• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Profitec go 25 saniyede 100 gram çıktı veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Maeglin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maeglin

Barista
İsim
Batuhan
Daha fazla  
İsim
Batuhan
Merhaba bugün italyadan aldığım profitec go marka 0 cihaz geldi. 25 saniyede 100 gram çıktı alıyorum , barometre 2-4 bar arasında geliyor brew e başladığımda . cihaz açıkken 9 bar da duruyor. şu an elimde edusho marka market kahvesi var bayat mı bilmiyorum 2-3 hafta önce almıstım paketi açtım ama ağzınıda açık bırakmadım değirmenim kingrinder k6 , 25 ayarda öğüttüm denedim en son nerdeyse türk kahvesi boyutunda ama fayda etmedi. Tampide sıkıca yaptım. başka bir forumda benzer bir konu var ama sanırım çözüme ulaştırılmamış kör tıpa ile denediğimde yavaş yavaş 9 bara çıkıyor cihaz arızalıysa geri götürme şansım yok italyaya ve türkiyede nerde yaptırabilirim onuda bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kaç gramlık sepet kullanıyorsunuz, kaç gram kahve kullanıyorsunuz?
Tamper plastik mi metal mi? (Plastik ise sıkıştırmayı tam yapamıyor olabilirsiniz)
Öğütümde daha da inceye gitmeyi denediniz mi? (Değirmenin 25 ayarda türk kahvesi öğütmesi o ayarda espresso öğütemeyeceğiniz anlamına gelmez, bazı çekirdekleri bundan daha ince ayarda öğütmeniz de gerekebilir.)

Bu soruların cevabını da verebilirseniz problemi daha kolay bulabiliriz, problem bunlardan biri olabilir.

18 gram sepet sanırım 18 gram koyuyorum makineyle geldi imsnin 22 gr sepeti var ama o daha kötu sonuç verdi tamper metal 25 den ince gitmedim sorunu bulsak bile bana barın 2-4 arası göstermesi hiç normal gelmiyor

100 de geçmiş olabilir 130 150 de gördüm rakamlar aklımda değil denemekten. Fakat cihazın 0 dan başlayıp 9 bara gelmesi gerekmiyoru bu bir arıza göstergesi değil mi normal olan ne

100 de geçmiş olabilir 130 150 de gördüm rakamlar aklımda değil denemekten. Fakat cihazın 0 dan başlayıp 9 bara gelmesi gerekmiyoru bu bir arıza göstergesi değil mi normal olan ne
Hocam kör sepet varsa 9barı görüyor mu deneyebilirsin ama kahve öğütümünden, eşit dağıtıp sıkıştırmaktaki sorunlar da bunu yapabilir wdt leveler kullanıyor musun

Kahve yeterince ince ve puck yeterince sıkı olmadığı için gelen su aradaki boşluklardan daha hızlı geçiyor, dolayısıyla grup başlığında yeterli seviyede basınç oluşmuyor. Yeterli seviyede basınç oluşmadığı için akış hızlı oluyor. Eğer kahveyi daha ince öğütürseniz pucktaki hava boşluğu daha az olacak, ve pompadan gelen su yeterli seviyede basınç oluşturabilecek.

Sorun düzeldi değirmenin ayarlarıyla oyanınca fakat makina alt arka kısımdan su sızdırıyor nerden geldiğini nasıl anlayabilirim servislik bir durum var mıdır diye düşünüyorum

Geri