• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Probador Colectiva-ALLFAKTORİ (5X54 gr kahve seçkisi) Olumsuz Deneyim

2 gündür denemediğim kalan çekirdekleri de denedim.
Anaerobic el salvador başta yanık tadlar soğudukca tatlı fakat ayırt edlilir tadım notası yok.
El salvadar finca las palmas pacamara gene aynı şekil karamelize tatlılık var ama gene bir kompleksite içermiyor.
Son olarak finca el manzano natural pacamara. bu baştaki iki çekirdeğe göre daha iyi. Tropikal meyve tatlılığı bulunuyor, daha kompleks. Fakat bu da ne yazık ki yanık tadlar barındırıyor. Baştaki isli tatlar soğudukça neredeyse tamamen bitti ama gene de başta hissedilir olması can sıkıcı. ılık ve soğuk hali zevkliydi diyebilirim. Gene de bu fiyata para verip 250g almam şahsen :)

Bu arada kullandığım demleme hepsinde aynı oldu. önerilen ayardan biraz daha ince öğüttüm. 50-60ml switch kapalı blooming geri kalan nazikçe tek döküş. wush wush da 94 diğerlerinde 92-91 derece su kullandım. Bu aralar reverse osmos 5ppm suya mineral ekleyerek kendi suyumu yapma konusuna çok taktım. birçok kahve heba edip damağıma uygun yapıdaki suyu buldum o yüzden su konusunda bir problem olduğuna ihtimal vermiyorum.

Sonuç olarak wush wush çok sevdiğim bir çekirdek oldu. Tadım notalarını birebir yansıtan kompleks, zevkli asiditeye sahip ve tatlı (dengeli) fincan sundu. Fakat çok pahalı 250g alamam sanırım. Diğer çekirdekler hepsi hayal kırıklığı oldu.
Wush wush için ilk yaptığım demlemedeki reçeteye çok bir değişiklik yapmayacağım. Diğerlerini değiştirip deneyeceğim.
Aydınlatıcı ve detaylı açıklama için teşekkürler.

FINCA LAS PALMAS PACAMARA, EL SALVADOR

Hari0 40 lı filtre
18 /270 - 90° su
Molent G50- 32 klik
Full Hario Immersion
Süre: 3:00

5 kahvenin içinden en beğendiğim kahve bu oldu diyebilirim. kötünün iyisi :D

FINCA LAS PALMAS PACAMARA, EL SALVADOR

Hari0 40 lı filtre
18 /270 - 90° su
Molent G50- 32 klik
Full Hario Immersion
Süre: 3:00

5 kahvenin içinden en beğendiğim kahve bu oldu diyebilirim. kötünün iyisi :D
Hocam molent 32 klik v60 icin cok cok ince degilmi. Elimdeki kahvelerlede yapsam istenmeyen aciliktan kurtulmak zor olur.

Yok kardeşim yok, şuan en çok acıdığım şey 180 lira civarındaki siparişe ayrı bir de kargo parası vermek oldu. Hadi şunu vaadetmiyor dark mı light mı tadım seti olması vadedilmiş olsa da, hepsinden aynı tadı alıyor insan. Sanırrım toplu alımdaki Waykan'dan farkı yok tat olarak.

Tanım: Hayal kırıklığı.

Muhattabı var mı bilmiyorum bu yorumun.

Tadım seti nasıl olmalıdır?

Çekirdeklerin hepsi #üfff değildi şayet birisi ekşi birisi bitter birisi gövdeli birisi gövdesiz vs eğitici bir seti veeeeee 3'te biri fiyatınaydı. Bir de teeeee İngiltere'lerden gelmişti heyt beee.

Son düzenleme:
bu başlığı açtığım için utanıyorum.inşallah daha fazla insan bu kahvelerden almamıştır.bu başlığı görüp gaza gelip alan arkadaşlar varsa haklarını helal etsinler .NESCAFE İÇSEN BUNDAN İYİDİR ÇOK NET.DAHA DA BEDAVA VERSELER BU KAVURUCUDAN KAHVE ALMAM.

+1 espressoda da hak verdim olmadı bildiğin kandırıldık.

Toplu alım anketinden çıkarılmalı bence. @mvscoffee @Kahveciningalaksirehberi @coffeebean @NoDRaC

bu başlığı açtığım için utanıyorum.inşallah daha fazla insan bu kahvelerden almamıştır.bu başlığı görüp gaza gelip alan arkadaşlar varsa haklarını helal etsinler .NESCAFE İÇSEN BUNDAN İYİDİR ÇOK NET.DAHA DA BEDAVA VERSELER BU KAVURUCUDAN KAHVE ALMAM.

+1 espressoda da hak verdim olmadı bildiğin kandırıldık.

Toplu alım anketinden çıkarılmalı bence. @mvscoffee @Kahveciningalaksirehberi @coffeebean @NoDRaC
kaldı mı hala yanık severler, pardon omni severler :)
cidden oy veren kalmış mıdır hala , çıkarılsa farketmem bile..

kaldı mı hala yanık severler, pardon omni severler :)
cidden oy veren kalmış mıdır hala , çıkarılsa farketmem bile..
Omni olsa yine iyi bildiginiz kömür. Starbucks kavrumu daha masum kalabilir o derece kötüydü.

Bu çok doğru gesha mı gesha içmesek yutacaz.
Ne geshalar içtik biz williamdan da içtik coffee circulordan da sonra diyorlar ki yurt dışının neyi var bu kadar al işte buyu var adamlar insan içecek gibi kavuruyor biraz null coffeeyi örnek alsalar olacak ya ayıptır .adamlar bunların yarı fiyatına mükemmel kavrulmuş kahveler satıyorlar.eğer bu all faktori seti çok iyiyse biz anlamıyorsak bunu kavuran satan kahveden hiç anlamıyordur NET

Ne geshalar içtik biz williamdan da içtik coffee circulordan da sonra diyorlar ki yurt dışının neyi var bu kadar al işte buyu var adamlar insan içecek gibi kavuruyor biraz null coffeeyi örnek alsalar olacak ya ayıptır .adamlar bunların yarı fiyatına mükemmel kavrulmuş kahveler satıyorlar.eğer bu all faktori seti çok iyiyse biz anlamıyorsak bunu kavuran satan kahveden hiç anlamıyordur NET
Ben SLURP’a yazdım bu koyu olmuş diye fotoğraf yolladım hatalarını telefi ettiler, kavrumu öyle dışı koyu içi iyi demediler

Geri