• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli "Saat"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Casio sanırım en iyi tercih. Hatta yaşadığım yerde çok temiz bir ikinci el var. Seiko bileğime biraz küçük gelebilir ama mutlaka bakacağım. Q&Q da baktım fazlaca çeşit var belki bir alternatif olabilir. Çok teşekkürler.
Burada ki adam saati 2250 tl ye satıyor. Şurada tanıtımı olan saati verdiği likten alırsam 2151 liraya geliyor. Güncel euro kuru ile 72,86€. 150€ altında kaldığı için sanırım bir sorun olmayacaktır.

yeni bir saate düştük, umarım satın almadan süreci tamamlayabilirim :D
Aynı durumdayım. 😅
Şu güzele vuruldum, hem COSC sertifikalı, hem kadim ve sağlam dostumuz olan 2824-2 mekanizmalı, hem de Tissot. Üstelik f/p oranı inanılmaz yüksek. Çok başarılı. Hazır kredi kartı da boşken tetiği çeksem mi diye düşünüyorum.🥲

1693290866585.png

Aynı durumdayım. 😅
Şu güzele vuruldum, hem COSC sertifikalı, hem kadim ve sağlam dostumuz olan 2824-2 mekanizmalı, hem de Tissot. Üstelik f/p oranı inanılmaz yüksek. Çok başarılı. Hazır kredi kartı da boşken tetiği çeksem mi diye düşünüyorum.🥲

Ekli dosyayı görüntüle 28291
bu saati ben de çok beğenmiştim, sade ve şık, rengi de harika.

Aynı durumdayım. 😅

Bu saat benim de radarımda :) çapı, rengi, mekanizması, sadeliği ne ararsan var. Daha bir incelemesini göremedik gerçi, belki bizim forumdan olur ilk inceleme :)

Çocuklukta casio F 91 ile başlayan saat sevdam orta okulda yine casionun kumandalı hesap makinalı saatiyle devam etti.Üniversite yıllarında seikocu oldum ve çok severek kullandığım 2 adet saatimi maalesef çaldırdım.Ancak hayallerde hep omega vardı.Sonra iwatch serisine takıldım ve series 2,4 derken en son ultra ile devam ettim.Açıkçası iwatch hem antremanlarda kalori ve nabız takibinde hem de kayış ve ekran çeşitliliği ile beni oldukça memnun etti.Arkadaş ile birgün otururken seiko 5 saatini inceledikten sonra otomatik saat aşkım yeniden depreşti ve sürekli bizi dinleyen instagram ve google sayesinde hergün önüme düşen seiko,omega,IWC reklamlarına kayıtsız kalamadım ve bir omega speedmaster 57’ almış bulundum.Kendisinin daha kordon ayarını yapamadım ve kutuda duruyor.Sonra bu belaya bulaşınca sürekli saat resimlerine bakar oldum ve IWC den bir saate ile yaklaşık 15 gün bakıştık.En sonunda kartı patlatıp onu da aldım.Artık taksitleri bitene kadar saat resimlerine bakmam herhalde.

Ekli dosyalar

• IMG_8932.jpeg
    IMG_8932.jpeg
    105.6 KB · Görüntüleme: 116
Aynı durumdayım. 😅

Bu saat benim de radarımda :) çapı, rengi, mekanizması, sadeliği ne ararsan var. Daha bir incelemesini göremedik gerçi, belki bizim forumdan olur ilk inceleme :)
Artık benim de radarımda çok beğendim kendisini bir forum indirimi içim konuşalım artık :D

Artık benim de radarımda çok beğendim kendisini bir forum indirimi içim konuşalım artık :D

Açıkçası yarın Şaşkınbakkal ABT Saat'e bir uğramayı planlıyorum hem PRX'ime silikon kayış alayım hem de bir şu Heritage modelini sorayım istedim.:cool:
Kim bilir belki ön siparişe yazılırım.o_O

Hocam prx silikon için lacivert rengi göremedim. Siyah mı alacaksınız siz?
Doğru. Çünkü, bildiğim kadarıyla, lacivert silikon kayış üretmedi Tissot. Fabrika çıkışı siyah silikonla geliyor:

Bazıları için bir saat bile değil, bazıları için dünyanın en iyi saati, Nio Leonard'ın tabiri ise "God Tier"; bahsettiğim saat Casio G-Shock serisi.

Bende ki model, vintage bir seri olmaması rağmen klasik dikdörtgen versiyonun güncellerinden GW-M5610U. Bu sene 50. yılı bu dikdörtgen modellerin.

Bunun haricinde 3 saatim daha var. Onlar artık başka bir zamanın konusu.

IMG_1841 Large.jpegIMG_1842 Large.jpeg

Son düzenleme:
size şöyle söyleyeyim saat tek kelime ile muazzam
buyrun güzellik sizlerle:

Harika görünüyor, güzel zamanlarınızı göstermesi dileğiyle, acaba liste fiyatından bir indirim yapıyorlar mı ? Bu fiyata da cosc sertifikalı başka saat yok herhalde. Somon rengi nasıl sizce, bazı videolarda diğer rengi daha cazip geliyor, sonra yok bu renk olmuş diyorum :)

Geri