• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Robot süpürge tavsiyeniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan khvleak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
360 S10'un tam bir f/p canavarı olduğu gözüküyor, son teknoloji lidar sensörünü üste değil de ön kısma koyması ve böylece yüksekliğini 8.5 cm'e düşürerek en alçak yerlere girebilmesi, akıllı 3D haritalama, 500 ml toz ve 500 ml süper geniş su haznesi, güçlü emiş ve sorunsuz çalışması ile kullananların gönüllerini feth etmiş ki yorumlar bunu gösteriyor.

Üstelik fiyatı 10.600 TL civarı ve 6 taksit.

Öneriniz var mıdır hocam? Araştırıp alabilirim.
Merhaba @4PieD . Açıkçası doğrudan bir önerim yok ve böyle bir sorumluluğu da almak istemem. Ben de sizin gibi uzun süredir robot süpürge alma arayışındayım ve bu konuda kendimce araştırmalar yaptım. Sonuçta sadece şunu diyebilirim ki, her ne marka ya da modelden alırsam alayım, kronik yazılım sorunu ve sonrasındaki servis desteğinin yetersizliği ve ilgisizliğinden dolayı, asla Xioami marka bir robot süpürge almazdım. Xioami diğer markalara göre daha uygun fiyatlı olduğundan dolayı fazla sayıda satış yapıp pazarı domine ettiği için insanlar da, "Çoğunluk yapıyorsa doğrudur." gibi bir yanlış algıya kapılıyor olabilirler. Tabi bu benim şahsi düşüncem, başka görüşlere de saygı duyarım elbette.

Robot süpürge alırken benim dikkat ettiklerim:

1. Temiz su bölmesi,
2. Sıvı deterjan bölmesi,
3. Atık su bölmesi (en az 3 hazneli istasyonu olan),
4. Yuvarlak moplu (sağa sola doğru değil de, 360 derece dönerek temizleyen),
5. Sıcak havayı moplara üfleyerek kurutan,
6. Bakteri öldürme özellikli olan,
7. Kronik yazılım ve güncelleme sorunları bulunmayan,
8. Satış sonrası yeterli servis desteği ve ürün güvencesi veren,
(...) marka ve modellere bakabilirsiniz.

Robot süpürge alırken benim dikkat ettiklerim:

1. Temiz su bölmesi,
2. Sıvı deterjan bölmesi,
3. Atık su bölmesi (en az 3 hazneli istasyonu olan),
4. Yuvarlak moplu (sağa sola doğru değil de, 360 derece dönerek temizleyen),
5. Sıcak havayı moplara üfleyerek kurutan,
6. Bakteri öldürme özellikli olan,
7. Kronik yazılım ve güncelleme sorunları bulunmayan,
8. Satış sonrası yeterli servis desteği ve ürün güvencesi veren,
(...) marka ve modellere bakabilirsiniz.
Not aldım hafta içi müsait olduğumda filtreleyerek bakacağım ürünlere, ilginize teşekkür ederim.

Geri