• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beytbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tavsiye etmem ogutulmus almanizi bu kadar pahali kahveyi. Zaten o yuzden ogutulmus kapalı.
Merhaba. Bende diğer arkadaşla aynı durumdayım değirmenim yok. İlk deneyimim olacak nasip olursa nitelikli kahve konusunda, belki ileride değirmen alabilirim hoşlanırsam. Arkadaşlar bugün açmış olduğum konuda, ilk etapta öğütülmüş kahveyle başlayıp denememi söylediler. Öğütülmüş olarak kahve makinesi için önerebileceğiniz bir kahve var mı acaba?

Merhaba. Bende diğer arkadaşla aynı durumdayım değirmenim yok. İlk deneyimim olacak nasip olursa nitelikli kahve konusunda, belki ileride değirmen alabilirim hoşlanırsam. Arkadaşlar bugün açmış olduğum konuda, ilk etapta öğütülmüş kahveyle başlayıp denememi söylediler. Öğütülmüş olarak kahve makinesi için önerebileceğiniz bir kahve var mı acaba?
Sahsi düşüncem olarak belirtmek isterim. Belki size dogru gelmeyebilir yada baskasina ama ogutulmus kahveye bir lira bile harcamayin gerekirse simbonun baharat ogutucusunu alin ogutulmusden daha cok verim alırsınız. Simbo alin demiyorum bu arada :) bakin ogutulmus alip nitelikli kahveye baslamaniz sizde cok fazla on yargilar olusturacak. Ben satarim hic sıkıntı degil ama iki ay kahve almayin baslangic seviyesi ogutucu alacak butceniz birikir diye dusunuyorum. Bunca ay beklemissiniz nasilsa.

Çakma bir adet seramik öğütücüm mevcut isterseniz hediye edebilirim.

Sahsi düşüncem olarak belirtmek isterim. Belki size dogru gelmeyebilir yada baskasina ama ogutulmus kahveye bir lira bile harcamayin gerekirse simbonun baharat ogutucusunu alin ogutulmusden daha cok verim alırsınız. Simbo alin demiyorum bu arada :) bakin ogutulmus alip nitelikli kahveye baslamaniz sizde cok fazla on yargilar olusturacak. Ben satarim hic sıkıntı degil ama iki ay kahve almayin baslangic seviyesi ogutucu alacak butceniz birikir diye dusunuyorum. Bunca ay beklemissiniz nasilsa.
Biz şimdi içemeyecek miyiz? Ben de başlayalı 3-4 ay oldu. Birçok kahve aldım. Aslında gayette güzel di. Damo yu içemeyeceğiz demek ki :(

Samimi yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bütçem var, istediğim öğütücüyü alabilirim aslında. Ancak bugün konuyu açma sebebim de buydu zaten; ilk deneyimleyen birisi için ilk etapta öğütücü gerekli midir diye bilememem. Yine düştük kararsızlığa:)
Çakma bir adet seramik öğütücüm mevcut isterseniz hediye edebilirim.
Teşekkür ederim teklifiniz için:).

Siparişimizi geçtik,merakla bekliyorum @Beytbaba ,not düştüm mümkünse degassing süreleri biraz oturmuş kavrumlu paketlerden gönderebilirsiniz.Yoksa da ziyanı yok..
Hayırlı işler

22BB36F1-A8B2-475C-A4D3-27CCC61B2C14.png

Selamlar, espresso çekirdek olarak neler kaldı kampanyada?

Classic ve Northwest kalmış gibi gördüm, diğer çekirdeklerden yok mu espresso kavrum?

Son düzenleme:
Merhabalar, 827WD6337C ile aranıza katıldım. 18'inde siparişi geçtim ya 18'i ya 19'u kargoya verildi bilgisi girildi. Ertesi gün sisteme düşer diye kontrol dahi etmedim. Nasıl olsa hep evdeyim ama kayıp mı ettiler, getirmediler mi acaba kargomu? Sistemden de kargo koduma ulaşamıyorum. @Beytbaba Bir bakabilirseniz çok mutlu olurum. Aldıklarımın hepsi tükenmiş, kargo çıkmadı mı acaba diye stres oldum. :D

Selamlar, sitenin ve kahvenin acemisiyim nasıl alışveriş yapılıyor, preon.com'dan denedim fakat indirim olmadı sanırm. Bilgi veririseniz sevinirim.

Merhabalar, 827WD6337C ile aranıza katıldım. 18'inde siparişi geçtim ya 18'i ya 19'u kargoya verildi bilgisi girildi. Ertesi gün sisteme düşer diye kontrol dahi etmedim. Nasıl olsa hep evdeyim ama kayıp mı ettiler, getirmediler mi acaba kargomu? Sistemden de kargo koduma ulaşamıyorum. @Beytbaba Bir bakabilirseniz çok mutlu olurum. Aldıklarımın hepsi tükenmiş, kargo çıkmadı mı acaba diye stres oldum. :D
Şimdi teslim aldım. Taze kavrumlar, elimde de kahvem yok melül melül bakıyorum öylece. Çok müthiş kokuyorlar, herkes çikolata demiş. Benim evi tatlı bir krema kokusu sardı. Türk kahvesi harmanınızı degassing geçtiğinden denedim tabi hemen. Çok başarılı, ağzımda öyle bir tat bıraktı ki sanki fıstık ezmesi kaşıklamışım. Çok teşekkürler şimdiden.

@Beytbaba üstadım sour filter blend 01.04 kavrumu olarak elime ulaştı. Degassing için daha fazla beklememe gerek var mı yoksa hemen tüketmeye başlayayım mı
Demin bir demleme yaptım. 95C damla köyceğiz, 16/240, değirmenimdeki öğütüm ayarı sanırsam cmd 17-18 klik civarına denkti, bitiş süresi 2.45. Sonuç olarak çok ipeksi tatlı bir kahve çıktı. Bu hali keyifliydi aslında ama paketin üstünde yazan yüksek asiditeyi elde etmek istiyorum. Önerdiğiniz reçete var mı acaba

Geri