• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

40 küsür saattir. oynuyorum, hâlâ Act I'deyim. Şöyle bol yan görevli, derin senaryolu bir oyun gelmeyeli çoooook uzun zaman olmuştu. Harika oldu :D

Sabahlara kadar överim. DELİ GİBİ ÖVERİM.

Dünyanın en iyi RPG oyunu açık ara. Bu oyundan sonra başka oyun oynayamıyorum. Her şey çok kötü. Hiç bir şey Baldur's Gate değil.
Bu oyunu çok övdünüz ya dayanamadım alıyorum şimdi 🙂

Son düzenleme:
Sabahlara kadar överim. DELİ GİBİ ÖVERİM.

Dünyanın en iyi RPG oyunu açık ara. Bu oyundan sonra başka oyun oynayamıyorum. Her şey çok kötü. Hiç bir şey Baldur's Gate değil.
Yalnız oyun baya karışık gözüküyor rehber filan izliyorum. Çözebilir miyim bu oyunu? 🤔

Yalnız oyun baya karışık gözüküyor rehber filan izliyorum. Çözebilir miyim bu oyunu? 🤔
Oyunun Türkçe dil desteği şimdiye kadar üzerinde çalışılmış en titiz işlerden biri. 2 milyon civarındaki kelimeyi 4+ senedir çeviriyorlar. Oyunun dünyasına girmeniz için en büyük bariyerlerden biri olan terimler bana kalırsa oldukça sade ve akıcı bir şekilde anlatılıyor. İlk 4-5 saati de tutorial tadında oldukça sakin ve içerisine çeken bir şekilde geçiyor. 2 saatin sonunda beğenmezseniz - ki öyle olacağını sanmıyorum- steam üzerinden sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsunuz.

Oyunun teknik olarak karışıklığı için de şunu ekleyeyim: DnD 5e temellerinin üzerine inşa edilmiş bir oyun. Ben ve piyasadaki bir çok insan bu kural setini yeni başlayanlar için en kolay öğrenilebilir kafa karışıklığı yaratmayan mevcut sistemlerden biri olarak tanımlıyor. Yanına güzel bir yıkanmış kahve ile eşlik etmenizi tavsiye ederim.

Oyunun Türkçe dil desteği şimdiye kadar üzerinde çalışılmış en titiz işlerden biri. 2 milyon civarındaki kelimeyi 4+ senedir çeviriyorlar. Oyunun dünyasına girmeniz için en büyük bariyerlerden biri olan terimler bana kalırsa oldukça sade ve akıcı bir şekilde anlatılıyor. İlk 4-5 saati de tutorial tadında oldukça sakin ve içerisine çeken bir şekilde geçiyor. 2 saatin sonunda beğenmezseniz - ki öyle olacağını sanmıyorum- steam üzerinden sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsunuz.

Oyunun teknik olarak karışıklığı için de şunu ekleyeyim: DnD 5e temellerinin üzerine inşa edilmiş bir oyun. Ben ve piyasadaki bir çok insan bu kural setini yeni başlayanlar için en kolay öğrenilebilir kafa karışıklığı yaratmayan mevcut sistemlerden biri olarak tanımlıyor. Yanına güzel bir yıkanmış kahve ile eşlik etmenizi tavsiye ederim.
Çok teşekkürler ön bilgilendirme için 😀

Şu Baldur's Gate, Xbox'a çıksa da alsak. Övmeyen kalmamış, piii.
Aralık'ta geliyormuş Xbox'a, bakalım bakalım.

17 sayfa tek tek baktım bir tane göremedim ya da gözden kaçırdım bir sürü oyun gelip geçiyor ama asla silemediğim tek oyun
1699108399656.png

Bu oyunu çok övdünüz ya dayanamadım alıyorum şimdi 🙂
Çok az övdük bu oyunu yeterli övgüyü veremedik. Oyun doğru halk yanlıştı.
Zaten oyunun en güzel yanlarından bir tanesi de bu. Oyunu gerçekten rastgele tuşlara tıklayarak bile oynayabiliyor bitirebiliyorsunuz. Diğer yandan da Can Sungur'un 1 saatlik bir videosu vardı oradan direkt çözebilirsiniz.

lk 4-5 saati de tutorial tadında oldukça sakin ve içerisine çeken bir şekilde geçiyor. 2 saatin sonunda beğenmezseniz - ki öyle olacağını sanmıyorum- steam üzerinden sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsunuz.
İlk 4-5 saat ve 2 saat denilen süreleri karakter yaratma ekranında harcayabilirsiniz 😶‍🌫️

Zaten oyunun en güzel yanlarından bir tanesi de bu. Oyunu gerçekten rastgele tuşlara tıklayarak bile oynayabiliyor bitirebiliyorsunuz. Diğer yandan da Can Sungur'un 1 saatlik bir videosu vardı oradan direkt çözebilirsiniz.

İlk 4-5 saat ve 2 saat denilen süreleri karakter yaratma ekranında harcayabilirsiniz 😶‍🌫️
4. Saatlerdeyim. Büyücü elf olarak başladım😀 gölgeyürek’e yanlıyorum da pas vermiyor 😀😀😀 oyun çok hoşuma gitti bakalım daha nelerini göreceğiz

Ben de indirdim karakter oluşturdum bekliyorum :D spiderman 2 bitirdim ps5'te hayatımda ilk defa bir oyunu %100'ledim. Rahat bir zaman bulursam ben de başlarım. Unutulmuş diyarlar ve D&D sistemine yabancı değilim. Nick'ten belli zaten hayırlısı bakalım :D

Sadece şey oluştu bende. Büyücü açmayıp atıyorum goblin mi alsaydım cüce mi alsaydım gibi. Bi kaç rehber videosu da izledim, terimler çok kullanıldığından bi kısmını anladım bi kısmında anlamakta zorluk çektim. Baldurs gate 3 için kendi tecrübelerinizle önerileriniz olursa açığım 🤗

Ben de indirdim karakter oluşturdum bekliyorum :D spiderman 2 bitirdim ps5'te hayatımda ilk defa bir oyunu %100'ledim. Rahat bir zaman bulursam ben de başlarım. Unutulmuş diyarlar ve D&D sistemine yabancı değilim. Nick'ten belli zaten hayırlısı bakalım :D
BG 3 oyununda karakterimin adı Drizzt Do'Urden ve çift eğri kılıç kullanıyor :cool:

Sadece şey oluştu bende. Büyücü açmayıp atıyorum goblin mi alsaydım cüce mi alsaydım gibi. Bi kaç rehber videosu da izledim, terimler çok kullanıldığından bi kısmını anladım bi kısmında anlamakta zorluk çektim. Baldurs gate 3 için kendi tecrübelerinizle önerileriniz olursa açığım 🤗
Ben yarı elf druid açtım çok iyi bi karakter değilim ekibin en vasatıyım ama öyle yada böyle oyun benim bişeyler yapmama izin veriyor. Benim oyundaki tek sıkıntım acaba işime yarar mı diye çok fazla loot yapmak düzen hastası gibi bişey oldum oklarım ayrı kesede parşömenler bi yerde iksirler başka yerde her akşam yarım saat sadece bunları düzenliyorum.

Ben bu konuda FRP/D&D mantığı ile masaüstünde oynuyormuşçasına rol yapabileceğim karakterleri oynamayı seviyorum. Genel de RPG oyunlarında başlarken de vengeance paladin oynuyorum hep. Hem istediğim yere çekebiliyorum hikayeyi hem de bir takım uç durumları bir sonraki oynayışıma bırakıyorum. Karakteri yaratırken kendisine bir hikaye düşünebilirsiniz. Yüzüne koyduğunuz yara bile neden vengeance paladin olduğunuzu anlatabilir kendi içinizde. Unutmayın yarattığınız karakterin içine ne kadar girerseniz o kadar etrafınızı benimsersiniz.

FRP/D&D oynayacak ya da merak edenlere de aynı şeyi söylüyorum, tabi ki tamamen kendinizi oynamayın o da iyi bir şey değil. Ama olmadığınız bir şeyi de oynamayın. Çünkü doğruya doğru oyunculuk biraz zor iş. Tecrübe kazandıkça zaten kafanızda bambaşka bir karakter yapıp ona bürünebiliyorsunuz.

Oyunu bitirdikten sonra biraz nadasa yatırıp tekrar oynayın mutlaka ve oynadığınız karakterin tam tersini oynamaya çalışın. Ben iş yoğunluğu sonrası en büyük hedefim it kopuk olarak oynamak oyunu. Baştan sonra ne kadar itlik adilik varsa yapmak istiyorum. Hadi bakalım.

Bu sıralar Ranch Simulator ve Constructor Simulator oynuyoruz 4 arkadaş. Mevcuttaki işlerimizden(2 yazılım mühendisi,1 pet kuaförü,1 oyuncu) istifa edip ya çiftlik kuracağız ya da boş bir araziye temel atip bina dikeceğiz az kaldı...

Geri