• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Probador Colectiva

Deneme paketinde aldığımız halu beritiler hiç iyi değildi ya da bana yollananlar bir sorun vardı. El boq yine içilebilirdi ama diğerleri için 1 ay bekledim. Belki içerim diye ama bitiremedim.

Deneme paketinde aldığımız halu beritiler hiç iyi değildi ya da bana yollananlar bir sorun vardı. El boq yine içilebilirdi ama diğerleri için 1 ay bekledim. Belki içerim diye ama bitiremedim.
Deneme Paketindeki Halu Beriti Naturel güzeldi ama yıkanmışını bende beğenmemiştim.

Hepimizin demleme yöntemi, damak kalibrasyonumuz, tat almada önceliklerimiz farklı muhtemelen...

Hepimizin demleme yöntemi, damak kalibrasyonumuz, tat almada önceliklerimiz farklı muhtemelen...
Tabikide hepimiz aynı kahveyi beğeneceğiz diye keskin bir kural yok kimisi kenya sevmez mesala kimisi çok sever vb bu değişiklik gösterebilir.

Tabikide hepimiz aynı kahveyi beğeneceğiz diye keskin bir kural yok kimisi kenya sevmez mesala kimisi çok sever vb bu değişiklik gösterebilir.
Beğeni konusu ayrı tabii ama yukarıda yazdıklarım da fark yaratıyor aslında... mesela seftali diyoruz, vs acaba tadım notlarından mı sartlanıyoruz ya da seftaliden hepimiz aynı tadı mı alıyoruz emin değilim... beğeni konusu farklı, orada başka duyular, şartlanmalar vs de devreye giriyor...

Benim El Boqueron'da kesinlikle bir sorun olduğunu düşünüyorum.Çok açık kavrulmuş,ilk defa açık kavrulmuş bir kahveden rahatsız oldum.Bir kere daha şans vermeye korkuyorum açıkçası.Korona mevzuları olmasa birine hediye ederdim.
Bence sizin el boq. da bi sorun var çünkü orta kavrumdanda koyu bir kavrumu var normalde espresso profiline yakın bir omni.

Probador‘ dan geçen hafta kahve sipariş ettim bugün geldi lakin kahvenin hiçbiryerinde kavrum tarihi yazmıyor sadece künyede 07/05/20 yazıyor fotoyu yükledim bu acaba degassing süresinin bittiği tarih mi?

Ekli dosyalar

• 1F3242FD-0DF4-4D86-8B85-EDA1BC6E9758.jpeg
    1F3242FD-0DF4-4D86-8B85-EDA1BC6E9758.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 46
Probador‘ dan geçen hafta kahve sipariş ettim bugün geldi lakin kahvenin hiçbiryerinde kavrum tarihi yazmıyor sadece künyede 07/05/20 yazıyor fotoyu yükledim bu acaba degassing süresinin bittiği tarih mi?
Evet. Espresso için son degassing tarihi. Kavrum tarihi de 10 gün öncesidir yani 27 Nisan. Probador bu tarz çalışıyor. Paketlerinin üzerine uzunca bir süredir kavrum tarihi yazmak yerine künye kağıdında espresso için son degassing tarihini belirtiyor. Bu da firma tarafından kavrum tarihinden itibaren 10 gün olarak belirtiliyor.

Evet. Espresso için degassing tarihi. Kavrum tarihi de 10 gün öncesidir yani 27 Nisan. Probador bu tarz çalışıyor.
Aldığım kahve el Boqueron filtre eğer 10 gün önce kavrulduysa şuan içebilirim herhalde sevindim 😀

benim yarin doluyor. bugun denedim v60 olarak beni pek açmadi siz de deneyin sonucunuzu paylasin merak ettim.
Sizin künyede hangi tarih yazıyor ? Probadorun bu kahvesi çok tartışmalı çok beğenenler de var beğenmeyenlerde ben deneme paketi ile aldığımda pek beğenmemiştim şuan umudumu koruyorum.

ben
Sizin künyede hangi tarih yazıyor ? Probadorun bu kahvesi çok tartışmalı çok beğenenler de var beğenmeyenlerde ben deneme paketi ile aldığımda pek beğenmemiştim şuan umudumu koruyorum.
deneme paketi olarak aldim 100 gr halu beriti ne kadar guzel geldiyse bu da o kadar degisik geldi bana tat olarak(kotu anlamda) 07.05 onerilmis tarih olarak

benim yarin doluyor. bugun denedim v60 olarak beni pek açmadi siz de deneyin sonucunuzu paylasin merak ettim.
Kahvenin ilk denemesini yaptım henüz aromalar tam oturmamış gibi geldi bana ama hiçbir rahatsız edici tat yok. Bakalım zamanla nereye evrilece.

Eğer vakum cihazım gelseydi bir kg sipariş verip dondurucuya atıcaktım. Gelmediği için yarım kg sipariş verdim. Şu anda satılan çekirdekler içerisinde fiyat/perfornmans oranı en yüksek çekirdek diyebilirim. Kahve kulübü ocak ayı alımı sayesinde tatma fırsatım olmuştu bu kahveyi.

Geri