• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sage SDC400 SDC450 Precision Brewer Filtre Kahve Makinası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba.
Bu cihazla cold brew demleme yapan ve aldığı sonuçtan memnun olan varsa referans olması açısından demleme parametrelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Abaca Trapezoid filtrelerin işlemleri bitiyor yakında. Bu filtreleri No4 kağıt filtre kullanan tüm makinelerde ve Clever - Bonavita gibi immersion dripper'larda kullanabilirsiniz. Dramatik şekilde değişiyor sonuçlar. :)
Moccamaster filtrenin tarih olus ani su andir benim icin. Yari konik filtre kullananlarin bu cafec trapezoid e gecmesi siddetle tavsiye edilir. Tat asiri degisti. Makine kullanicak olsam baska filtre kullanmam heralde artik.

Moccamaster filtrenin tarih olus ani su andir benim icin. Yari konik filtre kullananlarin bu cafec trapezoid e gecmesi siddetle tavsiye edilir. Tat asiri degisti. Makine kullanicak olsam baska filtre kullanmam heralde artik.
Bang, işte budur! :) Çok sevindim beğenmenize. Bazı tarifleri Abaca Trapezoid'e göre vereceğim artık, Potosi Natural için bugün bir şeyler çıkardım.

Bonavita Dripper kullanıyoruz biz, tüm immersion dripper'lar için işe yarayacaktır ama tarif. Clever vs.
Makine icin tarif vermiyeceginizi dusunerekten sordum soruyu😊. Clever cok tarzim degil ama orea ile denemeyi dusunuyorum. Daha ulasmadi elime orea. Kalita ile trapezoid arasindayim. Acikcasi bu negotiator ile katlama isi cok kafama yatmiyor ama teori tabi denemem lazim. Onun disinda pek kullanicagim bir filtre degil. Makineyi de veriyorum anneme zaten. Ama makine kullanicak olsam kesinlikle bundan baska kullanmazdim. Tat inanilmaz etkiledi. (Makineye gore tabi)

Makine icin tarif vermiyeceginizi dusunerekten sordum soruyu😊. Clever cok tarzim degil ama orea ile denemeyi dusunuyorum. Daha ulasmadi elime orea. Kalita ile trapezoid arasindayim. Acikcasi bu negotiator ile katlama isi cok kafama yatmiyor ama teori tabi denemem lazim. Onun disinda pek kullanicagim bir filtre degil. Makineyi de veriyorum anneme zaten. Ama makine kullanicak olsam kesinlikle bundan baska kullanmazdim. Tat inanilmaz etkiledi. (Makineye gore tabi)
Bir sürü dripper var, hepsi de başka başka. Ben bir immersion çıkarayım, katlamalı kullanan arkadaşlar da diğerleri için deneyim paylaşırsa muazzam olur :) Makinelerde kullanmak isteyen olunca da yönlendiriyoruz biz standart, şaşmaz bir tarif çıkarmasak da. Tabii kim bizim Gesha'yı 75g olarak Moccamaster'a atar, o soru işareti :D

selam arkadaslar.
uzun arastirmalarim sonucunda Sage sdc450 makinamı bugun aldım.
Evde kahve meraklısı sadece benim,o yüzden tek kisilik bir demlemede(300ml) en iyi ayar nedir(kahve - su miktarı ve orta sertlik)Hangi kagit filtreyi önerirsiniz?
kahve öğütmek icin Wilfa SVART almayı planlıyorum,ne dersiniz?.Su an elimde bicakli öğütücü var.
ilk denemem hayal kirikligi oldu..
cevaplar icin şimdiden tesekurler

​

Selamlar. Yaklaşık 5-6 sene boyunca Wilfa Svart kullandım. Evde espresso yapma mevzusuyla tanışana kadar tüm demleme metodları ihtiyaçlarını fazlasıyla karşıladı. Fiyat performans olarak çok başarılı ve güvenilir bir öğütücü. Her türlü tavsiye ederim. :)

Aklım gidip geliyor ya ciddi indirim olmuş gerçekten.

Umarım teşhir kalan ürünler göndermiyorlardır. aklımda tek soru o.

Aklım gidip geliyor ya ciddi indirim olmuş gerçekten.
Ben de 6 aydır kullanıyorum bu makineyi, pid ile sicaklik ayari yapilabilen behmor brazen plus ve sage sdc450 var Turkiye de ulasilabilen, bu fiyat gercekten cok uygun bu ozelliklerde bir makine icin, neredeyse vergisiz yurtdisi fiyati.

Tüketim miktarınız fazla ise öneririm. Ben sabahları 800 ml kahve demlemekle uğraşmamak için bu cihazı aldım.
Ya aslında büyük tembellikten kurtaracak. Sabahları o kadar demleme yapmıyorum ama alırsam mutlaka yaparım. Sabaha kadar bi düşüneyim stok kalırsa alırım duruma göre.

clever'dan artısı ne ki bunun. İkisinde de su ekleyip bekliyorsun. Elektrik tüketmesi , yer kaplaması de cabası. Clever bu işi bedava yapıyor.
Amazondaki olumsuz Alman yorumlarından da korktum açıkçası.

Geri