• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bazarov0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu takviyelerin hiçbir farkı olduğunu düşünmüyorum. Hepsinin tedarikçisi hemen hemen aynı sadece etiket basılıp ona göre fiyat belirleniyor. 30-40 TLye aldığın Glukozamin takviyeleri oldu ve gayet güzel etkilerini gördüm ancak Solgar alsaydım 150-200TL vermek zorunda kalıcaktım.
Not : Örnek olarak verdim, detayları tam hatırlamıyorum.

Bu arada vitaminler.com'dan ve bir çiçek sepeti satıcısından aynı magnezyumu aldım. Biri 59 diğeri 110 lira. Gelen ürün birebir aynı ve 59 lira olanın sktsi daha geç tarih. Ya çok iyi taklit ya da taklit falan değil.

magnezyum tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Ne için düşünüyorsunuz magnezyumu?

Kaslar için magnezyum sitrat, daha çok bilişsel destek içinse magnezyum bisglinat, kabızlık ve kaslar için magnezyum malat tercih edilebilir diye biliyorum. Daha iyi bilenler yanlışım varsa düzeltsin lütfen.

Ben venatura markasını kullanıyorum uzun süredir ve tavsiye ederim. Kendi sitesini incelerseniz ürün gamı geniştir. Fiyat/performans olarak çok iyidir yerli firma olmasından kaynaklı. Gereksiz döviz pahalılığı yok yani. Etken madde kaynakları yurt dışından ve analiz raporlarını paylaşıyorlar.

Biraz hype yaratıyormuş gibi oldu ama gerçekler böyle 😊

Ne için düşünüyorsunuz magnezyumu?

Kaslar için magnezyum sitrat, daha çok bilişsel destek içinse magnezyum bisglinat, kabızlık ve kaslar için magnezyum malat tercih edilebilir diye biliyorum. Daha iyi bilenler yanlışım varsa düzeltsin lütfen.

Ben venatura markasını kullanıyorum uzun süredir ve tavsiye ederim. Kendi sitesini incelerseniz ürün gamı geniştir. Fiyat/performans olarak çok iyidir yerli firma olmasından kaynaklı. Gereksiz döviz pahalılığı yok yani. Etken madde kaynakları yurt dışından ve analiz raporlarını paylaşıyorlar.

Biraz hype yaratıyormuş gibi oldu ama gerçekler böyle 😊
Malat ve sitrat ters olmuş yanlış bilmiyorsam :)

Malat ve sitrat ters olmuş yanlış bilmiyorsam :)
Şimdi tekrar baktım, ikisi de kaslarda etkili olarak belirtilmiş bir çok kaynakta. Ben değiştirerek düzenli olarak kullanıyorum.

Yukarıda bahsettiğim gibi venatura markasını kullanıyorum. Bu markayı biraz araştırırsanız demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Bu kadar magnezyumdan bahsedilmiş.
ZMA kullanan var mı?
Ventura magnezyum/b6 birlikte zaten buna çinko eklersen zma bileşenleri tamamlanmış oluyor.

Bu kadar magnezyumdan bahsedilmiş.
ZMA kullanan var mı?
Ventura magnezyum/b6 birlikte zaten buna çinko eklersen zma bileşenleri tamamlanmış oluyor.

Kullanmayalı uzun zaman oluyor pandemi öncesi powerlift’e ağırlık verdiğim dönem magnezinc+benexol şeklinde alıyordum. Daha dinlemiş kalkıyordum ama güzel bir glutamin beni daha derin uyutuyor.

Geri