- İsim
- Türker Gündoğdu
Daha fazla
- İsim
- Türker Gündoğdu
- Espresso Makinesi
- Lelit MaraX
- Değirmen
- Comandante C40, Niche Zero
- Ekipmanlar
- Fellow Stagg Ekg Kettle,V60, Kalita Wave, Aeropress, Origami, Chemex, Acaia Pearl S
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Adana
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çukurova
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Seyhan
Selamlar Kahve Kulübü Ailesi;
Yine bir anket zamanına geldik. Bu ay alım sürecini @Kahveciningalaksirehberi @kahveanalisti ile birlikte sürdüreceğiz. @selamet Gökhan'ın tez sürecinden dolayı biraz geri plandan takip edecek bizi. Kısa sürede doktora tezini tamamlayıp bize katılmasını bekliyoruz
Gelelim asıl konuya Nisan Ayı toplu alım anketini hazırladık. Oylamaya aşağıdaki linkten katılabilirsiniz. Oylama 27 Mart saat 23:59 da kapanacaktır. Sonuçları 1 Nisan'da açıklayacağız. (Söz, şaka yapmayacağız
)
Ankete Oy Vermek İçin
Şimdiden keyifli alımlar diliyorum.
Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Yine bir anket zamanına geldik. Bu ay alım sürecini @Kahveciningalaksirehberi @kahveanalisti ile birlikte sürdüreceğiz. @selamet Gökhan'ın tez sürecinden dolayı biraz geri plandan takip edecek bizi. Kısa sürede doktora tezini tamamlayıp bize katılmasını bekliyoruz
Gelelim asıl konuya Nisan Ayı toplu alım anketini hazırladık. Oylamaya aşağıdaki linkten katılabilirsiniz. Oylama 27 Mart saat 23:59 da kapanacaktır. Sonuçları 1 Nisan'da açıklayacağız. (Söz, şaka yapmayacağız
Ankete Oy Vermek İçin
Şimdiden keyifli alımlar diliyorum.
Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.