• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ocak 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet günün z raporu vakti. 🙃

Bugün kavurma günümüzdü. Bahsettiğim gibi perşembe saat üçten itibaren gelen siparişleri siparişlerdeki kahvelerden stok kalmamışsa eğer salı günü yollayacaktık. Şu an bir çok kahvemizin sipariş sayfasında tarih yazsa da çoğundan yazan tarihin stoğu kalmadı maalesef. Tüm gün kavurma ve kalite kontrol yaptığım için tarihleri güncelleme vakti bulamadım maalesef. Durum için kusuruma bakmayın. 🙏 Yarın paketlemeleri tamamladıktan sonra güncel stoğu siteye giriyor olacağım. O zamana kadar bildirmiş olayım istedim, gelen çoğu sipariş 10 ocak tarihli kavurmadan çıkacaktır arkadaşlar.

Kahvelerin dinlenme süreleri için filtreler için en az 1,5 hafta, espressolar için en az 2 hafta dinlendirme süresi tavsiye ediyorum.

Ayrıca bugün eksik ve yanlış giden hatalı gönderilerimizi de düzelttik, telafi ettik.

Hepinize siparişleri için, destekleri için, anlayışları için teşekkür ediyoruz. 🙏

Kahveli keyifli bir hafta diliyorum. ☕☕

Selamlar @erturk

Degassing sürelerine dail sevgili orkun tarafından yapılan bilgilendirmeyi alıntıladım.Bilgine...

DUYURU

Selamlar herkese,

Bugün eksik kalan kahvelerin yeni üretimlerini hazırlayıp çıkarabildiğimiz kadarını çıkarttık kalan siparişlerin arkadaşlar.

Çıkan kargolar:

3727, 3753, 3785, 3786, 3787,3789, 3790, 3794, 3795, 3804, 3805, 3807, 3816, 3818, 3821, 3824

Geriye kalan ve bugün gelen siparişleri yarın ve cuma günleri çıkarıyor olacağız. Yarın saat 15:00'dan sonra gelen kahvelerin kavrulmuş stoğu kalmamış ise eğer bir sonraki hafta pazartesi günü kavrulup salı günü kargolanacaktır. Stoğu olanlar perşembe ve cuma günü çıkarılacaktır.

Bir önceki bildirimdeki detaylı bahsettiğim kargo kayıpları durumları, kargo ulaşmaması, geri dönmesi gibi durumlar için orkunustel@kafeinkultur.com e postasına yazmanızı rica ediyorum dostlar hızlıca aksiyon alabilmem için. :)

Yeni sipariş veren arkadaşlarımız, çekiliş ve kampanya kuponları ile ilgili kayıtları ve ay sonu yapacağımız canlı yayın tadım ve soru cevap etkinliğini hatırlatmak isterim. Detaylar konunun ilk sayfasında yazıyor. :)

Ayrıca yeni Sitio Sao Pedro alanlara da Sitio Sao Pedro Reçete Etkinliğimizi hatırlatmak isterim. Onun da detayları hem ilk sayfada hem alakalı ek konuda yazıyor.

Keyifli akşamlar diliyorum herkese.

Elimdeki bol kahve stoğu ve Kafein Kültür seçkisinin ağırlıklı yıkanmış kahvelerden oluşması beni bu aydan uzak tutar sanıyordum.. Ama şampiyonun forumdaki ilgi ve alakasıyla kendimi 2 ayrı Brezilya kahvesini sipariş geçmiş olarak buldum 😅 Neyse en azından naturel oldu😁😁

Az önce bir sipariş oluşturdum ama iş bankasından kaynaklı ödeme yapamadım, hata veriyor. :( Iscepte kredi kartı kısmına ulaşamıyorum maximum mobilde de aynı şekilde sıkıntı var :/ gece gece uykumu kaçırdı, bir sure sonra tekrar deneyeceğim umarım sızana kadar sorun çözülmüş olur. Aksi durumda lütfen kusura bakmayın, uyanır uyanmaz tekrar denerim :)

Stoklarımın erimesi bekliyordum la tanairi ile sonunda kavuşuyorum, beklemek benim için güzel bir sürpriz doğurdu sitio sao pedro geldi, o da aşırı cezbetti. Şu ara natürel kahvelere daha yakınım sanırım. İkisini de heyecanla bekliyorum, önce hangisini açarım bilmiyorum degassing süresince takriben 40 kez fikrim değişir 😅

04:43 editi: oldu! başardım! 🤟🏻 daha doğrusu iş bankası başardı 😅

Son düzenleme:
Kahvelere bayıldım. İlk natürel kahvelerimi sizden içmiş oldum. Her biri birbirinden güzel favorilerim CABALLERO #5 ve SITIO SAO PEDRO kahveleri oldu. İkiside oldukça kompleks ama damağı yormayan keyifli kahveler. 05.01.22-06.01.22 kavrum tarihleri oldukça yakın olmasına rağmen tadım notlarını yakalayabildim. Benim gibi sabırsız arkadaşlar için belirtmek istedim 😃

Elimdeki bol kahve stoğu ve Kafein Kültür seçkisinin ağırlıklı yıkanmış kahvelerden oluşması beni bu aydan uzak tutar sanıyordum.. Ama şampiyonun forumdaki ilgi ve alakasıyla kendimi 2 ayrı Brezilya kahvesini sipariş geçmiş olarak buldum 😅 Neyse en azından naturel oldu😁😁
Selamlar Emirhan Bey.

Seçkimiz yarı yarıya şu an aslında. Yarısı Natürel (Biri Anaerobik Natürel), diğer yarısı yıkanmış. :) Caballero La Tanairi de Natürel. Brezilya Pink Star natürel olsa da alışık olduğumuz natürel tatlarını taşımıyor. Sanki kısa süre fermente edilmiş bir yıkanmış kahve gibi. Fermantasyon süresi oldukça kısa tutulmuş bir natürel çünkü. Ama Caballero La Tanairi uzun süreli bir natürel fermantasyon görmüş, Brezilya Anaerobik Natürel de öyle keza. La Tanairi'yi de seveceğinize eminim. :)

Afiyet olsun şimdiden. :)

Az önce bir sipariş oluşturdum ama iş bankasından kaynaklı ödeme yapamadım, hata veriyor. :( Iscepte kredi kartı kısmına ulaşamıyorum maximum mobilde de aynı şekilde sıkıntı var :/ gece gece uykumu kaçırdı, bir sure sonra tekrar deneyeceğim umarım sızana kadar sorun çözülmüş olur. Aksi durumda lütfen kusura bakmayın, uyanır uyanmaz tekrar denerim :)

Stoklarımın erimesi bekliyordum la tanairi ile sonunda kavuşuyorum, beklemek benim için güzel bir sürpriz doğurdu sitio sao pedro geldi, o da aşırı cezbetti. Şu ara natürel kahvelere daha yakınım sanırım. İkisini de heyecanla bekliyorum, önce hangisini açarım bilmiyorum degassing süresince takriben 40 kez fikrim değişir 😅

04:43 editi: oldu! başardım! 🤟🏻 daha doğrusu iş bankası başardı 😅
Sorunun çözülmesine sevindim Murat Bey. :)

La Tanairi'yi daha evvel denediyseniz, açılışı Sitio Sao Pedro ile yapın derim. :)

Kahvelere bayıldım. İlk natürel kahvelerimi sizden içmiş oldum. Her biri birbirinden güzel favorilerim CABALLERO #5 ve SITIO SAO PEDRO kahveleri oldu. İkiside oldukça kompleks ama damağı yormayan keyifli kahveler. 05.01.22-06.01.22 kavrum tarihleri oldukça yakın olmasına rağmen tadım notlarını yakalayabildim. Benim gibi sabırsız arkadaşlar için belirtmek istedim 😃
Selamlar Enes Bey.

Beğenmenize sevindim. :) İlk natürel kahve deneyiminizi bizim kahvelerle yaşamanız da ayrıca sevindirdi. Sanırım tüm seçki set aldınız. Caballero 5 bir catuai varyetesi olmasına rağmen işlemde gördüğü fermantasyon sebebiyle oldukça kompleks ve güzel bir üretim. Hiç klasik Honduras Catuai'ler gibi değil. Ters köşe kahveleri seviyoruz. :)

Bir de evet bayağı tazeyken denemişsiniz ama iyi deneyim yaşamanıza sevindim. Sabredemeyip tadan arkadaşlarımız oldu yine forumdan, çoğunlukla olumlu deneyim yaşamışlar (tazelik kaynaklı kuruluk ve olumsuz tatları saymazsak. :) ) Bir kaç hafta dinlendikten sonra epey keyifli hale gelecekler, mutlaka o zamanlara kahve saklayın.

Bir de ay başından alanlardan ricam canlı yayın tadım soru cevap etkinliğimiz için mutlaka 13 gram kahve saklayın elinizdeki Kafein Kültür kahvelerinden. Ki katılan herkes benimle beraber tadım yapabilsin aynı anda. :)

Duyuru

Selamlar herkese,

Öncelikle sipariş verenlere teşekkür ediyorum. Geçen haftaki gibi güzel keyifli bir maraton yaptık sayenizde ve tüm bu üretimlerin sonunda canlı yayında bunları konuşacağımız, kahveleri beraber tadacağımız için de heyecanlıyım. :)

Bugün de geçenlerde olduğu gibi çıkarttığımız değil bugüne çıkamayan siparişleri söyleyeceğim kolaylık olması açısından.

3869, 3874, 3875, 3878, 3879, 3882, 3886, 3888, 3892, 3894, 3895, 3896, 3897, 3898 numaralı siparişler stok yettiğince yarın çıkarılacak kargolar. Geriye kalan siparişler kargolandı. Hatası olan siparişler, kayıp siparişler vardı düzeltildi. Tekrar önceki duyurulardaki gibi hatırlatayım. İki haftada sanırım altı ya da yedi kargo kayboldu kargo şirketinde. Anladığım kadarıyla büyük bir çaba ile kargoları kaybetmeye devam edecek sevgili kargo şirketi :(. Eğer kargonuza beş iş günü boyunca ulaşamazsanız orkunustel@kafeinkultur.com adresine yazmanızı rica edeceğim hızlı aksiyon alabilmem için.

Gelenekselleşmiş hatırlatmalarımı da yapayım :)

Sitio Sao Pedro alanlar unutmamıştır sanıyorum çünkü iki haftada 1,5 çuvala yakın Sitio Pedro kavurdum. :D Yine de hatırlatayım, reçete etkinliğimiz var. :) Detaylar alakalı konuda mevcut. Sanıyorum Brezilya Sitio Sao Pedro reçete yazınca çıkıyordur aramalarda. İlk 15 reçete başvurusunu değerlendirmeye alacağım. Konu açılınca reçetesi olanlar klavyeye sarılsın derim. :)

Ve başta da bahsettiğim ay sonu olacak tadım ve soru cevap etkinliğini de hatırlatayım. Detaylar konu başındaki mesajda.

Ayrıca bir de gelbura.com kampanyaları ve çekilişi var detaylar yine konu başındaki mesajda ve alakalı konuda sipariş verenler kayıt olmayı unutmayalım. :)

Herkese keyifli akşamlar diliyorum.

Merhaba, indirim kodu nerede paylaşılıyor ben göremedim. Whatsapp duyuru grubunda da yok. İlk mesajdaki “Sonuç açıklama mesajı” linki ise link çalışmıyor.

Son düzenleme:
Bende şu anda bulamadım indirim kodunu, nasıl görebiliriz? Bir ara açıktı.

Forumun yeni üyelerinden biri olarak ilk tadım organizasyonu siparişimi (3832) verdim, sanırım bugün ya da yarın kahvelerim ulaşır. Sipariş sürecinde ilave sorularımı gayet hızlı iletişime geçerek yanıtlayan @orkunustel'e nazik tavrı ve desteği için ayrıca teşekkür ederim.

uzun zamandır kafein kültürden almak isteyip erteliyordum.Bu etkinlikle beraber güzel bir fırsat oldu ,siparişi verdim (3939).Kahveleri denemek için heyecanla bekliyorum.Uzun zamandır güzel bir kenya bulup içememiştim o açıdan da güzel olacaktır.

Pink Star ile hem V60 hem mokapot demledim ikisi de birbirinden güzeldi:cool::coffee:
Pink Star, V60, Molent G50 38 klik, 16gr-255cc 96°C
Pink Star, Mokapot, Molent G50 20 klik, 20gr, başlangıç 85°C

Forumun yeni üyelerinden biri olarak ilk tadım organizasyonu siparişimi (3832) verdim, sanırım bugün ya da yarın kahvelerim ulaşır. Sipariş sürecinde ilave sorularımı gayet hızlı iletişime geçerek yanıtlayan @orkunustel'e nazik tavrı ve desteği için ayrıca teşekkür ederim.
Afiyetler şimdiden Mithat Bey. :) Aramıza hoşgeldiniz.
uzun zamandır kafein kültürden almak isteyip erteliyordum.Bu etkinlikle beraber güzel bir fırsat oldu ,siparişi verdim (3939).Kahveleri denemek için heyecanla bekliyorum.Uzun zamandır güzel bir kenya bulup içememiştim o açıdan da güzel olacaktır.
Kenya seviyorsanız bu Kenya hoşunuza oldukça gidecektir diye düşünüyorum. :) Bu kahveyi tüketen bir çok arkadaşımız tekrar tekrar alıp demlediler. Epey sevilen bir Kenya oldu pazar içerisinde. :) Afiyet olsun.
Pink Star ile hem V60 hem mokapot demledim ikisi de birbirinden güzeldi:cool::coffee:
Pink Star, V60, Molent G50 38 klik, 16gr-255cc 96°C
Pink Star, Mokapot, Molent G50 20 klik, 20gr, başlangıç 85°C
Deneyim paylaşımınız için çok teşekkürler ve afiyet olsun Ahmet Bey. :) Rica etsem bundan sonraki deneyim reçete paylaşımlarınızı deneyim konusuna da yazabilir misiniz? Orada deneyimleri ve reçeteleri toplayıp bir birikim yapıyoruz. 😇

Geri