• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Ocak 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Altta Tabloya Bakınız)

• 3 Cores Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 3 1.0%
  • Coach Coffee Roastery

Oy: 1 0.3%
  • Gordion Coffee Roastery

Oy: 4 1.4%
  • Williams Roastery

Oy: 22 7.4%
  • Kernel Coffee

Oy: 3 1.0%
  • Molecule Coffee

• Montag Coffee Roasters

Oy: 21 7.1%
  • Nok Coffee

Oy: 5 1.7%
  • Poka Coffee Roastery

• Hound Coffee

Oy: 13 4.4%
  • Kimma Coffee Roaster

• Aroasting Lab

• Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 12 4.1%
  • Schiller Store

• Parsa Coffee Roasters

Oy: 11 3.7%
  • Clean Cup

Oy: 7 2.4%
  • Kronotrop

Oy: 5 1.7%
  • Sezy Coffee

Oy: 89 30.1%
  • Firma1

Oy: 27 9.1%
  • Calibre Coffee

Oy: 36 12.2%
  • Octagon Coffee Roastery

Oy: 2 0.7%
  • A4 Kahve

Oy: 30 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    296
  • Anket kapatılmış .
Keramo ve stantawene aşkına Sezy diyorum ben de. Ayrıca çeşit bol, fiyatlar uygun. Kalite zaten ortada...

Evet biliyorum hali hazırda yüzde 10 indirim var ancak bu ay stoğum çok, bir dahaki ay anca alabilirim.

Sezy hatırladığım kadarıyla 2 defa seçildi forum tarafından. 2 sinde de memnun kalmamıştım, benim gözümde sanalbaharatın bir tık üstü gibi. umarım indirime değecek kalitede kahve kavuran firmalardan birisi seçilir.

Bu yüzden, bu ay ULTRA diyorum.

Yeni kavurucuları @Sefer Dağ için bile bu ay A4 denenmeli bence ☺

Son 2 siparişim calibre'den. Sonraki siparişi de öyle ya da böyle calibre'den vereceğim gibi duruyor :)
Seçki geniş, yeni kahveler ekleniyor yeni bir çekirdek denemek istediğimde de seçenek sunmuş oluyor. Piyasada her 10 kavurucudan 7'sinde olan 1 kez denedikten sonra anlamını büyük oranda yitiren çekirdekler burada yok, farklı bir kulvarda ilerliyor kendi seçkisi ile birlikte bunu değerli buluyorum.

Üç aydır Sezy yazıyorum olmadı ama bu sefer olacak galiba

hound didim çünkü ben de angaralıyım, evet hemşehricilik🥰

Şu zamana kadar olan alımlarımda açık ara *Ultra* dan çok memnun kaldım. Paketlemesinden çekirdeğine max. müşteri memnuniyeti odaklı güzel bir firma düşüncesindeyim.

Geri