• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Parfüm - Fragrance

Önce kalite düşür sonra daha pahalıya 30ml Extrait sat, büyük ihtimal bende alırım ama hakkım helal değil 😂😂
Fiyat noktasında ben de çok eleştiriyorum fakat koku bence klasik versiyonundan çok daha kaliteli olmuş. Özellikle nota geçişleri ve detaylar çok iyi. Birkaç gün üst üste kullanmanızı tavsiye ediyorum :)

kokuyorum.net'e üye olup orada split başlıkları var, oradan mümkün olan en düşük ml parfümleri bütçeni de çok zorlamadan deneyebilirsin. şişeli alma. çok bayılmadıkça şişeli almaya gerek yok. fragrantica'da bol bol yorum okumakta işine yarar ama bunun için önce 10-20 tane benzersiz koku denemen gerekli.
İnceleyeyim hocam sağolun.

Dekant sitelerinden tanesi 200 civarına 5-6 çeşit alıp denemek saçma mı olur sadece denemek için?

Aklımda ünlü bilindik birkaç model var ama kokularını bilmiyorum, mesela bunları alsam diyorum

Parfüm olarak yeni parfüm bulmayı ve denemeyi çok dert etmiyorum;
Kışın Giorgio Armani Stronger with you Absolutely
Yazın versace Dylan blue.

Bana iyi bir muadil parfümcü önerisi verebilecek var mı?
Ben bir süredir MFY parfümden alıyorum. Bir arkadaşımın önerisiyle kendileriyle tanıştım. İnternet üzerinden siparişlerde her parfümün yanında 2 adet de istediğiniz tester'ı gönderiyorlar. Ben kokuları denemek için yeniköydeki dükkanlarına uğrayıp almayı seviyorum. 10-12 farklı kokusunu aldım. Çok daha fazlasını da yerinde denedim, test kağıtlarını yanıma alıp aralıklarla kokuların oturunca nasıl koktuğunu, ne kadar süre kalıcı olduklarını gördüm. Orjinaller ile benzerlik en azından bildiklerim için söyleyebilirim çok yakın çok başarılı. Vibrato, kirke ve dior sauvage elixir favorimdir. Hatta kirke için özel başlık açmak gerekir öyle böyle iyi değil. Yayılım kalıcılık harika benim kullandıklarımda 👌🏻

Ben de geçen Valentino - Born In Rome Uomo aldım. Doğrudan Parfum (edp değil) olarak da var. Edp ye oranla baya uygun bir deneyin derim.

Son bir yıldır ben de esans, parfüm hammadeleri ve koku kimyasallarına sardım. Dekant işleri yerine farklı kokular denemek için bu şekilde uğraşıyorum. Orijinal kıyaslamalarımda f/p olarak çok başarılı buluyorum gülçiçek deluxleri özellikle. ISO E - ambroxan vs gibi kimyasallarla bazı esansları değiştirmek aman efenim karıştırmak falan kafa rahatlatıyor. Ayrıca sevdiğim kokuları kolonya olarak yapmak eşe dosta hediye vs. de güzel iş.

Ben genelde yayılımdan ziyade kalıcılık seven biriyim. Böylece yaz kış kimseyi rahatsız etmeden kendi istediğim gibi kokabiliyorum :) Alkol ve esans oranlarını ve gerekli kimyasallarla uğraşarak kalıcılığı arttırmayı tercih ediyorum. Genelde de yüksek kalıcılık yüksek yayılım olmuyor zaten.

Türkiye her konuda olduğu gibi bu konuda da çok pahalı. Ayrıca koku kimyasalları satan yerler o kadar az ki haliyle çok yüksek fiyat çekebiliyorlar.

Esans zart zurt soruları olan varsa özelden de yazabilir.

Versace Eros = Bence guzel ve eskimeyen bir koku. Parfum olani var fakat EDP'den daha az kalicilik ve yogunluga sahip gibi yorumlar okudum. Kendim de aynisini dusunuyorum.
Versace Eros Flame = Ozellikle kisin kullanilirsa daha iyi olur. Baharatli notasi ilk basta bogucu olabilir fakat sonra toparliyor kendini.
Armani Code (New Code) = Main parfumum. Ozellikle acildikca tonka, sedir daha baskin oluyor. Kalicilik ve yayilim cok yuksek
Yves Saint Laurent Y = Baslangicta cok meyvemsi ve tatli bir koku. Zaman gectikce cok daha iyi oldugunu dusunuyorum. Kalicilik ve yayilimi yuksek.

100ml Terre d'Hermès Eau Givrée'in 7000TL olduğu yerde yerli ve milli markalarımıza yöneldim. İki tane aldım, iyi çıkarlarsa yazarım. Yerli ve milli tavsiyelerinizi alırım. 😀

100ml Terre d'Hermès Eau Givrée'in 7000TL olduğu yerde yerli ve milli markalarımıza yöneldim. İki tane aldım, iyi çıkarlarsa yazarım. Yerli ve milli tavsiyelerinizi alırım. 😀

Aradığın kan budur☺️

Aurora. Co VEGAN PARFÜM Erkek Parfüm No:407 Extraıt De Parfum

Dün toplu taşımada yaşı olan bi ablamız inanılmaz güzel kokuyordu. Parfüm ya acqua di parma - fico di amalfi ya da çok iyi bir kopyası. Sormadığıma bin pişman oldum, eğer kopyaysa mutlaka alırdım çünkü. 2018 yılında decantler biriktirerek başladığım hobimi eskisi kadar aktif ilerletemiyorum. Bunun tek sebebi var para. :)

Geri