• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Normcore WDT, Lelit Tamper, Ceado Hoop, Ikea Metallisk Moka Pot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wir8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
2200-900-650-2500

wir8

Üye
İsim
Onur
Daha fazla  
İsim
Onur
BEP 2.0 58.5mm 20gr sepet: Satmaktan vazgeçtim

Normcore WDT v3 - 2200 TL - Nisan'da İngiltere'den aldım. Standlı, anodize alüminyum saplı güzel bir WDT. 12'şer tane 0.25mm ve 0.3mm iğnesi var. Kutusuyla vs sıfırdan farksız.

Lelit PLA481R 58.55mm tamper - 900 TL Ağustos başında Gelbura'dan alındı, az kullanıldı. Fiyatı saçma artmış, kendi aldığım fiyatın çok az altına satıyorum. Kutusu duruyor.

Ceado Hoop - 650 TL - Mart'ta forumdan aldım. 15-20 kere kullanmışımdır, bir türlü alışamadım. Yanında 30-40 tane filtresi mevcut.

IMS filtreli IKEA Metallisk 6T Çelik Moka Pot - 2500 TL - 5-6 yıl önce IKEA'dan aldım. Toplamda 50 kere kullanılmamıştır. Şubat'ta stok conta ve filtresini Gelbura'dan aldığım IMS filtreyle değiştirdim. Çok güzel kahve çıkıyor fakat 6-cup bana fazla geldiği için hiç kullanmıyorum. 2022'de piyasadan toplanan problemli modelden değil.

Birer fotoğraf ekte. Detaylı fotoğrafları albüm olarak paylaşacağım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
BEP sepet satıştan çekildi, onun yerine Normcore v3 WDT geldi. Detaylı fotoğraf linkleri aşağıda:

Normcore WDT:
Lelit Tamper:
Ceado Hoop:
IKEA Metallisk Moka Pot:

Geri