ugurbykckmc
Barista
- İsim
- Uğur
Daha fazla
- İsim
- Uğur
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Büyükçekmece
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Büyükçekmece
İki yeni kahve eklemişler siteye sanırım.
www.oldjavacoffee.com
Bir de ben ilk defa bir Kongo kahvesi gördüm, yabancı yerli olsun hiçbir kavurucuda karşılaşmamıştım daha önce.
www.oldjavacoffee.com
Hala deneyen olmadı mı burayı?
Finca Patagonia - EL SALVADOR ( ORGANİK ) | Old Java Coffee Roasters
250 gramlık ya da 1000 gramlık paketlerde taze kavrulmuş ve öğütülmemiş halde satın alabilirsiniz. İstediğiniz ayarda öğüttüğünüz kahveyi dileğiniz yöntemle demleyebilirsiniz. Çiftlik: Finca Patagonia Şehir: Ataco Bölge: Apaneca-Ilamatepeq Mountain Range Cins: Bourbon İşlem: Fully washed & sun...
www.oldjavacoffee.com
Grano Segreto - Brazil | Old Java Coffee Roasters
250 gramlık ya da 1000 gramlık paketlerde taze kavrulmuş ve öğütülmemiş halde satın alabilirsiniz. İstediğiniz ayarda öğüttüğünüz kahveyi dileğiniz yöntemle demleyebilirsiniz. Cins : Yellow Catuai Rakım: 1.185-1.216 mt İşlem : Yarı-yıkanmış Hasat : 2019-2020
www.oldjavacoffee.com
Bir de ben ilk defa bir Kongo kahvesi gördüm, yabancı yerli olsun hiçbir kavurucuda karşılaşmamıştım daha önce.
Société Maitea - D.R. CONGO ( ORGANİK ) | Old Java Coffee Roasters
250 gramlık ya da 1000 gramlık paketlerde taze kavrulmuş ve öğütülmemiş halde satın alabilirsiniz. İstediğiniz ayarda öğüttüğünüz kahveyi dileğiniz yöntemle demleyebilirsiniz. Cins :Bourbon, Blue Mountain Rakım: 1.700 – 1.900 m İşlem : Fully Washed & Driedon African Beds Hasat : 2020 Şehir ...
www.oldjavacoffee.com
Hala deneyen olmadı mı burayı?