Ben de almak isterim gri renginden. Eğer ekleme şansınız varsa çok hoş olur Cem BeyAcme bobby mugların beyaz dışındaki renklerinden tekli satış çıkma ihtimali var mı acaba
Brewista kettle ve kahve siparişleri verildi, heyecanla bekleniyor!
Ben de almak isterim gri renginden. Eğer ekleme şansınız varsa çok hoş olur Cem BeyAcme bobby mugların beyaz dışındaki renklerinden tekli satış çıkma ihtimali var mı acaba
Brewista kettle ve kahve siparişleri verildi, heyecanla bekleniyor!
Evet çekirdek olarak gelecek100 GR aldığımda çekirdek olarak geliyor değil mi? çünkü altta seçenek çıkmıyor 100 gr seçildiğinde
Selamlar, 18.04 damgadan bazen gözükmeyebiliyor.Panama Finca Hartmann kavrum tarihi maalesef okunmuyor. @cemtolgaizm sipariş no: 6be9fc68795992408
Geisha yüksek sıcaklık istiyor biraz 95 derece gibi ama degas öncesi yorum yapmak doğru değil tabii. Çekirdek tadı da her zaman doğru sonuç vermezpanama geisha natural demlemedim ama bi yedim çekirdeği saman gibi hani sıradan çekirdekler gibi geldi tadı degassing sonrası bu tat değişir mi ayrıca el salvador siberia-pacamara'yı beğenmedim ekşimtrak sıradan bir kahve acaba doğru demlemiyor muyum bilemedim veya doğru suyla değişir mi bu espressoda ekşi sonuçlar almam normal mi bu pacamarada şu an sidra çok iyi geldi tam aradığım çekirdek voldemorttan da ümitliyim ama panamaya şaşırdım açıkçası iyi bi kahve olmayacak gibi yine de bilemedim kilosu 6bin lira o da şaşırtıcı
Çok güzel görünüyor. Bunlara Sidra da eklemenizi dilerdim. Degas'dan sonra fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.Colombia Lord Voldemort Wush Wush
El Salvador Finca La Siberia – Pacamara
Panama Finca Hartmann Geisha Natural
Rwanda Gitega Hills 349
Rwanda yerine Sidra tercih etsem daha isabetli olurmuş evet. Ama güzel kahve stoğum iki kiloya yaklaştı o yüzden indirimsiz deneyeceğim muhtemelen Sidrayı. AslındaÇok güzel görünüyor. Bunlara Sidra da eklemenizi dilerdim. Degas'dan sonra fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
The Holy Trinitywush wush, sidra ve gesha ile alıma bende katıldım. Emeği geçenlere teşekkürler![]()
Geisha 18.04 kavrumlu.Merhaba @cemtolgaizm
22 Nisan tarihinde Wush wush ve Sidra, 24 nisanda ise panama geisha siparişi vermiştim, geisha siparişi geldi üzerinde kavrum tarihi yazmıyor, kavrum tarihi nedir acaba. ilk siparişimde henüz gelmedi, (sipariş no:ed971a901636028515)
@cemtolgaizm sitenizde hazırlanıyor görünmekteGeisha 18.04 kavrumlu.
Diğer siparişinizin de kargolanmış olması lazım her sipariş çıktı o tarihteki.
Bana da az önce siparişiniz kargoya verildi diye mail geldi, halbuki salı günü teslim almıştım 2 günlük mesafe olduğu halde. Kargo şubenize bir danışın bence.@cemtolgaizm sitenizde hazırlanıyor görünmekte