magnezyum tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Venatura magnezyum malat ve sitrat formlarını kullanıyorum tavsiye edebilirim.magnezyum tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Ben bunu aldım geçen, şase formun emilimi daha iyi diooolaaa.magnezyum tavsiyesi verebilecek olan var mı?
venatura.com.tr
hocam biri 30'lu diğeri 60'lı olmasın. merak edip baktım ama çiçeksepeti'nde venatura magnezyum dediğiniz fiyattan göremedim.Bu arada vitaminler.com'dan ve bir çiçek sepeti satıcısından aynı magnezyumu aldım. Biri 59 diğeri 110 lira. Gelen ürün birebir aynı ve 59 lira olanın sktsi daha geç tarih. Ya çok iyi taklit ya da taklit falan değil.
Ne için düşünüyorsunuz magnezyumu?magnezyum tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Malat ve sitrat ters olmuş yanlış bilmiyorsamNe için düşünüyorsunuz magnezyumu?
Kaslar için magnezyum sitrat, daha çok bilişsel destek içinse magnezyum bisglinat, kabızlık ve kaslar için magnezyum malat tercih edilebilir diye biliyorum. Daha iyi bilenler yanlışım varsa düzeltsin lütfen.
Ben venatura markasını kullanıyorum uzun süredir ve tavsiye ederim. Kendi sitesini incelerseniz ürün gamı geniştir. Fiyat/performans olarak çok iyidir yerli firma olmasından kaynaklı. Gereksiz döviz pahalılığı yok yani. Etken madde kaynakları yurt dışından ve analiz raporlarını paylaşıyorlar.
Biraz hype yaratıyormuş gibi oldu ama gerçekler böyle![]()
Şimdi tekrar baktım, ikisi de kaslarda etkili olarak belirtilmiş bir çok kaynakta. Ben değiştirerek düzenli olarak kullanıyorum.Malat ve sitrat ters olmuş yanlış bilmiyorsam![]()
Malat ve sitrat ters olmuş yanlış bilmiyorsam![]()
Bu kadar magnezyumdan bahsedilmiş.
ZMA kullanan var mı?
Ventura magnezyum/b6 birlikte zaten buna çinko eklersen zma bileşenleri tamamlanmış oluyor.