Gözlerim las lajası aramıştı göremeyince siparişi geçtim amaSidra’nın ve Las Lajas’ın son kavrumlarını yaptık dün. Mevcut siparişleri çıkarttıktan sonra yeterli varsa açılacak![]()
Başlığı geriye doğru tarayın hocam, çokca konuşuldu.Colombia Buenos Aires Bourbon Sidra
@cemtolgaizm Bu Kahve Şakamı Kardeşim Bu Nedir Bu nasıl birşeydir Meyve suyu gibi bayıldık ailecek Finca Milan vardı @metin abilerde onun bir benzeri diyebilirim birtek bizmi beğenip fark ettik bu kahveyi anlamadım hiç bahseden olmamış teşekkür ederim @cemtolgaizm![]()
Umarım açılır SidradaSidra’nın ve Las Lajas’ın son kavrumlarını yaptık dün. Mevcut siparişleri çıkarttıktan sonra yeterli varsa açılacak![]()
saçma bir yorum. önce çuvaldız kendine batmalı. Bir büyük büyük kalın harflerle yazılmış. Sizi görüyor ve okuyabiliyoruz.EN KÖTÜ ALIMIM OLDU BU AY RESMEN HAYAL KIRIKLIĞI
El Salvador Finca La Siberia – Pacamara VE Filter Blend HİÇ KEYİF VERMEDİLER ÖZELLİKLE FİLTER BLEND HAYATIMDA İÇTİGİM EN KÖTÜ KAHVELERDEN TAVSİYE ETMİYORUM ANLAMADIM YA KAVRUMLARI TUHAF KAHVELERİN FİLTRE OLARAK EPEY KOYU KAVRUMLARI VARDI YARIŞMA VAR DİYE BU KADAR HATA YAPILMASI EPEY TUHAF GENEL ŞİKAYET YA FAZLA KAHVE GÖNDERİM SAĞLANMIŞ YADA EKSİK YADA GEÇ GELMİŞ KAHVE BENDE İSE KAVRUM KOYU VE HATALI BİR KAVRUM YAPILMIŞ TAHMİNİME GÖRE DAHA UCUZ KAHVELER ALDIĞIM DİĞER KAVURUCULARDA BÖYLE BİR SORUN İLE HİÇ KARŞILAŞMADIM
Sidra maalesef kalmamış hiçUmarım açılır SidradaElimde çok kahve olunca biraz son güne bırakmıştım siparişi
![]()
Senin gibiler için yazdım öyle düşününce anlarsınsaçma bir yorum. önce çuvaldız kendine batmalı. Bir büyük büyük kalın harflerle yazılmış. Sizi görüyor ve okuyabiliyoruz.
Birader bir tık zorluyorsun sanki, ne dersin?Senin gibiler için yazdım öyle düşününce anlarsın![]()
Üstadım kusura bakmayın sık yurt dışı seyahatlerim olduğu için yoğunluktan şimdi görebildim mesajınızı reçeteyi en kısa zamanda paylaşıcamHocam afiyet olsun, tam olarak nasıl demlediğinizi paylaşır mısın rica etsem ve kaç gün degass için beklediniz? Ben de şu an bekliyorum degass sürecini, 24 nisan kavrumlu iki paket almıştım.
Aynen öyleBirader bir tık zorluyorsun sanki, ne dersin?
ben anlayacağımı anlıyorum sen orasını karışma da. Mesele senin anlayıp anlayamamanı anlamak.Senin gibiler için yazdım öyle düşününce anlarsın![]()
Tamamen aynı görüşteyim, bende 100 gr sidra almıştım keşke daha fazla alsaydım dedirttiren bir kahve, wush wush ve panama geisha ise beklentimin çok altında kaldı.Sidrayı 100 gram almıştım ve ilk demlemeyi yaptım. Mükemmel ötesi, tatlı,meyve suyu! Keşke daha fazla alsaymışım. Bu sene içtiğim en iyi kahvelerden belki de en iyisi. Öte yandan wush wush beklentimin çok altında kaldı. Bana uymadı en azından.
Bundan ben de sonuç almakta güçlük çekiyorum,96 derece 30 sn bloom 4 döküş evet nispeten aromatik ama halen çiğ koku tatlar barındıran fincan verdi.Bloomda ajitasyonu arttırıp bloom süresini uzatıp tekrar deneyeceğim Total süre de uzayacaktır iyi bir sonuç alırsam mutlaka burada paylaşırım ve evet sidra müthişpanama geisha ise beklentimin çok altında kaldı.
Teşekkürler, sidrayı geride bırakması şaşırttı. Ben bir 50 gramlık kavanozu neredeyse bitirdim ama o zengin aromaları henüz ortaya çıkaramadım. 2. 50 gramlık kavanoza geçmedim ziyan olmasın diye reçete bakıyordum. Sizin deneyimi merak ettim. Hem 14 gram kullanılıyormuş. Bu açıdan da denemek için iyi bir reçete olacak. Afiyet olsun sizePanama geishayı aeropressde Tim Wendelboe reçetesi ile denedim. Başta kokusu etkilemesede, damakta resmen sulandırılmış parfüm gibi çok karmaşık tadlar aldım. Panamasının üstüne şu an sidrayı içiyorum. Sidra sönük kaldı yanında.