Daha fazla  
İsim
Fırat
bda9973c-1258-4df3-a302-2c694ebf76e9.jpegArkadaslar urun fotografta goruldugu gibi eksik yok fazlasi vardir. Fotografta gordugunuz her sey tam paket satilmaktadir. Dipsiz portafiltre de IMS marka double sepet bulunmaktadir. Makinenin tamp cok az kullandim. Tamper, duzlestirici ve WDT kullanma nedenim daha cok mudahale etme istegimden. Hepsinin kutusu bulunmaktadir. Makineyi 4 mart 2025 tarihinden amazon tr den alinmadir. Faturasi bulunmaktadir. Gunduz calistigim icin aksamdan aksama kullanim yaptim. Cihaz olabildigince temizdir.

hala satılık mı?

Hocam ederim. Eğer olayı günü kurtarmalık açısından bir iki espresso yaparım diyorsan mantıklı. Teknik bilgilere girmeden bana göre artısı çok hızlı ısınması, çok hızlı bir şekilde çıktı alabiliyorsun. Negatif olarak öğütücüsü günü kurtarıyor fakat sonuçlar çok da tutarlı olmuyor. Bir de o tamp mekanizması dozaja göre otomatik ayarlanıyor. Örnek veriyorum, 18 gr. kahve kullanacaksın öğüttün, tamp yaptın makine üzerindeki yeterlilik ışığı gülen surata getirmeyebiliyor. Yani makine diyor ki daha fazla kahve koy. Bu da senin tabi gramajı artırmaya zorluyor. Bilmem anlatabildim mi.

Geri