ümit
Barista
- İsim
- Umit
Daha fazla
- İsim
- Umit
- Espresso Makinesi
- LELIT MARA X V2
- Değirmen
- IDOSE DF64
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
1.Normcore 58mm v2 portafiltre standı; hiç kullanılmadı, sıfırdır. Halihazırda satışa koyduğum portafiltre ve diğer birçok e61 portafiltre ile uyumludur, ben düz taban portafiltre kullanmaya başladığım için uyumsuz olduğundan dolayı satıyorum. Ürünün linki: https://www.normcorewares.com/products/normcore-portafilter-stand
Su an için fiyatı; 50$+13$(kargo)-%5 ilk siparis indirimi ile 61$'a satılmaktadır. Benim istediğim fiyat da 2800 TL'dir.
2. E61 kulaklı dipsiz ve 18 gr sepetli 58mm portafiltre kondisyon olarak gayet temizdir. Ben, lelit maraX'de gayet sorunsuz olarak kullandım. Diğer E61 makinelerde de rahatlıkla kullanılabileceğini düşünüyorum. Portafiltrenin sepet takılan kismi aşağıya düz indiği için yeni cikan downgrade 49mm sepetlerde dahil olmak uzere istenilen bütün farklı gramajlardaki sepetlerle kullanılabilir, cok hafif belli belirsiz bir çizgi vardır, fotoğraflara ekliyorum. Satmayı düşündüğüm fiyat ise 2250 TL'dir.
İstanbul içi elden teslim edebilir, başka illere de kargolayabilirim.
Su an için fiyatı; 50$+13$(kargo)-%5 ilk siparis indirimi ile 61$'a satılmaktadır. Benim istediğim fiyat da 2800 TL'dir.
2. E61 kulaklı dipsiz ve 18 gr sepetli 58mm portafiltre kondisyon olarak gayet temizdir. Ben, lelit maraX'de gayet sorunsuz olarak kullandım. Diğer E61 makinelerde de rahatlıkla kullanılabileceğini düşünüyorum. Portafiltrenin sepet takılan kismi aşağıya düz indiği için yeni cikan downgrade 49mm sepetlerde dahil olmak uzere istenilen bütün farklı gramajlardaki sepetlerle kullanılabilir, cok hafif belli belirsiz bir çizgi vardır, fotoğraflara ekliyorum. Satmayı düşündüğüm fiyat ise 2250 TL'dir.
İstanbul içi elden teslim edebilir, başka illere de kargolayabilirim.