• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beytbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Damo'nun normal fiyatı 300 TL'miydi?

Preon candır. Beytullah hocamın şimdiden eline sağlık. :coffee:(y)

Merhaba, gövdeli, düşük asiditeli tatlı kahve önerilerinizi alabilir miyim? (Tatli meyveler ya da cikolata gibi tadim notalarini seviyorum) Seçerken çok zorlanıyorum, demlemesi kolay olsun fazla parametre oynamak istemiyorum, acemilik sürecini bir türlü atlatamadim :(

699AJ6888K sipariş nosuyla ben de katıldım.

Damo çok methediliyor espresso için. Yeni makinenin heyecanı ile dayanamadım ben de :)

Selamlar,

Heycan ile beklediğimiz yeni çekirdekler ve Preon alımı geldi çattı.

El Salvador ile Nensebo mokapot demlemelerim için,türk kahvesi öğütüm derecesi ile türk kahvesi olarak tüketebilmek adına filtre kavrum Endonezya ve yine türk kahvesi olarak tüketmek amacı ile 100’er Gram Keramo ve Colombia El Parasio temin ettim.

Güzel bir ay olsun :=)

Son düzenleme:
885WO5259N numaralı siparişle kulübün yeni üyesi olarak ilk alım etkinliğine katıldım. Merakla bekliyorum.

3x100 Guatemala Maragogye,Damo Bensa Anaerobic ve Costa Rica ile bu ayki alımlara an itibari ile dahil oldum.

@Beytbaba moka pot için hangi kahveyi önerirsiniz?

Tadım notlarını ve kahvelerin özelliklerini inceleyin, siz kendi zevkinize göre karar verin daha sağlıklı olacaktır. Mokapot demleme ile nasıl sonuçlardan hoşlandığınızı bilmediğim için. Ayrıntılı bilgiler mevcut sitede.

Geri