• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Pitcher ve köpürtücü hakkında

EmreTemur

Yeni Üye
İsim
EmreTemur
Daha fazla  
İsim
EmreTemur
Merhabalar bir yeni başlayan olarak df64 ssp mp burr ve idose adora v2 makine ile expresso deneyimlemeye çalışıyorum. Nitelikli kahve çekirdeklerimi forum aracılığıyla sipariş ettim. Eşim benim aksime hafif tatlardan hoşlanıyor. İdose da buhar basıncı biraz düşük ve pitcherım da yok. Evde birde ufak kertle gibi olan elektrikli köpürtücülerden var ama çok fazla köpük yapıyor alttaki süt krema gibi olmuyor.
Bir pitcher alayım dedim. Acemi için derecesinin olması avantajlı diye düşündüm ama sormak istedim.

Ekli dosyalar

• IMG_3277.jpeg
    IMG_3277.jpeg
    84.4 KB · Görüntüleme: 23
Geri