• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

esport olarak world of warships de klan savaşları vardı bugün. TR ülke klanı olarak karşımıza suudi arabistanlı bir klan geldi.
7v7 oynanıyor maçlar. daha oyunun başında bize ingilizce olarak yaşasın kürdistan, kahrolsun türkiye gibi laflar etmeye başladılar. ben bizim takıma hiç cevap vermeyin taktikleri uygulayın alırız bu maçı dedim.
maç sonucu bizden 6 gemi hayattayken onlarda ki tüm gemileri batırıp ezerek evlerine yolladık.

Warzone oynuyor gibiyim. :)

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    150.2 KB · Görüntüleme: 84
Cooler Master ile MSI'ın uyumu harika :) RAM'ler de çok hoş duruyor :) RGB olsun,bizim olsun;RTX olsun sizin olsun...

Hocam rgbnin köpeğiyiz. ;)
Aslında fanlar da yanıyor ama bazen gelip onlara pati salladığı için genelde açmıyorum. Yuvarlak halka şeklinde ışık döndüğü için ilgisini çekiyor sanırım.

1617827553490.jpegBu aralar Subnautica oynuyorum. Üs kurma keşfetme tarzı oyunları seviyorsanız gerçekten çok iyi. Küçük bir hayat kapsülünde başlıyorsunuz. Oyunun başında ve ortalarında leviathan’la karşılaşınca eliniz ayağınız birbirine dolaşıyor 😂. Ps4 ü olanlar ücretsiz bir şekilde indirebiliyor store den.

Ben çıktığından beri Titanfall 2 oynuyorum, apex oynayanlar var gibi duruyor, gelin Titanfall'a davet edelim sizi:) Onun dışında Minecraft da oynuyorum, building ve redstone genellikle, bazen bedwars da güzel olabiliyor.

Ben de bu aksam yeniden Wario Land oynamaya basladim 😂

Ekli dosyalar

• B9D9E426-989F-4FC8-A73F-AC3F787151B8.jpeg
    B9D9E426-989F-4FC8-A73F-AC3F787151B8.jpeg
    27.9 KB · Görüntüleme: 42
Şu sıralar deli gibi Valheim oynuyorum. Ayrıca Ultima online'dan beri ilk defa bu kadar iyi bir oyunla karşılaştım.

Bazen insanı sinir etsede Rocket League oynamaktan vazgeçemiyorum :)

Bug dolu Cyberpunk deneyiminden sonra New game plus witcher 3 ...
Şöyle anlatayım: 2 gün kahvesiz kalmışın, misafirlikte övünülerek anlatılan Strbcks Sumatra içtikten sonra eve gelip Panama gesha'yı buzluktan çıkarıyorsun. İşte öyle bir şey
Daha iyi ifade edilemezdi :D

Aslında Witcher 3 de çıktığında neredeyse oynanmayacak haldeydi, şu an ki haline yamalarla geldi. Cyberpunk da öyle olacak bence. Aradaki tek fark birini yerel bi stüdyoyken kısıtlı bütçe ile, diğerini dünya devi olduktan sonra milyonlarca dolarla yaptılar.

Xbox ta Jedi Fallen Order oynuyorum uzun zaman ertelemiştim Disney in kötü filmleri yüzünden ama sinematiği kuvvetli ve keyifliymiş PC de Bannerlord canım sıkıldıkça yeni sefer açarım beta sürümü devam ettiği için her seferde oyun daha iyi oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 10742Bu aralar Subnautica oynuyorum. Üs kurma keşfetme tarzı oyunları seviyorsanız gerçekten çok iyi. Küçük bir hayat kapsülünde başlıyorsunuz. Oyunun başında ve ortalarında leviathan’la karşılaşınca eliniz ayağınız birbirine dolaşıyor 😂. Ps4 ü olanlar ücretsiz bir şekilde indirebiliyor store den.
ax9Qzpb_700b.jpg

Şaka bir yana tekrar tekrar bitirdiğim en favori oyunlardan. Sürekli gözden kaçırdığım yeni gizemler keşfediyorum. Below Zero sequel'i artık tamamlansa da oynasam diye de sabırsızlıkla bekliyorum 😅 😂

Uzun yıllar kediyle yaşamış biri olarak gerildim fotoğrafa bakınca :). Klavye-fare tıklamalarına kafayı takıp her an saldıracakmış gibi bir poz.

Ani hareketlerle hiç işi yok. Sadece uzanıp izliyor.
;)

capsule_616x353.jpg
Ben de bu aralar tekrar Kerbal Space Program'a sardım. Kendi roketinizi tasarlayıp diğer gezegenlere bile seyahat edebileceğiniz, insanı roket ve yörünge fiziği ile bayağı haşır neşir eden hem öğretici, hem de kafa dağıtıcı bir oyun :D

Ekli dosyayı görüntüle 10753
Ben de bu aralar tekrar Kerbal Space Program'a sardım. Kendi roketinizi tasarlayıp diğer gezegenlere bile seyahat edebileceğiniz, insanı roket ve yörünge fiziği ile bayağı haşır neşir eden hem öğretici, hem de kafa dağıtıcı bir oyun :D
1617873766384.jpeg
Aklıma oni geldi az oynamadım bu oyunu da. Günlerce oynanacak bir oyun ufak bir şeyi kaçırsanız bütün sistem çöküyor.

Geri