• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli "Saat"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G-shock sever olarak bu iki modeli kullanıyorum.Her ikisi de oldukça konforlu ve sağlam yapılara sahipler.Negatif ekranlı siyah modeli alalı çok olmadı ancak mavi olanı yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum,çok memnun kaldığım bir model cidden..

Siyah olan ise her türlü spor kıyafet ile kombinlenebilir bir görüntüye sahip bana göre..

BB580209-2069-4B31-8540-6457C04756E0.jpegA04239EA-DAF9-4397-88A6-B403409D4523.jpeg

Bütçesel sebeplerle madem Tissot Heritage 1938 alamadık, boş durmayalım dedik bu zümrüt yeşilini aldık.🥲

yyPc6h.jpeg

Selamlar herkese. Şöyle bir saat hediye aldım. Nitelikli bir şey olduğunu zannetmiyorum, açıkçası saatten de hiç anlamıyorum :)

Ahşap/metal parçalardan oluşuyor anladığım kadarıyla, pilli bir cihaz.

Sorum ise şu, 1 gün içinde bazen 5-10, bazen 20-25 dakika geride kaldığını görüyorum saatin. Saat deneyimim pek olmadığı için bu durum neyden kaynaklanır bilemedim. Başka "herhalde pili bitiyor" dedim, ancak internette aratınca bozukluk işareti olabileceğini anladım. Amazondan alındığı için iade şansım var sanırım. Ne önerirsiniz saat cahili birine?

Ekli dosyalar

• 1699635286621.jpeg
    1699635286621.jpeg
    86.8 KB · Görüntüleme: 121
Selamlar herkese. Şöyle bir saat hediye aldım. Nitelikli bir şey olduğunu zannetmiyorum, açıkçası saatten de hiç anlamıyorum :)

Sorum ise şu, 1 gün içinde bazen 5-10, bazen 20-25 dakika geride kaldığını görüyorum saatin. Saat deneyimim pek olmadığı için bu durum neyden kaynaklanır bilemedim. Başka "herhalde pili bitiyor" dedim, ancak internette aratınca bozukluk işareti olabileceğini anladım. Amazondan alındığı için iade şansım var sanırım. Ne önerirsiniz saat cahili birine?
Quartz saatler zaman tutmaları ile ünlü. Belirttiğiniz geride kalmalar olağandışı. Doğrudan iade :)

Makine de sıkıntı olabilir, kargoda gelirken hasar görmüştür belki. Saatçiye de götürseniz takacakları şey de çok matah bir şey olmayacak. Yeni bir saatte pille alakalı bu kadar hızlı bir sorun olması da pek de mümkün değil . En mantıklısı bence iade edilmesi olur

Quartz saatler zaman tutmaları ile ünlü. Belirttiğiniz geride kalmalar olağandışı. Doğrudan iade :)
Makine de sıkıntı olabilir, kargoda gelirken hasar görmüştür belki. Saatçiye de götürseniz takacakları şey de çok matah bir şey olmayacak. Yeni bir saatte pille alakalı bu kadar hızlı bir sorun olması da pek de mümkün değil . En mantıklısı bence iade edilmesi olur
Teşekkürler cevaplar için. Neyse ki amazondan alınmış, iadeyi başlattım 🙏

Normalde bu derece "kaba" saatleri çok fazla beğenmiyorum ama bu renkler bir tık hoş olmuş..
Dün ben de izledim Erk abinin videoyu, inanılmaz kalın bir saat ama adamlar çok ince detay çalışmışlar. Tepede bile fosforlu sembol kullanmaları incelik resmen. Aslında makinesi sağlam, camı safir ama işte o boyutları olmadı. :rolleyes:

Dün ben de izledim Erk abinin videoyu, inanılmaz kalın bir saat ama adamlar çok ince detay çalışmışlar. Tepede bile fosforlu sembol kullanmaları incelik resmen. Aslında makinesi sağlam, camı safir ama işte o boyutları olmadı. :rolleyes:
Kasası hoşuma gitti ama kaliteli hissi vermedi.İnce işcilik isteyen ince detay göremedim ben girinti çıkıntı bile olmayan düz bir kasa.Safir cam bu fiyat bandı icin ekstra.
Mekanizma cok eski artık demode olmuş sapması fazla bir mekanizma.

Kasası hoşuma gitti ama kaliteli hissi vermedi.İnce işcilik isteyen ince detay göremedim ben girinti çıkıntı bile olmayan düz bir kasa.Safir cam bu fiyat bandı icin ekstra.
Mekanizma cok eski artık demode olmuş sapması fazla bir mekanizma.
Erk abi; aslında giriş segmentinin en üst sınırı olduğu için bu mekanizmalar normal demişti ama detaylarına bir çoğunuzdan daha az hakimim..

Erk abi; aslında giriş segmentinin en üst sınırı olduğu için bu mekanizmalar normal demişti ama detaylarına bir çoğunuzdan daha az hakimim..
Aliexpressde bile 20 usd civarina bulunabilen bir mekanizma. 80usdlik invicta saatimde vardı bundan .Ordan biliyorum saglam ama geri kalma durumu biraz fazla oluyor. Orientin aynı fiyat bandında daha iyi performansi oluyor genelde

Evet arkadaşlar iyi geceler diliyorum hepinize.Klasik bir saat arıyorum klasik bir damat saati diyebiliriz😅 Marka ve model öneriniz var mıdır yoksa saatler arasında kaybolup seçemeyeceğim😅

Quartz olarak düşünüyorum.15 bin en fazla çıkabileceğimiz aralık
Bütçe gayet yeterli. Daha uygun fiyatlar için çok iyi mekanizmalara sahip Japonlardan; Seiko daha da uygun fiyatlar için Citizen veya Orient, ya da sizin bütçenize en uygun İsviçrelilerden Tissot'nun özellikle PRX serisini önerebilirim. Renk seçenekleri oldukça fazla ama her saatte olduğu gibi mutlaka kolunuzda görün. Bu arada talebinizi ayrıntılandırabilirseniz nokta atışına yaklaşabiliriz :)

Geri