• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ocak 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Spada'dan yirmiye yakın kahve içmişimdir. Toplu alımdan önce Koke almıştım. Toplu alımda da Sheka ve San Jose de Lourne satım aldım.

Koke ve San Jose oldukça başarılıydı.

Yalnız Sheka'da yüksek seviyede olmasa da bariz bir is kokusu vardı. Aşağıya demleme notlarımı bırakıyorum, kavrum tarihi de yazıyor. Haksızlık yapmamak için farklı demleyicilerle, farklı zamanlarda denedim. Son denemeyi de bugün D27 ile yaptım. Keskin bir sonuç almamak için çok ince ya da çok kalın bir öğütüm gerçekleştirmedim. Sıcaklık yüzünden böyle bir sonuç alma ihtimalini elemek için 93 dereceden yukarıya çıkmadım. (20,00 gibi bir ext. da daha önce denk gelmiş miydi hatırlamıyorum.)

Suyu değiştirmedim, sudan olduğunu düşünmüyorum.

Tek seferlik bir problem olduğunu sanıyorum ve umut ediyorum. Onun dışında Spada'dan memnunum.

IMG_4544.JPEG

Sitedeki reçeteler güzel çalışıyor iyi olmuş paylaşılmış olması çünkü reçeteler biraz radikal açıkçası tavsiye edilmese 1:19 gibi bir oran kullanmak aklıma gelmezdi. Kendim genelde kullandığım reçetelerim epey kötü sonuç verdi. Su olarak buzdağı kullandım ama paket su olarak başka öneri varsa onu da alabilirim.

Farkli mecralardan da sordum ama cevap alamadim saticidan o yuzden birkez de buradan sorayim. Kahve festivalinde begendigim 3 cekirdeginizi aldim 2 sinde verdigiiniz receteden ayni tadi yakaladim ancak chelbesadan bambaska bir tat aliyorum. V60 icin bir recete verebilir misiniz rica etsem? @Spada Coffee Roastery

Merhabalar. Evet instagramdan da yazmıştınız ve cevaplamıştık.
Sitemizdeki reçeteleri uygulamanizi tavsiye ederiz.

@KarakurtlardanBarış Merhaba Las Moras için total demleme miktarına ve öğütüme göre 1/18 - 1/20 arasında tarifler kullanıyoruz. Özellikle V60 için şu an reçetemiz mevcut değil.

Geri