• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kim çıkacaksa tüm kahveler deneme seti oluşturursa süper olur. 100, 150 gramlık tüm kahvelerinden olsa bizde hepsini deneyip ay sonunda beğendiklerimizden 1er paket daha alsak doya doya güzel kahve içsek.
umarım mesajım kazanana ulaşır.
not: deneme seti fiyatı konusunda fam'ı örnek almayınız lütfen. :)
Çok güzel olur. Tüm kahveleri tek seferde deneyip ay sonuna doğru fazla alım yapmak çok iyi olur. Umarım mesaj yerine ulaşır 🙂

Preon çokça yazılmış çizilmiş, vardır genelin bir bildiği. ben de denemek isterim elbet, ama incelemek için açtığım site kitlendi. Sipariş aşamasında ne olur acaba diye çekinmedim değil.

Sonuç Preon çıkacak ve alıma seve seve katılacak olsam da, oyumu öteki kavurucuya verdim... hani listede bulunan, sıralardan birine yazılmış, alfabenin harflerinden biriyle başlayan var ya, ona :)
Sitede herhangi bir sorun gorunmuyor. Teknik acidan da site altyapisi oldukca guvenilir bir firmaya emanet. Site trafigi de açıldığından beri kapasitesinin %1’i bile olmamis. Tasarim ve islevsellik acisindan da bugune kadar sorun yasayan olmadi. Yasadiginiz sorun anlik bir seydir umarim. Tesekkur ederim haber verdiğiniz icin ama bir sorun tespit edemedim 🙏

Sitede herhangi bir sorun gorunmuyor. Teknik acidan da site altyapisi oldukca guvenilir bir firmaya emanet. Site trafigi de açıldığından beri kapasitesinin %1’i bile olmamis. Tasarim ve islevsellik acisindan da bugune kadar sorun yasayan olmadi. Yasadiginiz sorun anlik bir seydir umarim. Tesekkur ederim haber verdiğiniz icin ama bir sorun tespit edemedim 🙏
ben de geçici olduğunu umuyorum. sonuçta toplu alımda sizinle yeni bir deneyim yaşayacağız belli ki, teklesin istemeyiz hiçbirimiz :)
şimdiden kolay gelsin.

ben de geçici olduğunu umuyorum. sonuçta toplu alımda sizinle yeni bir deneyim yaşayacağız belli ki, teklesin istemeyiz hiçbirimiz :)
şimdiden kolay gelsin.
Aksilikler her zaman olur :) kim aylik alim alacaksa aksilik yasayacak. Daha once de her ay yasandi bundan sonra da yasanacak. Onemli olan karsilikli iyi niyet. İyi gunler dilerim.

Preon'u daha önce hiç denememiştim ama çok fazla olumlu yorumlardan dolayı ciddi anlamda denemrk istediğim bir marka idi benimde oyum Preon'a

Arkadaslar anket kapatildi bilgilerinize

Sonuçları ne kadar belli olduğunu düşünsem de heyecanla bekliyorum.

Geri