• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ocak 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@stemiteskop Sitedeki stok tükenmiş, açtık tekrar.

@appiascelestina Çikolataları sabah stok kontrolü yaparak tekrar açacağız.

Tekrarda merhaba motion dark için Degass süresi öneriniz nedir? Elimdeki stok azalmak üzere en erken vakitte açmak işime gelir :)

M
Tekrarda merhaba motion dark için Degass süresi öneriniz nedir? Elimdeki stok azalmak üzere en erken vakitte açmak işime gelir :)
Merhabalar , motion dark tavsiye edilen degassing süresi min. 15 gün dür. Espresso olarak kullanicaginizi düşünürsek 20 ideal olacaktır .

Site üyeliği yapmak, mail ve kampanya haberlerine üye olmak anlamına gelmiyor. O seçeneği ayrıca seçebiliyorsunuz.
Ben tam tersi bir deneyim yaşadım. Hiçbir kampanya/mail üyeliğine katılmadığım halde mailler geldi, mail atında veya sitenizde üyelikten çıkma tuşu da yoktu. Sonradan sistemsel bir değişilik mi yaptınız? Bu ayki alıma sırf bu yüzden katılmayı düşünmüyordum. Sisteminizde düzeltme yapıldıysa alıma katılacağım.

Ben tam tersi bir deneyim yaşadım. Hiçbir kampanya/mail üyeliğine katılmadığım halde mailler geldi, mail atında veya sitenizde üyelikten çıkma tuşu da yoktu. Sonradan sistemsel bir değişilik mi yaptınız? Bu ayki alıma sırf bu yüzden katılmayı düşünmüyordum. Sisteminizde düzeltme yapıldıysa alıma katılacağım.
Ben de şimdi kontrol ettim maillerimi ve herhangi bir kampanya maili almamışım bugüne kadar. Gelen mailler sadece sipariş ve faturalandırma ile ilgili.

Koke
Leonid ramirez
San Jose de lourne
İçin v60 reçeteleri ve degass için öneriniz nedir

Merhabalar;

Sage / Enplus ile görüşüp iki yeni ekipmanda özel bir indirim aldık. Sage'in yeni nitelikli filtre kahve makinesi ve Barista Pro espresso makinesi için %20 indirim kodumuz KKSAGE20

Bu ürünler için 3 ve 6 taksit seçeneklerini aktif hale getirdik. Siparişler Enplus Deposundan Gönderilecektir.
Screenshot 2026-01-07 at 16.56.32.png
Sage SDC450'nin yeni modeli olan SDC465 hem değişen tasarımıyla hem de eklenen özellikleriyle karşımızda. Eski modelden alıştığımız, demleme profilleme, gecikmeli başlatma, pour over ve soğuk demleme özelliklerinin yanı sıra yeni modelde Çıkarılabilen Su Haznesi ve Tek Tuşla Demleme fonksiyonu da eklenmiş. İncelemek isterseniz; Sage SDC465 The Luxe Brewer

Screenshot 2026-01-07 at 16.57.50.png
Sage SES878 The Barista Pro espresso makinesi ise bizim Motion çekirdekler için de kalibrasyonlarda kullandığımız çok yetkin bir espresso makinesi. Hızlı ısınma, dahili değirmen ve ön demleme özelliği ile fiyat/performansta rahatlıkla kullanılabilen bir espresso makinesi. İncelemek isterseniz Sage SES878 The Barista Pro

Vietnam çekirdeği de bekleneni veriyor. Biraz fermente gelebilir. Soğudukça açılıyor.

Çekirdeklerim bugün geldi. Denemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Sipariş notum unutulmuş ya da görmemişler ama olsun. Merak ettiğim nokta her çekirdeğin degass süresi farklı mı? Leonid Ramirez, Chelbesa ve Koke aldım ben. @SpadaCoffeeRoastery

#9935 alıma katıldım emeği geçen herkese teşekkürler

kapsul kahveler indirim disinda mi acaba??

Merhaba aynı sepette hem kiloluk kahve var hem de 250 gr paketler var. Ancak indirimler farklı olduğu için biri için uygularken diğeri için uygulanmıyor. Nasıl yapabilirim?

Geri