Merhabalar @BeytbabaSelamlar Önder Bey;
Önümüzdeki aya yetişir ancak istediğim kahveler![]()
O zaman keramo ve la huaca ile devam edeceğim. (önceki alımımda nensebo, bombe, blue flores ve el paseo denemiştim ve hepsinden oldukça memnun kaldım. Dün 01.10.2021 kavrumlu nenseboyu açtım hatta, çekirdeğin kokusu harika.Selamlar Önder Bey;
Önümüzdeki aya yetişir ancak istediğim kahveler![]()
Önceki indirimden Damo almıştım, gerçekten çok keyifli bir çekirdek. Anaerobic işleme biraz mesafeliydim ama bu çekirdekle fikrim değişti diyebilirim. Gaz salınım süresini Beytullah Bey'in tavsiye ettiği şekilde uzun tuttum. V60 ve Kalita ile gayet güzel sonuçlar alınıyor. Denemek için Damla su almıştım. Normalde peak water kullanıyorum, ikisi de güzel sonuçlar verdi.
Diğer çekirdeklerini ileriki dönemlerde denemek isterim, kavrum olarak başarılı, iletişimi de gayet iyi.
Bu arada forum harman olayına pek sıcak bakmaz ama bu harmanların beğenilmesine sevindim ve merak ettim.
Daha önceden damo almıştım. İlk kez damo denedim. Şarabımsı denilen anaerobik kahvelerde olan tat nispeten az. Ama parfümsü kokusu, tatlılığı ve hafif eksimsiligi ile güzel bir kahve.
Kavrum bence güzeldi, @preon coffee roastery iletişimi de çok iyi.
Bir artısı da Hatay da olması![]()
O zaman keramo ve la huaca ile devam edeceğim. (önceki alımımda nensebo, bombe, blue flores ve el paseo denemiştim ve hepsinden oldukça memnun kaldım. Dün 01.10.2021 kavrumlu nenseboyu açtım hatta, çekirdeğin kokusu harika.) Espresso northwest filtre yöntemleriyle nasıl gider?
kargolandıMerhaba , sipariş numaram 579TG5611A , ne zaman kargolanabilir ? Tesekkurler
Teşekkürlerkargolandı![]()
Afiyet olsun, yorumlarınızı bekliyorumBombe, el paseo ve filter doch ile kampanyaya katıldım ben de. 9'unda verdiğim siparişim bugün ulaştı, ayrıca notumu da dikkate almışsınız, çok çok teşekkür ederim. Demlemek için sabırsızlanıyorum![]()
ben 7. gününde içmeye başladım dün itibariyle. Memnunum hatta fark etmemiştim 14 gün bekleme notu düşüldüğünü.Siparişim ulaştı, Damo için 14 gün degassing süresi geçilmiş pakete. Bu süreci bitirmeden deneyip yine de memnun kalanlar olduysa fikir verebilirler.
Geçen indirimde aldığım Damo'yu @Beytbaba nın bu başlıktaki önerisine uyarak 10. ya da 11. gününde içmeye başlamıştım. Gayet lezzetli idi. Gerçi önerisi de 10-21 gün arası idi. Zaten Damo da bi' acayip. Her gün tadı farklılaşıyor, bazen her yudumda da farklılaşıyor. Ne güzel bi' kahve ya...Siparişim ulaştı, Damo için 14 gün degassing süresi geçilmiş pakete. Bu süreci bitirmeden deneyip yine de memnun kalanlar olduysa fikir verebilirler.
ben 7. gününde içmeye başladım dün itibariyle. Memnunum hatta fark etmemiştim 14 gün bekleme notu düşüldüğünü.
Teşekkürler. En azından ortalama bir 10 gün bekleyeyim öyleyse.Geçen indirimde aldığım Damo'yu @Beytbaba nın bu başlıktaki önerisine uyarak 10. ya da 11. gününde içmeye başlamıştım. Gayet lezzetli idi. Gerçi önerisi de 10-21 gün arası idi. Zaten Damo da bi' acayip. Her gün tadı farklılaşıyor, bazen her yudumda da farklılaşıyor. Ne güzel bi' kahve ya...
ben 7. gününde içmeye başladım dün itibariyle. Memnunum hatta fark etmemiştim 14 gün bekleme notu düşüldüğünü.
Geçen indirimde aldığım Damo'yu @Beytbaba nın bu başlıktaki önerisine uyarak 10. ya da 11. gününde içmeye başlamıştım. Gayet lezzetli idi. Gerçi önerisi de 10-21 gün arası idi. Zaten Damo da bi' acayip. Her gün tadı farklılaşıyor, bazen her yudumda da farklılaşıyor. Ne güzel bi' kahve ya...
Bende ilk siparişimi oluşturdum. İleri tarihli olarak.
Bu ileri tarih siparişi çok iyi. Aksi durumda bu ay yeterince kahvem vardı. Vacu vinlerde evde kaldı, kahveleri buzluğa atamıyorum şu anda.