• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ocak 2026 - Spada - Deneyim, Reçeteler ve Toplu Tadım Etkinliği

Kolombiya El Mirador (yıkanmış karbonik maserasyon) & Kolombiya Las Moras (naturel çift aşamalı fermentasyon) & Etiyopya Koke (naturel) ile alıma katılmıştım.

Üçü de güzel ama Las Moras & Koke harikulade gerçekten.
Leonid Ramirez'i de öneririm hocam.

Etkin 2cup
Kalita 155
20gr
94 derece Buzdağı
K6 76 click
60gr 40 saniye üzerine 160-260-360 şeklinde 3.40 gibi bitecek şekilde yavaş döküş ile çok tatlı bir sonuç veriyor.

el jardin honduras 23.7/426 94 erikli cafec traditional v60 cmd 17 klik
71 blooming
0.40 189
1.10 307
1.50 426
bitiş 3.10

v60 da bu kahve özelinde en verim aldığım reçete bu oldu paketin sonunda kalanın hepsini demledim sayıları bilerek böyle seçmedim:)
el jardin honduras, panama chevas ve motion almıştım. v60 ve kalita 155 de denedim. 3 çeşit filtre, 5 çeşit suyla çokça deneme yaptım açıkçası üçü de çok hoşuma gitmedi. el jardin hondurasta sitede yazılan hedef süreyi tutturmanın zaten imkanı yok cmd 15-16 klik kadar indim, süreyi uzatmak için döküşleri geç ve yavaş yaptım, spin yaptım vs.
diğer kahveler çok beğenilmiş foruma özel tekrar indirim olursa diğerlerini denerim, fiyatına göre yine idare ederdi ama sürekli alacağım bir kavurucu değil.

@usmblt indirim kodu 250 gramlık paketlerde geçerli. Tasarımı hızlı yapıp yetiştirmeye çalıştık yazmayı atlamışız. Sonra tekrar tasarım yapıp düzelttik ama bir parti öyle gitmiş oldu mecbur kusura bakmayın.

@usmblt İndirim kodu 250 gramlık tüm paketlerde aktif olarak geçerli. Mesajlardan ekran görüntüsü atarsanız kontrol edelim.

Geri