2 gündür denemediğim kalan çekirdekleri de denedim.
Anaerobic el salvador başta yanık tadlar soğudukca tatlı fakat ayırt edlilir tadım notası yok.
El salvadar finca las palmas pacamara gene aynı şekil karamelize tatlılık var ama gene bir kompleksite içermiyor.
Son olarak finca el manzano natural pacamara. bu baştaki iki çekirdeğe göre daha iyi. Tropikal meyve tatlılığı bulunuyor, daha kompleks. Fakat bu da ne yazık ki yanık tadlar barındırıyor. Baştaki isli tatlar soğudukça neredeyse tamamen bitti ama gene de başta hissedilir olması can sıkıcı. ılık ve soğuk hali zevkliydi diyebilirim. Gene de bu fiyata para verip 250g almam şahsen
Bu arada kullandığım demleme hepsinde aynı oldu. önerilen ayardan biraz daha ince öğüttüm. 50-60ml switch kapalı blooming geri kalan nazikçe tek döküş. wush wush da 94 diğerlerinde 92-91 derece su kullandım. Bu aralar reverse osmos 5ppm suya mineral ekleyerek kendi suyumu yapma konusuna çok taktım. birçok kahve heba edip damağıma uygun yapıdaki suyu buldum o yüzden su konusunda bir problem olduğuna ihtimal vermiyorum.
Sonuç olarak wush wush çok sevdiğim bir çekirdek oldu. Tadım notalarını birebir yansıtan kompleks, zevkli asiditeye sahip ve tatlı (dengeli) fincan sundu. Fakat çok pahalı 250g alamam sanırım. Diğer çekirdekler hepsi hayal kırıklığı oldu.
Wush wush için ilk yaptığım demlemedeki reçeteye çok bir değişiklik yapmayacağım. Diğerlerini değiştirip deneyeceğim.