• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Noite Coffee Roastery

İsim
Noite Coffee Roastery
Firma
Noite Coffee
Daha fazla  
İsim
Noite Coffee Roastery
Firma
Noite Coffee
Selamlar herkese

Ben Erhan, Noite Coffee’nin hesabından yazıyorum. Ortağım Can da kendi hesabından katkıda bulunacak. Yaklaşık 10 yıldır kahve sektörünün içinde farklı kahveler kavurarak hem kendimizi hem de damak zevkimizi geliştiriyoruz. SCA Sensory & Roasting eğitimlerimizi de tamamladıktan sonra Beyoğlu’nda bu yolculuğu ticari olarak sürdürmeye başladık.

Forumda yer almak ve kahvelerimizi sizlere tanıtmak istedik. Öncelikle kahvelerimizi deneyen herkese teşekkürler, afiyet olsun!
Ulaşılabilir olmak adına fiyatlarımızı mümkün olduğunca uygun tutmaya gayret ediyoruz. Forum üyelerine özel %5 indirim kodu tanımladık.

Daha önce denediğiniz kahvelerimiz var ise yorumlarınızı okumaktan büyük keyif alırız.
Deneyen herkesin fikirleri bizim için çok kıymetli.

Güncel Kahve Kulübü indirimimizden yararlamak için alttaki kodu kullanabilirsiniz.
İndirim kodu: ''kahvekulubu''

Herhangi bir sorunuz olursa bu başlığı takip ediyoruz, ancak daha hızlı yanıt almak için hello@noitecoffee.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Instagram'da da takipleşmiyorsak mesajlar diğer kutusuna düşüyor ve gözden kaçabiliyor.

🌍 Web sitemiz: noitecoffee.com
📷 Instagram: @noitecoffee

Görüşmek üzere! ☕

Güncel Stoktaki Kahveler
Ethiopia, Buncho Honey🇪🇹
Ethiopia, Bochesa Washed 🇪🇹
Ethiopia, Rumudamo Asefa Dukamo Natural 🇪🇹
Indonesia, Hermetic Sealed Natural 🇮🇩
Colombia, La Loma Sidra Cold Fermentation 🇨🇴
Colombia, El Progreso Carbonic Maceration 🇨🇴 (EKLENİYOR)
Rwanda Cyato Natural 🇷🇼
Honduras, Caballero El Campo 🇭🇳 (EKLENİYOR)
Panama, Bernardina Extended Fermentation 🇵🇦 (Yeni Lot Sınırlı Stok)
Peru, Papagayo Organic 🇵🇪
Costa Rica, Jaguar Honey 🇨🇷
Rwanda, Women Coffee Extension ORG 🇷🇼
Panama Clemente Vega Washed 🇵🇦

5x100 5'Lİ SET
Colombia, Monteblanco, Citrullus Washed
Colombia, Monteblanca, Geisha, Washed
Ethiopia, Bochesa Washed
Ethiopia, Rumudamo Asefa Dukama Natural
Rwanda, Cyato Natural

8x100 8'Lİ SET
Colombia, Monteblanco Citrullus Washed
Colombia, Monteblanco Geisha, Washed
Colombia, El Progresso Washed Carbonic Maceration
Colombia, La Loma Sidra Cold Fermentation
Indonesia, Hermantic Sealed Natural
Ethiopia, Buncho Honey
Ethiopia, Rumudamo Asefa Dukamo Natural
Ethiopia, Bochesa Washed

Tükendi
Colombia, Omar Artunduaga Carbonic Maceration 🇨🇴
Indonesia, Fresh Cherry Carbonic Maceration 🇮🇩

Son düzenleme:
geçen gün önüme çıkan rastgele bir reklam üstünden siteye bakıp "aa ne kadar hoş bir site ve seçki" diyip, bir de o sırada direkt siteniz üstünde indirim var diye sipariş verdim, tadım seti ve colombia omar artunduaga aldım, tadım setindekileri degassing için bekletiyorum fakat omar'ı açtım dayanamayıp, inanılmaz iyi bir fermentasyon kahvesi çıktı. Foruma gelmeniz harika olmuş hayırlı olsun

Ben de geçen gün siparişimi geçtim sevgili @jaythebabygeisha tavsiyesiyle, dün de kahvelerim geldi.
İlk denemem la loma ile oldu. Diyebileceğim, kahve çok kolay çözüldü bu sebeple çok çözünmüş bir çıktı oldu. Alan arkadaşlar buna dikkat ederek demlerse sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Limonotu notası yerinde ama benim denememde daha genç, tam olarak olmamış bir limonotu gibiydi. Kahvenin gelişimiyle oynayarak daha oturaklı bir tat elde edilebilir mi bilemiyorum. Onu bulmak da size kalsın :)

Ben de geçen gün siparişimi geçtim sevgili @jaythebabygeisha tavsiyesiyle, dün de kahvelerim geldi.
İlk denemem la loma ile oldu. Diyebileceğim, kahve çok kolay çözüldü bu sebeple çok çözünmüş bir çıktı oldu. Alan arkadaşlar buna dikkat ederek demlerse sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Limonotu notası yerinde ama benim denememde daha genç, tam olarak olmamış bir limonotu gibiydi. Kahvenin gelişimiyle oynayarak daha oturaklı bir tat elde edilebilir mi bilemiyorum. Onu bulmak da size kalsın :)
Bonne appetit mon cheri gourmet chat.😺

geçen gün önüme çıkan rastgele bir reklam üstünden siteye bakıp "aa ne kadar hoş bir site ve seçki" diyip, bir de o sırada direkt siteniz üstünde indirim var diye sipariş verdim, tadım seti ve colombia omar artunduaga aldım, tadım setindekileri degassing için bekletiyorum fakat omar'ı açtım dayanamayıp, inanılmaz iyi bir fermentasyon kahvesi çıktı. Foruma gelmeniz harika olmuş hayırlı olsun
Henüz hiç reklam vermedik aslına ama güzel denk gelmiş.
Omar Artunduaga gerçekten imza bir tat ve son paketler kaldı. Arkadaşlarımız vakumlayıp dondurucuya attı seneye de içeriz diyerek :)
Omar ve diğerleri de yaklaşık 3-4 haftada çok güzel bir noktaya geliyorlar.
Teşekkür ederiz tekrar. Geçtiğimiz gün Endonezya Hermetic Sealed ekledik ve iki Rwanda geliyor gibi. Denemek isterseniz deneme seti yapabiliriz iletişime geçebilirsiniz.

Selamlar, geçen gün bir arkadaş da Ceado Hoop Brewer ile çok çözemediğini iletti. Siz nasıl demlediniz?
Biz sürekli reçete çalışıyoruz kahveler ile ilgili. Birde La Loma'ya iyi bir degassing vakti vermek gerekiyor.
Bizim en son demlediğimiz reçeteyi aşağı yazıyorum isterseniz deneyip tekrar haberleşiriz.

La Loma Sidra (Plastik V60 2 ve klasik v60 kağıdı ile) (Buzdağı 5LT)
16 gram kahve comandante 20 click 1x16.6gr su (94 derece)

Birinci Adım
Başlangıç 00.00-00.20 saniyede 60gr. su ile ön demleme
İkinci Adım
00.40 saniyede suyu 180gr'a tamamlıyoruz
Üçüncü adım
1.35 dakikada suyu 265gr'a tamamlıyoruz
Toplam demleme süresi 4 dakika yaklaşık biraz soğutup deneyebilirsiniz yine haberleşiriz.

Selamlar, geçen gün bir arkadaş da Ceado Hoop Brewer ile çok çözemediğini iletti. Siz nasıl demlediniz?
Biz sürekli reçete çalışıyoruz kahveler ile ilgili. Birde La Loma'ya iyi bir degassing vakti vermek gerekiyor.
Bizim en son demlediğimiz reçeteyi aşağı yazıyorum isterseniz deneyip tekrar haberleşiriz.

La Loma Sidra (Plastik V60 2 ve klasik v60 kağıdı ile) (Buzdağı 5LT)
16 gram kahve comandante 20 click 1x16.6gr su (94 derece)

Birinci Adım
Başlangıç 00.00-00.20 saniyede 60gr. su ile ön demleme
İkinci Adım
00.40 saniyede suyu 180gr'a tamamlıyoruz
Üçüncü adım
1.35 dakikada suyu 265gr'a tamamlıyoruz
Toplam demleme süresi 4 dakika yaklaşık biraz soğutup deneyebilirsiniz yine haberleşiriz.
Merhaba,
Hoop denemediğim için yorumlayamam ama kendi tarifimi yazayım;

bama gelen la loma 6/2 kavrum
18/300
buzdağı damacana
Aiden 100/100/100 93.5 derece
fellow ode 5.2 öğütüm

kahve güzel ama fazla çözünmeden ötürü yüksek gövde ve bitterlik oldu.

Bu arada hermetik endonezyayı da denedim. henüz taze ve ilk denemem olmasına rağmen büyük potansiyel vadediyor. akşaağaç şurubu vurdu yüzüme adeta ilk kokuda.

Merhaba,

18/300
buzdağı damacana
fellow ode 5.2 öğütüm

Bu arada hermetik endonezyayı da denedim. henüz taze ve ilk denemem olmasına rağmen büyük potansiyel vadediyor. akşaağaç şurubu vurdu yüzüme adeta ilk kokuda.
Ben Hoop ve Aiden ile denemedim aslında ülkemizdeki durumlardan dolayı benim ilk amacım en basic ekipmanlar ile en iyi performansı yakalamak ki herkes için ulaşılabilir olsun bu yüzden reçeteleri de genelde buna göre yapıyorum.

Ben Hoop ve Aiden ile denemedim aslında ülkemizdeki durumlardan dolayı benim ilk amacım en basic ekipmanlar ile en iyi performansı yakalamak ki herkes için ulaşılabilir olsun bu yüzden reçeteleri de genelde buna göre yapıyorum.
bir dahaki denemelerimi elimdeki ekipmanlarla yapayım aynı değerleri yakalayabilmek için 🙋‍♂️ aidenın da aslında trapezoid ve olması dışında manüel demlemeden çok da farkı yok, bardakta benzer sonuçlar alıyorum. Teşekkür ederim ilginize(y)

1-2 ay kadar önce size rastladım, forumlardan konunuzu takip ediyorum. o zamandan beri elimdeki kahveleri daha hızlı tüketmeye çalışıyorum ki sizden çekirdek alabileyim :) bazıları da tükenmek üzereymiş sanırım. elimi hızlı tutmak için sipariş vereceğim artık.

aeropress için hangi çekirdeklerinizi tavsiye edersiniz? bir de stok bilgisi paylaşabiliyor musunuz, hangileri için aceleci olmalıyız? @Noite Coffee Roastery

1-2 ay kadar önce size rastladım, forumlardan konunuzu takip ediyorum. o zamandan beri elimdeki kahveleri daha hızlı tüketmeye çalışıyorum ki sizden çekirdek alabileyim :) bazıları da tükenmek üzereymiş sanırım. elimi hızlı tutmak için sipariş vereceğim artık.

aeropress için hangi çekirdeklerinizi tavsiye edersiniz? bir de stok bilgisi paylaşabiliyor musunuz, hangileri için aceleci olmalıyız? @Noite Coffee Roastery

İlginize çok teşekkür ederiz. Fermente kahvelerde beklese de problem olmaz ki beklemeleri daha iyi bir hale getiriyor.
Aeropress ile bunları tavsiye edebilirim.
Colombia, Omar Artunduaga Carbonic Maceration (Limitli)
Panama, Bernardina Extended Fermentation (Limitli)
Indonesia, Hermetic Sealed Natural

Tüm kahvelerimiz de bunlar. Limitlileri belirttim.
Ethiopia, Buncho Honey
Ethiopia, Bochesa Washed
Ethiopia, Yirgacheffe Aricha Adorsi Natural Anaerobic
Indonesia, Hermetic Sealed Natural
Indonesia, Fresh Cherry Carbonic Maceration (Limitli)
Colombia, La Loma Sidra Cold Fermentation
Colombia, Omar Artunduaga Carbonic Maceration (Limitli)
Panama, Bernardina Extended Fermentation (Limitli)

Merhaba,

18/300
buzdağı damacana
fellow ode 5.2 öğütüm

Evet olay suymuş. Buzdağını bırakıp abanta geçince olay tatlıya bağlandı. Hatta ilginçtir, ılıktan soğuğa geçişte bardak daha da tatlandı, tatlar daha da belirginleşti.
Limonotunun çiğliği gitti, yerine sidra karakteri geldi.

@Noite Coffee Roastery öncelikle hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim. Ufak bir eleştirim var. Paketlemeniz çok yetersiz. Kahve paketleri doğrudan kargo poşetine konup gönderilmiş. Patlamadan gelmesi büyük şans. Kutu çok maliyetli geliyorsa en azından baloncuklu poşete sarılıp gönderilebilir.

@Noite Coffee Roastery öncelikle hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim. Ufak bir eleştirim var. Paketlemeniz çok yetersiz. Kahve paketleri doğrudan kargo poşetine konup gönderilmiş. Patlamadan gelmesi büyük şans. Kutu çok maliyetli geliyorsa en azından baloncuklu poşete sarılıp gönderilebilir.
Selamlar, iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Kutu tedarikçileri ile iyi bir iletişim kurup numune ve satın alma olayını çözmemiz biraz uzun sürdü maalesef sağ olsunlar.
Bu durumun farkındaydık o yüzden bolca koli bandı ile sıkı sıkı sarıyorduk.
Ama kutularımız bugün ulaştı nihayet :)

WhatsApp Image 2025-03-06 at 16.39.43.jpeg

Tüm kahveleri denemek isteyenler için 7x50gr bir set yaptık. kahvekulubu kodunu kullanabilirsiniz.

https://www.noitecoffee.com/product-page/tadım-seti-7x50gr
1. Colombia, Omar Artunduaga Carbonic Maceration
2. Colombia, La Loma Sidra Cold Fermentation
3. Indonesia, Hermetic Sealed Natural
4. Indonesia, Fresh Cherry Carbonic Maceration
5. Panama, Bernardina Extended Fermentation
6. Ethiopia, Rumudamo Asefa Dukamo Natural
7. Ethiopia, Buncho Honey

Geri