- İsim
- Emre
Daha fazla
- İsim
- Emre
Benzer durum benim de dikkatimi çekti. İki kahve harici diğerleri oldukça yüksek. Ayrıca bir önceki kampanyanın %35, şimdikinin %25 indirimli olduğunu düşünürsek ciddi fark var.Öncelikle tebrik ederim, hayırlı olsunSeçkinizdeki çoğu kahvenin stoku epey azmış anladığım kadarıyla. Her ay 1 adet infüze kahveye de meşrubat niyetine içmek için kendi seçkimde yer veriyorum fakat Santa Monica Lychee'nin fiyatı muadillerine göre epey fazla geldi. Birebir aynı kahve indirimli fiyatla birlikte ancak geçen ay kazanan kavurucunun indirimsiz fiyatına denk geliyor. Bunun sebebini öğrenebilir miyiz, ekstra bir durum mu vardır? Diğer kahvelerin fiyatlarına tek tek bakamadım henüz.
Ek olarak arkadaşımızın dediği gibi forumda her kahve için kısa bir tat profili paylaşılması iyi olur gerçekten. Teşekkür ediyorum.
Selamlar, bugün gelen siparişlerin büyük bir kısmını kargoya teslim ettik. Muhtemelen yarın sizde olur. Bugünün çikolatası Vişne Dark Bonbondu. Tüm siparişlere hediye olarak ekledik. Degass beklemeden Rumo deneyeminiz başlamış olur.
Kalan siparişler yarın kargoya teslim edeceğiz.
İlginiz için tekrar teşekkür ederim.
Selamlar, Evet haklısınız ürünler bazı ürünlerde 125 gr opsiyonu olmadığı için fiyat etiketini varyasyonlardaki en düşük fiyat çekerek listeliyor. Ürün isimlerinde gramaj belirtmem hem estetik olarak hem de Google listelemeleri açısından olumsuz olabilir ama ilk fırsatta en azından ürün başlığı altında tadım notaları yazan kısıma 125 gram olduğunun notunu düşmeye çalışacağım. Tavsiye için teşekkür ederim.Bir önerim olacak; Sitede hazı kahvelerde 100 gr için fiyat listelenirken bazılarında 250 gr içn listelenmiş. İlk bakışta biraz yanıltıcı olabiliyor. Çekirde isim kısımlarına en azından 100gr 250 gr gibi ifadeler ekleyebilirseniz tümünü tek sayfada görüntülemede hangi gramaj için baktığımız belli olur gibi. Bir çok kavuruc bu şekilde listeleme yaptırıyor fakat kullanıcı acısından bulmacaya dönüyor seçimler.
idido da stok sorunu şuan için gözükmüyor.etiyopya - idido çekirdeğini çok merak ediyorum. deneyimleyen olursa bilgilendirebilir mi? stok sorunu olan bi çekirdek değildir umarım..
Brezilya Fazenda klasik seviyorsanız öneririm.Elimdeki kahve stoğu azaldığı gibi Rumo'nun espresso kahvelerinden sipariş geçmeyi planlıyorum, belli bir süredir filtre kavrum kahvelerden espresso yapsam da espresso kavrum kahvelerin de keyfi bir başka oluyor. Daha önce Rumo'nun espresso kahvelerini deneyen varsa yorumları merak ediyorum. Bu arada espresso seçkisi de gayet iyi görünüyor, umarım güzel bir toplu alım olur, kavurucuya kolaylıklar diliyorum.
Hemen hemen tüm espresso seçkisini lasesa hariç denedim. Hepsinden memnun kaldım. Bu sefer lasesa da almaya karar verdim. Tavsiye ederimElimdeki kahve stoğu azaldığı gibi Rumo'nun espresso kahvelerinden sipariş geçmeyi planlıyorum, belli bir süredir filtre kavrum kahvelerden espresso yapsam da espresso kavrum kahvelerin de keyfi bir başka oluyor. Daha önce Rumo'nun espresso kahvelerini deneyen varsa yorumları merak ediyorum. Bu arada espresso seçkisi de gayet iyi görünüyor, umarım güzel bir toplu alım olur, kavurucuya kolaylıklar diliyorum.