• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Old tayfa nerede?

Tıknaz iri kıyım 1.60 bi çocuk vardı Yücel miydi neydi Ankarada beleş kahve içmeye buluşmalara geliyodu ona ne oldu bilen var mı?

@Kahveciningalaksirehberi saf sudan zehirlenince kendi suyunu yapma işini bırakmış, artık kendi birasını yapmaya başlamıs. Vakum makinesi bozulduğu için de kahveye küsmüş 😀

hayır olsun yoklama mı var? :cool:

o güzel insanlar, o güzel fincanların peşinden gittiler...

Elbatin tadım notalarının köşe bucak kaçtığı üyemizdi di mi? :)

Elbatin telsiz ve kahve techizatlarını satıp başka bir hobiye yelken açmış olabilir :)

Elbatinle instadan takipleşiyoruz arada bir story atıyor cumhuriyet fen lisesinde okuyormuş üni sınavına hazırlanıyor telsiz nitelikli kahve falan gibi şeylerin karın doyurmadığının farkına varmış olmalı ki bunlarla alakalı hiçbir content yok hesabında #iyibilgi

Elbatin tadım notalarının köşe bucak kaçtığı üyemizdi di mi? :)
Hocam sanırım tek elbatin den kaçmıyor o tadım notaları. Bir tek üzüm notasını bulmuştum sonrası yok 🙂
Ağlamaklı bir şekilde sizlerin tadım notalarını okuyup kahvemi içiyorum foruma girdiğim günden beri.

Hocam sanırım tek elbatin den kaçmıyor o tadım notaları. Bir tek üzüm notasını bulmuştum sonrası yok 🙂
Ağlamaklı bir şekilde sizlerin tadım notalarını okuyup kahvemi içiyorum foruma girdiğim günden beri.

o tadım notu mudur notası mıdır sol anahtarı mıdır artık neyse çoğunun destekli sallama ürünü olduğu için olabilir mi acaba? let the linç begin 😈

Geri