• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Ben de
-250 Gr Colombia Buenos Aires Sidra
-250 Gr El Salvador Finca Divina Providencia
-250 Gr El Salvador Finca Siberia Pacamara
-250 Gr Costa rica Las Lajas
ile alıma katıldım.Kahveleri ve kavrum tarzını oldukça merak ediyorum. Grizzly den ilk kahve alışverişim oldu bakalım sonuçlar nasıl olacak😊

Merhabalar @cemtolgaizm Bey,sitenizi ve forumu kurcaladım ama çekirdekler için optimum bir demleme süresi ya da degass önerisine rastlayamadım.Dikkatimden kactiysa kusura bakmayın lütfen, kahvelerinize dair degass önerinizi paylaşmanızı rica edebilir miyim?Elimde gesha,sidra ve wush wush mevcut ama diğer kahveleri de paylaşırsanız diğer kahveleri alanlar için faydalı olabilir.Tekrardan elinize sağlık,sizlere ve ekip arkadaşlarınıza keyifli çalışmalar diliyorum.

Bu arada Panama Gesha'nın geldiği kavanoz comandante uyumlu,bilmek isteyen olabilir diye not düşmek istedim.

panama geisha natural demlemedim ama bi yedim çekirdeği saman gibi hani sıradan çekirdekler gibi geldi tadı degassing sonrası bu tat değişir mi ayrıca el salvador siberia-pacamara'yı beğenmedim ekşimtrak sıradan bir kahve acaba doğru demlemiyor muyum bilemedim veya doğru suyla değişir mi bu espressoda ekşi sonuçlar almam normal mi bu pacamarada şu an sidra çok iyi geldi tam aradığım çekirdek voldemorttan da ümitliyim ama panamaya şaşırdım açıkçası iyi bi kahve olmayacak gibi yine de bilemedim kilosu 6bin lira o da şaşırtıcı

panama geisha natural demlemedim ama bi yedim çekirdeği saman gibi hani sıradan çekirdekler gibi geldi tadı degassing sonrası bu tat değişir mi ayrıca el salvador siberia-pacamara'yı beğenmedim ekşimtrak sıradan bir kahve acaba doğru demlemiyor muyum bilemedim veya doğru suyla değişir mi bu espressoda ekşi sonuçlar almam normal mi bu pacamarada şu an sidra çok iyi geldi tam aradığım çekirdek voldemorttan da ümitliyim ama panamaya şaşırdım açıkçası iyi bi kahve olmayacak gibi yine de bilemedim kilosu 6bin lira o da şaşırtıcı
Geisha yüksek sıcaklık istiyor biraz 95 derece gibi ama degas öncesi yorum yapmak doğru değil tabii. Çekirdek tadı da her zaman doğru sonuç vermez :)

Pacamara da filtre kavrum olduğu için espresso’da öyle tat vermesi beklenebilir. Biz Omni kavrum yapmadığımız için espresso ve filtre kavrumlarında fark var.

Benim siparişim de dün elime ulaştı. Aşağıdakilerin her birinden 250gr aldım. Degas için bekliyorum. Aslında her birinden birer kez demledim ama degas tamamlandıktan sonra yorum yapmam daha doğru olur. Hem bayram sonrası yoğunluğu hem de toplu alımlar olmasına rağmen sipariş sürecinde mesajlarıma çok hızlı dönüş yapıldı ayrıca kahveler beklediğimden çabuk ulaştı. Bu hususta bir teşekkürü borç bilirim :)

Colombia Lord Voldemort Wush Wush
El Salvador Finca La Siberia – Pacamara
Panama Finca Hartmann Geisha Natural
Rwanda Gitega Hills 349

Çok güzel görünüyor. Bunlara Sidra da eklemenizi dilerdim. Degas'dan sonra fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Rwanda yerine Sidra tercih etsem daha isabetli olurmuş evet. Ama güzel kahve stoğum iki kiloya yaklaştı o yüzden indirimsiz deneyeceğim muhtemelen Sidrayı. Aslında 🐻 seçenek sunsa da şimdi aldığımız ürünü birkaç hafta sonra gönderse harika olur 😏

Merhaba @cemtolgaizm
22 Nisan tarihinde Wush wush ve Sidra, 24 nisanda ise panama geisha siparişi vermiştim, geisha siparişi geldi üzerinde kavrum tarihi yazmıyor, kavrum tarihi nedir acaba. ilk siparişimde henüz gelmedi, (sipariş no:ed971a901636028515)

Merhaba @cemtolgaizm
22 Nisan tarihinde Wush wush ve Sidra, 24 nisanda ise panama geisha siparişi vermiştim, geisha siparişi geldi üzerinde kavrum tarihi yazmıyor, kavrum tarihi nedir acaba. ilk siparişimde henüz gelmedi, (sipariş no:ed971a901636028515)
Geisha 18.04 kavrumlu.
Diğer siparişinizin de kargolanmış olması lazım her sipariş çıktı o tarihteki.

1f80c82c2237448859 sipariş no ile ben de siparişimi verdim Pazartesi günü, kargo için Kolaygelsin seçtim fakat herhangi bir takip numarasına erişemedim :S @cemtolgaizm

Geri