• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mtgg

Barista
Editör
İsim
Türker Gündoğdu
Daha fazla  
İsim
Türker Gündoğdu
Espresso Makinesi
Lelit MaraX
Değirmen
Comandante C40, Niche Zero
Ekipmanlar
Fellow Stagg Ekg Kettle,V60, Kalita Wave, Aeropress, Origami, Chemex, Acaia Pearl S
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Selamlar Kahve Kulübü Ailesi;

Yine bir anket zamanına geldik. Bu ay alım sürecini @Kahveciningalaksirehberi @kahveanalisti ile birlikte sürdüreceğiz. @selamet Gökhan'ın tez sürecinden dolayı biraz geri plandan takip edecek bizi. Kısa sürede doktora tezini tamamlayıp bize katılmasını bekliyoruz :)

Gelelim asıl konuya Nisan Ayı toplu alım anketini hazırladık. Oylamaya aşağıdaki linkten katılabilirsiniz. Oylama 27 Mart saat 23:59 da kapanacaktır. Sonuçları 1 Nisan'da açıklayacağız. (Söz, şaka yapmayacağız :) )

Ankete Oy Vermek İçin

Şimdiden keyifli alımlar diliyorum.

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.

Ek olarak da toplu alımlar hakkında konusunda, vermiş olduğum anket tarihi aralığı ile ilgili daha dikkatli olmam gerektiği için uyararak beni ipten alan @Hario Bol Poşet ve @Lorenzen 'e en içten duygularımla teşekkürü borç bilirim. :ROFLMAO:

Bu ay alım sürecini @Kahveciningalaksirehberi @kahveanalisti ile birlikte sürdüreceğiz. @selamet Gökhan'ın tez sürecinden dolayı biraz geri plandan takip edecek bizi.

Yeni alım ekibine teşekkür ederiz :)

Büyük ihtimalle preon kazanacak ama Coffee department'a verdim oyumu.

Normalde Preon diyecektim ancak, bildiğim kadarıyla Preonda indirim olacak. O yüzden farklı şeyler aradım ve ucuz olduğunu gördüğüm Troika dedim.

Kendi deneme setini oluştur falan olabilir, seçilen kavurucuya öneri mahiyetinde, ben mesela 1 kahve denemek için koca amerika ya da koca afrikayı denemek istemem şahsen bazen öyle durumlara denk geldim ama içlerinde denediğim kahveler oluyordu ondan alım yapamıyordum. Ben genelde küçük gramaj ve farklı çeşit taraftarıyım. Ay uzun, seversem 250 gr da alırım.

Geri