• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sage Appliances Ses875 vs Sage BES810

Chelestra

Yeni Üye
İsim
Chelestra
Daha fazla  
İsim
Chelestra
Merhaba,
Süt köpürtebilen bir espresso makinesi almak istiyorum. Daha önce Delonghi tam otomatik makine kullanmıştım ama onu satıp french pressle kahve hazırlamaya başladım. Tchibo süt köpürtücü kullanıyorum ve köpük bir çok zaman hemen eridiği için çok memnun değilim. Bosch öğütücüm var, onla öğütüyorum ve memnunum. Gaggia markasına tam karar vermişken almayı düşündüğüm modelde alüminyum kullanılması sebebiyle vazgeçtim. Şimdi Sage'in 2 modeli arasında kaldım. Sage Appliances Ses875 ve Sage BES810 Bss Duo Temp Pro. Birisi şuan 10000, diğeri 5000 tl. Öğütücümden memnunken aradaki farkı verdiğime değer mi? Ses875'in diğerine göre başka ne üstünlüğü var? Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba, ben breville bes810 ve öğütücümü satıyorum ilgilenirseniz. Linki aşağıda

Merhaba,
Süt köpürtebilen bir espresso makinesi almak istiyorum. Daha önce Delonghi tam otomatik makine kullanmıştım ama onu satıp french pressle kahve hazırlamaya başladım. Tchibo süt köpürtücü kullanıyorum ve köpük bir çok zaman hemen eridiği için çok memnun değilim. Bosch öğütücüm var, onla öğütüyorum ve memnunum. Gaggia markasına tam karar vermişken almayı düşündüğüm modelde alüminyum kullanılması sebebiyle vazgeçtim. Şimdi Sage'in 2 modeli arasında kaldım. Sage Appliances Ses875 ve Sage BES810 Bss Duo Temp Pro. Birisi şuan 10000, diğeri 5000 tl. Öğütücümden memnunken aradaki farkı verdiğime değer mi? Ses875'in diğerine göre başka ne üstünlüğü var? Şimdiden çok teşekkürler
ürünleri kullanmadım ama öğütücülü makineler genelde tavsiye edilmiyor. güzel bir öğütüm elde etmekle ilgli ciddi problemler olabilir. bunun aksine eğer bakmadıysanız youtube'dan Ses875 hakkında videolara bakmanızı tavsiye ederim, pek bahsedilmemiş ama öğütüm hızı o kadar yavaş ki gerçekten dayanılacak gibi değil. 10.000 gibi bir bütçe kullanmayı düşünüyorsanız daha farklı bir kombin de mümkün olabilir.

ürünleri kullanmadım ama öğütücülü makineler genelde tavsiye edilmiyor. güzel bir öğütüm elde etmekle ilgli ciddi problemler olabilir. bunun aksine eğer bakmadıysanız youtube'dan Ses875 hakkında videolara bakmanızı tavsiye ederim, pek bahsedilmemiş ama öğütüm hızı o kadar yavaş ki gerçekten dayanılacak gibi değil. 10.000 gibi bir bütçe kullanmayı düşünüyorsanız daha farklı bir kombin de mümkün olabilir.
Cevabınız için teşekkürler. O açıdan düşünmemiştim, haklısınız. Ses 875'in reviewleri çok iyiydi, çok okumuştum ama videosunu çok izlemedim, daha çok izlemeliyim. Siz hangi marka ve modelleri önerirdiniz?

Son kullanıcı için espresso makinelerinde distribütör olarak öne çıkan 2 firma var.

Espressoperfetto

Gelbura

Eğer İstanbul'da iseniz bu iki yere gidip cihazları görerek hatta bazılarını deneyerek detaylı bilgiyi alabilirsiniz. (Yada sitelerinden inceleyebilirsiniz.)

Cevabınız için teşekkürler. O açıdan düşünmemiştim, haklısınız. Ses 875'in reviewleri çok iyiydi, çok okumuştum ama videosunu çok izlemedim, daha çok izlemeliyim. Siz hangi marka ve modelleri önerirdiniz?

bahsedilen gibi lelit ürünleri gerçekten çok güzeller. kazan konusunda bilmiyorum bakmak lazım tabii, ama lelit gibi makineler için de yeni bir değirmene ihtiyacınız olabilir bunu da göz önünde bulundurmak gerekir.

Geri