• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Son zamanlarda aylık alımlarda pek geri bildirimde bulunan üye görmüyorum, önceleri hem olumlu hem olumsuz bolca yapıcı yorum görür ona göre sipariş verirdim. Ayın sonuna yaklaşmışken rumoyu merak ettiğimden indirimi kaçırmadan alışveris yapmak istedim beklentim çok büyük belki indirim bitmiş olur ama yorumlarımı ileticem, merakla bekliyorum 🦦IMG_1592.jpeg

Ethiopia Hambella Bella'yı demledim, 12 günlük degass sonrası son derece tatmin edici geldi bana. Sırada Rwanda Akagera var.

@Zeki. bey belki daha önce sorulmuştur bilmiyorum ama kiloluk paketlerin türü nasıl acaba? Yani aç kapa yaparak kullanabileceğimiz bir ambalaj mı yoksa bir kez açınca kavanoza vs boşaltmak veya hava almasını engelleyecek bir ekipman mı kullanmak gerekiyor?

@Zeki. bey belki daha önce sorulmuştur bilmiyorum ama kiloluk paketlerin türü nasıl acaba? Yani aç kapa yaparak kullanabileceğimiz bir ambalaj mı yoksa bir kez açınca kavanoza vs boşaltmak veya hava almasını engelleyecek bir ekipman mı kullanmak gerekiyor?
Selamlar, aç kapa yapabileceğiniz kilitli valfli ambalaj kullanıyoruz. Kendi ambalajında muhafaza etmeniz yeterli.

Arkadaşlar selamlar,

Hafta sonu ve bugün öğlene kadar gelen tüm siparişleri çıkardık 🙌

Yarın ve çarşamba öğlene kadar gelenler de zamanında kargoda olacak.
Perşembe günü Antalya Coffee Festival için yola çıkıyoruz.

Bu yüzden çarşamba öğleden sonra ve perşembe verilen siparişleri 2–3 Mayıs’ta kargoya vereceğiz.

Antalyalı arkadaşlarım festivale gelirseniz, La Marzocco True Artizan'da olacağız.

Görüşmek üzere,

Anlayışınız için teşekkürler 🙏

Arkadaşlar selamlar,

Hafta sonu ve bugün öğlene kadar gelen tüm siparişleri çıkardık 🙌

Yarın ve çarşamba öğlene kadar gelenler de zamanında kargoda olacak.
Perşembe günü Antalya Coffee Festival için yola çıkıyoruz.

Bu yüzden çarşamba öğleden sonra ve perşembe verilen siparişleri 2–3 Mayıs’ta kargoya vereceğiz.

Antalyalı arkadaşlarım festivale gelirseniz, La Marzocco True Artizan'da olacağız.

Görüşmek üzere,

Anlayışınız için teşekkürler 🙏

Festivalde indirimimiz olacak mı hocam ?

Savanna Black iki haftaya bitmiş olur diyerekten Ethiopia İdido Dark 1 KG alayım dedim. #1949 ile ikinci alımı yaptım. Savanna Black sorun yaratmadı, kolay çözündü, kreması tatmin ediciydi. Ethiopia İdido Dark deneyenler yorumlayabilir mi?

Kahveler bu gün elime ulaştı. İndirim bitmeden ilk izlenimimi belirtmek istedim ki almak isteyenlere fikir olsun, finca altamira yeni kavrumdu cupping sonuçları güzel indirimle birlikte fiyatına göre çok iyi günlük içmek için alınabilecek bir kahve olduğunu düşünüyorum. Kolombia gaitania 7. Gününde henüz gaz salınımını tamamlamasına rağmen çok hosuma gitti baskın bir rom tadı aldım bir iki sene evvel old schooldaki rum barrele çok benzettim ilerleyen günlerde saçma sapan iyi bişey çıkabilir. Akagera ve hambella ise beklentimin en yüksek olduğu iki kahve merakla onlarıda denedim ancak 20.04 kavrumlu olan iki kahvede henüz yavan ve örtülü biraz daha zaman vermekte fayda var. İdido dark ise çok güzel kokuyordu henüz deneyemedim ama espresso için güzel bir sonuç vericeğini düsünüyorum. Genel olarak alışverişimden memnunum, emeğinize sağlık.

6LWYRWNNE numaralı siparişle son anda katıldım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260429_125507_Opera.jpg
    Screenshot_20260429_125507_Opera.jpg
    56.9 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar selamlar, bugün saat 15:00 e kadar gelen tüm siparişleri kargoya teslim ettik. Antalya Coffee Festival dönüşü geri kalan siparişleri hızlı bir şekilde hazırlayıp yollayacağız.

Geri