@MuratBlues bence güzel bir iş yapmışsın görüşerek ve bizi bilgilendirerek! tebrikler, özür dileyecek bir şey de bulamıyorum. sonuçta sen bir tüketici olarak firmayla iletişimini paylaştın, özel-gizli statüsünde bir içerik göremedim ben.
Konuya gelecek olursak; tartışmayı sürdürenlerden biri de benim sanırım çünkü sadece degassing belirtmeyi cidden garipsiyorum. Firma 14 günden önce içilmemesini tavsiye edebilir tabii ki ama beni buna zorlayamaz. tüketici olarak kendi matematiğimi de işletmek isterim. Degassing konusunda net bir şey yok. Tabiri caizse Allah kelamı değil. Hala tartışmaya açık. Aslı hanım da (Yaman) degassing'in anlamlı bir şey olmadığını söylemişti mesela yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca Çağatay bey tüketicilerin kötü değirmen, kötü su vb. dezavantajlara sahip olduğunu söylemiş. Buna cevabım: ne münasebet

en azından bu kulüpte değirmene, suya, parametrelere kafa yormayan yok. artık iyi kahveye çabalyan ciddi bir grup var. Fiyatlar zaten yüksek. Bunlara kafa yormayan gidip marketten alıyor zaten kahvesini (ya da zincirden). Pazartesi kavurduğunu web sitesinde yazabilir firma ama ben bir paket kahve alacağım diye köşe bucak okuma yapmak zorunda değilim

Sonra da insanımız okumuyor diye yakınmak biraz tüketiciye haksızlık ve kendini fazla önemsemek sanki.
pakette yazacak 2 satır yazı bütün bu tartışmanın önüne geçerdi aslında. neden bu kadar zor bilemiyorum. Özetle ben Probador'un bu yaklaşımını doğru bulmuyorum, örneğini de dünyada görmedim.
Türkiye'nin en iyi kavurucusu kimdir derseniz, probador derim o da ayrı tabii