• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

Daha önceden damo almıştım. İlk kez damo denedim. Şarabımsı denilen anaerobik kahvelerde olan tat nispeten az. Ama parfümsü kokusu, tatlılığı ve hafif eksimsiligi ile güzel bir kahve.
Kavrum bence güzeldi, @preon coffee roastery iletişimi de çok iyi.
Bir artısı da Hatay da olması :)

Selamlar Önder Bey;

Önümüzdeki aya yetişir ancak istediğim kahveler :)
O zaman keramo ve la huaca ile devam edeceğim. (önceki alımımda nensebo, bombe, blue flores ve el paseo denemiştim ve hepsinden oldukça memnun kaldım. Dün 01.10.2021 kavrumlu nenseboyu açtım hatta, çekirdeğin kokusu harika. :love:) Espresso northwest filtre yöntemleriyle nasıl gider?

Beytullah hocam siparişler ne zaman gelir Sipariş no:847XG3961D

Önceki indirimden Damo almıştım, gerçekten çok keyifli bir çekirdek. Anaerobic işleme biraz mesafeliydim ama bu çekirdekle fikrim değişti diyebilirim. Gaz salınım süresini Beytullah Bey'in tavsiye ettiği şekilde uzun tuttum. V60 ve Kalita ile gayet güzel sonuçlar alınıyor. Denemek için Damla su almıştım. Normalde peak water kullanıyorum, ikisi de güzel sonuçlar verdi.
Diğer çekirdeklerini ileriki dönemlerde denemek isterim, kavrum olarak başarılı, iletişimi de gayet iyi.
Bu arada forum harman olayına pek sıcak bakmaz ama bu harmanların beğenilmesine sevindim ve merak ettim.

Afiyetler olsun. Benim için geri bildirimleriniz çok kıymetli. Zamanınızdan ayırıp yorumladığınız için çok teşekkür ederim.

Merhabalar @Beytbaba

Yeni kahveler mi geliyor? Biraz değişikliğe ihtiyacım var 😊

2022 hasatları bekliyorum. Önümüzdeki sene gelecek kahvelerde gözüm.

Daha önceden damo almıştım. İlk kez damo denedim. Şarabımsı denilen anaerobik kahvelerde olan tat nispeten az. Ama parfümsü kokusu, tatlılığı ve hafif eksimsiligi ile güzel bir kahve.
Kavrum bence güzeldi, @preon coffee roastery iletişimi de çok iyi.
Bir artısı da Hatay da olması :)

Afiyetler olsun. Kıtlama götürün kahvelerimi :) Yorumladığınız için çok teşekkür ederim. Vakit ayırmanız benim için çok kıymetli.

O zaman keramo ve la huaca ile devam edeceğim. (önceki alımımda nensebo, bombe, blue flores ve el paseo denemiştim ve hepsinden oldukça memnun kaldım. Dün 01.10.2021 kavrumlu nenseboyu açtım hatta, çekirdeğin kokusu harika. :love:) Espresso northwest filtre yöntemleriyle nasıl gider?

Gider aslında ama gövdesi dolgun olur.

Nensebo özellikle fragrance çok çok iyi. Çok teşekkür ederim, afiyetler olsun.

@muhammedbrk Kargon hazır bugün verilecek :)

Merhabalar ;

Son durumla alakalı bilgilendirme geçmek istiyorum.

09.11 tarihli tüm siparişler ve 10.11 tarihli siparişlerin yetişenleri kargoya verildi. Yarın 10.11 tarihli siparişlerin tamamı ve kahve kaldığı durumda 11.11 tarihli siparişler de kargoya verilecek. Kampanya ayın 12'sinin son dakikasına kadar devam ediyor. Kampanya bitiminde kalan tüm siparişler 15.11 pazartesi günü kargolanmış olacak.

Daha sonra 15.11.2021 00:00'da başlayıp 16.11.2021 23:59'da bitecek ikinci bir kampanya olacak özel istekler üzerine. Kampanya koşulları yine aynı olacak.

Bu günler kargo firmalarının en en yoğun zamanları aksamalar gecikmeler olabilir, lütfen siparişimizde bunu göz önüne alalım :)

İyi günler dilerim.

Bombe, el paseo ve filter doch ile kampanyaya katıldım ben de. 9'unda verdiğim siparişim bugün ulaştı, ayrıca notumu da dikkate almışsınız, çok çok teşekkür ederim. Demlemek için sabırsızlanıyorum 💃

Bombe, el paseo ve filter doch ile kampanyaya katıldım ben de. 9'unda verdiğim siparişim bugün ulaştı, ayrıca notumu da dikkate almışsınız, çok çok teşekkür ederim. Demlemek için sabırsızlanıyorum 💃
Afiyet olsun, yorumlarınızı bekliyorum :)

Damo'yu cok beğendim. İlk demlemem 1:16 orandı, yine güzeldi ama fazla yoğun karmaşık tadlar geliyordu. Sitede yazdığı gibi oranı 1:15'e düşürünce tam oldu. 3 farklı kahve daha sipariş verdim güzel indirim oranı sayesinde, tesekkurler.

Siparişim ulaştı, Damo için 14 gün degassing süresi geçilmiş pakete. Bu süreci bitirmeden deneyip yine de memnun kalanlar olduysa fikir verebilirler.
Geçen indirimde aldığım Damo'yu @Beytbaba nın bu başlıktaki önerisine uyarak 10. ya da 11. gününde içmeye başlamıştım. Gayet lezzetli idi. Gerçi önerisi de 10-21 gün arası idi. Zaten Damo da bi' acayip. Her gün tadı farklılaşıyor, bazen her yudumda da farklılaşıyor. Ne güzel bi' kahve ya...

Bende ilk siparişimi oluşturdum. İleri tarihli olarak.

Bu ileri tarih siparişi çok iyi. Aksi durumda bu ay yeterince kahvem vardı. Vacu vinlerde evde kaldı, kahveleri buzluğa atamıyorum şu anda.

ben 7. gününde içmeye başladım dün itibariyle. Memnunum hatta fark etmemiştim 14 gün bekleme notu düşüldüğünü.

Geçen indirimde aldığım Damo'yu @Beytbaba nın bu başlıktaki önerisine uyarak 10. ya da 11. gününde içmeye başlamıştım. Gayet lezzetli idi. Gerçi önerisi de 10-21 gün arası idi. Zaten Damo da bi' acayip. Her gün tadı farklılaşıyor, bazen her yudumda da farklılaşıyor. Ne güzel bi' kahve ya...
Teşekkürler. En azından ortalama bir 10 gün bekleyeyim öyleyse.

ben 7. gününde içmeye başladım dün itibariyle. Memnunum hatta fark etmemiştim 14 gün bekleme notu düşüldüğünü.

Degassing için not düşülmesini istemişti :) yoksa normalde yazmıyorum kafa karışıklığı olmaması adına. Özellikle damoda degassing süresi manasız kalıyor biraz. Her gün tek demleme yapıp keyfini sürmeli. Her iki güne karakter değiştiriyor.

Sevgili oğuzhan bey'in tarif ettiği gibi :) Afiyetler olsun sevgili oğuzhan bey. fiyatı hariç her şeyi çok güzel.

Bende ilk siparişimi oluşturdum. İleri tarihli olarak.

Bu ileri tarih siparişi çok iyi. Aksi durumda bu ay yeterince kahvem vardı. Vacu vinlerde evde kaldı, kahveleri buzluğa atamıyorum şu anda.

Teşekkür ederim. Afiyetler olsun şimdiden, denediğinizde yorumlarınızı bekliyorum. İyi günler dilerim.

Son durumla alakalı bilgilendirme geçmek istiyorum;

Bugün 15:30 dahil tüm siparişler kargoya teslim edildi.

Bugün kampanyanın son günü. 23:59'a kadar indirim devam edecek. Daha sonra 15-16 Kasım tarihlerinde tekrar açılacak sadece iki günlüğüne.

Yeni siparişler 15.11 Pazartesi günü kargoya verilecek. Yarın oğlumla kamp yapacağız, pazar kavurmaları yapacağım :)

İlginize teşekkür ederim.

Geri